Xl New Zealand Coromandel Hot Water Beach People Walking
Oplevelse i New Zealand

Coromandels skatkammer af natur og historie

Med lokal guide og gruppe på maks. 6 deltagere

Udforsk Coromandel-halvøens skatkammer af skønne strande, rå klipper og viltre skove i selskab med en lokal guide og ægte ”Kiwi Dundee” ånd. En dejlig heldagstur i naturens tegn med tid til afslapning, fotografering og frokost, som er inkluderet.

Vær med til at forme dagens program

I bliver hentet i bil ved 8.30-9.00 tiden på jeres hotel på Coromandel-halvøen og drager af sted til første højdepunkt på dagen. Ingen dage er ens, og guiden vil gøre sit til, at I får en uforglemmelig dag. Har I særlige ønsker til oplevelser i området, kan I blot afstemme dagen med jeres guide.

Australien har Crocodile Dundee. New Zealands Coromandel har Kiwi Dundee, og det er sådan vi bedst kan lide at beskrive jeres guide. Forvent en dag i godt selskab, hvor I mærker den newzealandske gæstfrihed og bliver klogere på kulturen, naturen og dyrelivet, der gør Coromandel så unik.

Skove, strande og klipper

Turen byder eksempelvis på en let gåtur gennem tempereret Kauri-skove til ruinerne af en gammel by og ind i en historisk guldgrotte, der i dag er hjem for glimtende sankthansorme. Glæd jer også til at se den smukke kyst med hvide strande, klippeformationer og den famøse Hot Water Beach, hvor I kan grave jer ned i sandet og lave et naturligt, varmt badekar. Coromandels natur er som skabt til at blive fotograferet. Se det selv på denne heldagstur.

Frokost serveres enten som picnic eller med et besøg på guidens lokale favoritcafé. Forvent at være retur på jeres hotel mellem kl. 16.00 og 17.30.

Pak turtasken til eventyr

Det er en god idé at pakke en lille taske med vand, badetøj og tøj til vejret. Husk kamera og tag gode kondisko eller sandaler på, da I skal gå flere steder – dog uden de store strabadser.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.