Xl New Zealand Bay Of Islands The Sanctuary Sea View
Bay of Islands, New Zealand

The Sanctuary

En perle med udsigt til Stillehavet på Nordøen

På The Sanctuary ånder alt fred og ro. Kontrasten mellem det blå Stillehav og den newzealandske natur er en fryd for øjet. Som værtsparret siger: The Sanctuary er som et newzealandsk paradis, en ”oase” som navnet indikerer. Kun for voksne.

Som et Newzealandsk paradis

The Sanctuary er en perle på New Zealands Nordø i Bay of Islands (Northland) tæt på Paihia, cirka tre timers kørsel fra Auckland. Placeret på en bakketop med fabelagtig udsigt over Stillehavet, små øer i det fjerne og den historiske by, Russel, som var det første sted, hvide immigranter – hvalfangere – bosatte sig.

Masser af oplevelsesmuligheder

Bay of Islands er hjem for New Zealands mest populære strande. Kombineret med et subtropisk klima, gør det området til et oplagt rejsemål for afslapning og oplevelser. Sejl eksempelvis ud på det krystalblå hav mellem bugtens 144 øer til delfiner og hvaler eller sejl gennem det kendte hul i klippen på Piercy Island. I kan også besøge Waitangi Grounds, hvor fredsakten mellem de hvide immigranter og Maori-høvdingerne blev underskrevet i 1840. Besøg det lokale museum og få hele historien med. Men husk også at sætte tid af til at stå på toppen af Nordøen på Cape Reinga, hvor Stillehavet og Det Tasmanske hav mødes.

Xl New Zealand Bay Of Islands The Sanctuary Outdoor Dining
Xl New Zealand Bay Of Islands The Sanctuary Exterior
Xl New Zealand Bay Of Islands The Sanctuary Guest Room View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fokus på gode råvarer

The Sanctuary har ikke en decideret restaurant, men værterne tilbereder hver dag en stor morgenmad til jer. De tilbereder også hjertens gerne aftensmad til jer, hvis I bestiller senest en dag i forvejen.

Værterne går meget op i madlavning, økologi og sundhed. De bruger kun de bedste råvarer og laver så vidt muligt alt fra bunden. Morgenmaden byder eksempelvis på hjemmelavet mysli, friskpresset juice og nylagte æg, der tilberedes efter jeres ønsker.

Fire store værelser med havudsigt

The Sanctuary har fire store værelser, der alle er moderne indrettet og har balkon med udsigt over Stillehavet. De har king size-seng, te- og kaffefaciliteter, minibar, TV, Wi-Fi m.m.

Børn skal være fyldt 12 år for at bo her.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.