XL New Zealand Oban Stewart Island Lodge Sunsetview Hero

Stewart Island Lodge

Skøn indkvartering med udsigt over Halfmoon Bay

Lyserøde solnedgange. Stjerneklare nætter. De hyggelige værelser på Stewart Island Lodge har en imponerende udsigt over Halfmoon Bay og danner et perfekt udgangspunkt til de mange naturoplevelser, der venter.

XL New Zealand Oban Stewart Island Lodge Panorama View Bay

Skøn udsigt og omgivelser

Midt på den solrige bjergside, omkranset af grøn bush ligger Stewart Island Lodge. Her kan I nyde den imponerende udsigt til Halfmoon Bay og Foveaux Strait fra terrassen eller iagttage nogle af de forskellige fugle-og papegøjearter, der holder til i haven. Stewart Island Lodge er et vidunderligt sted at slappe af og ligger blot fem minutters gang fra både stranden i Thomson Bay og landsbyens centrum, hvor der er restauranter og en lille pub.

Det kan I se frem til

Bo tæt på store naturoplevelser

Indkvartering med sublim udsigt

Stewart Island Lodge tilbyder indkvartering i 6 komfortable værelser, der alle har udgang til fællesterrassen med havudsigt over Halfmoon Bay. Værelsernes store vinduer bringer både lyset og den skønne udsigt ind i rummet, som inviterer til ro og afslapning. Hvert værelse har enten en kingsize seng eller to enkeltsenge og badeværelse en suite med badekar og bruser. I kan også nyde havudsigten fra fællesstuen, hvor der er masser af hyggekroge. Indkvarteringen inkluderer desuden en solid kontinental morgenmad. Rejser I op til 12 personer sammen, kan hele Stewart Island Lodge inkl. køkken og BBQ-grill lejes.

De flyveløse fugles paradis

30 km syd for New Zealand finder I den trekantede ø, Stewart Island, der med dens små 1.746 km2, blot er lidt større end Lolland. Den klare nattehimmel med dens funklende stjerner virker uendelig, her er nemlig ingen lysforurening. Hele 85% af øens areal tilhører den statsejede Rakiura Nationalpark, der sikrer bevarelsen af øens rige fauna og flora. Øens lange kystlinjer, det kuperede, tætbeplantede terræn og manglen på rovdyr gør, at I kan se frem til at møde pingviner og andre flyveløse fugle, der har valgt at slå sig ned her. Med blot 400 beboere beror øens indtægtskilde på fiskeri og sommerturister, der søger enestående naturoplevelser.

Naturoplevelserne står i kø

Øen byder på masser af spændende aktiviteter. Her kan I se frem til alt fra kunst og shopping til uforglemmelige naturoplevelser. Turistcentret organiserer guidede gåture i bushen, hyggelige cruises rundt om Stewart Island med besøg på omkringliggende øer samt golf, kajak-og fisketure.

Hvordan kommer I til Stewart Island?

Fra den sydligste del af Sydøen kan I komme med fly eller færge til Stewart Island på under en time. Flyet har flere daglige direkte adgange, og det tager blot 20 minutter fra Invercargill til Stewart Island. Ønsker I at flyve til nogle af de større byer på hjemturen, kan dette organiseres. Det tager kun 60 minutter fra Bluff til Stewart Island med Express katamaran personfærgen, der sejler flere gange hver dag. I kan også kombinere rejsen, så I sejler den ene vej og flyver den anden.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.