Xl New Zealand Wellington Bay Hill Houses
Oplevelse i New Zealand

Byrundtur i Wellington

Med guide til byens højdepunkter - halvdagstur i Wellington

New Zealands hovedstad, Wellington, emmer af kunst, kultur og personlighed. Og så her umanerligt smukke omgivelser med hav og bjerge. Oplev byens højdepunkter i bil og til fods selskab med en lokal guide og få historien med.

God måde at få det hele med

Det er altid en god idé med en byrundtur uanset, hvor lang tid I er i byen. Tager I turen i starten af jeres ophold, lærer I hurtigere byen at kende, og kan på egen hånd vende tilbage til de steder, I ønsker at fordybe jer i. Har I modsat kun kort tid i byen, får I set så meget som muligt på kortest tid og får en bedre helhedsoplevelse.

I kan tage på byrundtur i Wellington med afgang kl. 9 eller kl. 12.30 fra jeres hotel. Turen tager fire timer med en kombination af at køre i bil og opleve til fods. Maksimum syv deltagere i gruppen.

Panoramaudsigt og kaffepause

I kører med bil til dagens første højdepunkt gennem Courtenay Place og Oriental Parade ad snoede villaveje til Mt. Victoria, hvor en fantastisk panoramaudsigt over Wellingtons skarpe kontraster mellem by og natur venter. I har god tid til at kaste blikket over vandstrædet, der skiller Nordøen fra Sydøen og tage fotos, før I kører mod byen langs kysten og nyder en velfortjent kaffepause – det er et must at smage Wellingtons famøse kaffe!

Small New Zealand Copthorne Hotel Oriental Bay Wellington Exterior

Wellingtons kabelbane

I kører gennem Cuba Street-distriktet og Lambton Quay, der emmer af liv med caféer, restauranter og shopping. Fra Lambton Quay glider kabelbanens røde vogne med lakerede træsæder langsomt op mod universitet og videre til byens botaniske have. Turen med kabelbanen er inkluderet i oplevelsen, og I kan glæde jer til at opleve endnu et smukt perspektiv af Wellington.

Tilbage på gadeplan går turen til det historiske parlament og den smukke, gamle St. Paul’s-katedral.

Få historien på plads

Jeres guide fortæller under hele turen en masse om byen og dens historie, og I er mere end velkomne til at stille spørgsmål. Vil I opleve mere af Wellington, kan jeres guide komme med anbefalinger. Så er spørgsmålet bare, hvor I vil sættes af?

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.