2506 40
Auckland, New Zealand

Sofitel Auckland Viaduct Harbour

Luksus og gastronomi i The City of Sails på Nordøen

Sofitel Auckland Viaduct Harbour er en del af Sofitel Hotels & Resorts. Det ses på den elegante og moderne indretning med franske og new zealandske aner. Og mærkes i alt fra de gastronomiske højdepunkter til den gennemførte service, spa og beliggenhed.

På kanten af havnepromenaden

Sofitel Auckland ligger skønt ud til havnepromenaden i Auckland, hvor lystbåde og yachter lægger til kaj, og caféer indbyder til hyggelige stunder. Alt i mens pulserende Auckland venter i baghaven med gode shoppingmuligheder, lækre restauranter, grønne parker m.m. Vil I opleve det ægte, grønne New Zealand fra Auckland så tag eksempelvis på eftermiddagstur til Waitakere Ranges National Park.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Dejlig spa og indendørs pool

Som alle femstjernede hoteller med respekt for sig selv og gæsterne, har Sofitel Auckland naturligvis et spaområde. Start spabesøget med en tur i saunaen, før I tages i kyndige hænder hos spaterapeuterne og giver krop og sjæl en pause fra hverdagen.

Hotellet har også et lille motionslokale samt 20 meter indendørspool.

Prisvindende restaurant og udsøgt bar

Er I til restaurantoplevelser i særklasse, skal I besøge hotellets fine dining-restaurant, Lava Dining. Restauranten har gennem tiden vundet et utal af priser, og I kan fra morgen til aften dykke ned i en verden af udsøgte retter fra det franske - og new zealandske køkken.

På hotellet ligger desuden Sabrage Bar, hvor I kan finde et stort udvalg af drinks og cocktails samt lette retter som østers on the side.

Hyggelig café - kaffe og solskin

På Sofitel Auckland kan I få stillet den store såvel som den lille sult eller tørst. Hotellets 21 Viaduct Café har et skønt udendørsområde, hvor I kan fange en solstråle og nyde en kop friskbrygget espresso, frokost eller morgenmad.

Stilfulde værelser med udsigt

Hotellets værelser og suiter er stilfuldt indrettet med moderne faciliteter og dét ekstra, der gør jeres ophold til noget særligt. Dagslyset strømmer frit ind gennem de store gulv til loft-vinduer med udsigt over havnen og kanalerne eller Aucklands skyline. På badeværelset har I både stort badekar og rain shower. Et BOSE-anlæg sørger for, at I altid kan lytte til jeres yndlings musik, og gratis WiFi gør det let at holde kontakten med venner og familie under ferien. De fleste suiter og værelser har også en lille, fransk altan.

Også til familier - og tæt på lufthavnen

Rejser I som familie, er det muligt at booke to tilstødende værelser med dør imellem.

Hotellet ligger desuden i køreafstand til den internationale lufthavn, og er det oplagte valg for jer, der vil starte eller slutte New Zealand-rejsen med maner.

4111 03
4111 04
3776 30
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.