Xl New Zealand Rotorua Solitaire Lodge People Fishing
Rotorua, New Zealand

Solitaire Lodge

Charmerende lodge ved gudesmukke Lake Tarawera

Solitaire Lodge er en lille, charmerende lodge på kanten af Lake Tarawera. Sug roen og udsigten til jer. Tag på eventyr til vulkaner og varme kilder. Og bliv forkælet med udsøgt morgenmad, fem-retters gourmetmenu og meget mere.

Komplet idyl ved Lake Tarawera

Solitaire Lodge ligger smukt indhyllet af bregneskov på kanten af Tarawera-søen på New Zealands Nordø. I det fjerne vogter den nu uddøde vulkan Mount Tarawera, der tilbage i tiden har stået bag et af de største vulkanudbrud i New Zealand. De fleste ankommer hertil med bil eksempelvis fra Rotorua (40 minutters kørsel) i regionen Bay of Plenty, som er kendt for sine varme kilder og termiske bade. Måske I hellere vil ankomme med helikopter?

Vel fremme lægger I hverdagens stress bag jer, mens I nyder de gudesmukke omgivelser og forelsker jer i den lille, charmerende lodge, som kun har ni suiter. Her emmer af fred og ro kun afbrudt af fuglenes kvidren. 

Rustikt design og dragende udsigter

I bydes varmt velkommen af lodgens værtspar, der sørger for, at I får et uforglemmeligt ophold med service, som er personlig og opmærksom uden at være anmassende.

Solitaire Lodge har et simpelt, rustikt og lyst design, som lader naturomgivelserne komme til deres fulde ret. Suiterne ligger perfekt på kanten af søen, og store gulv til loft-vinduer inviterer til dragende udsigter på alle tider af døgnet. Lodgen har en lille reception i hovedbygningen, hvor I kan slappe af i et skønt loungeområde, der er indrettet med indbydende sofaer, pejs og historiske malerier af Mount Tarawera på væggene. Det er også her I finder lodgens restaurant og bar.

Xl New Zealand Rotorua Solitaire Lodge Lake Tarawera Aireal View
Xl New Zealand Rotorua Solitaire Lodge Executive Suite
Xl New Zealand Rotorua Solitaire Lodge Terrace Bath
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Inklusiv morgenmad, middag, kanapéer og fri minibar

I har dagligt morgenmad og fem-retters gourmetmiddag (aften) inkluderet i jeres ophold på Solitaire Lodge. Og hver aften før middagen inviteres I til at nyde et par lækre kanapéer og et godt glas vin med værtsparret og lodgens andre gæster. Derudover fyldes minibaren i jeres suite dagligt op med et udvalg af alkohol, soft drinks, frugt og snacks, som I frit kan nyde.

Fantastisk gourmet fra morgen til aften

Om morgenen kan I nyde alt fra nybagt brød og croissanter til æg og bacon til yoghurt, mysli, frugt og friskpresset juice. Aftenens menu ændres hver dag med fokus på sæsonens råvarer, der blandt andet dyrkes i lodgens egen køkken- og urtehave. Soft drinks er inkluderet til alle middage, og et udvalg af regionens udsøgte vine kan tilkøbes for at sætte prikken over i’et på jeres fem-retters gourmetmenu. Middagen nydes som regel med lodgens øvrige gæster i hyggelige rammer, men I har også mulighed for en intim middag i jeres suite.

Der er ligeledes mulighed for at bestille en lækker frokost i restauranten, som I kan med udsigt ud over søen eller tage med på picnic.

Termiske bade og eventyr

På Solitarie Lodge kan I frit låne lodgens jolle eller kajakker og sejle ud søen eksempelvis med picnickurv. Værterne tilbyder også at sejle jer til Taraweras varme kilde, der er som en naturlig oase omgivet af bregneskov, hvor I kan bade (husk badetøj).

Tag også på vandreture i området. Fang ørreder i søen. Eller oplev Mount Tarawera i firehjulstrækker, til fods eller måske endda fra luften med vandfly?

Suite på kanten af søen

De ni suiter ligger perfekt ud til Tarawera-søen, hvor I vågner op til smukke solopgange, mens tågen danser på søens blanke overflade og gemmer på Mount Tarawera i det fjerne. Om aftenen kan I nyde den ligeså smukke stjernehimmel, der spejler sig i søen.

Lodgens suiter varierer i størrelsen afhængigt af type fra 33 m2 til 100 m2. De er alle indrettet i en lys, nordisk stil med store panoramavinduer og egen terrasse. Hertil har I fri minibar.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.