XL New Zealand Coromandel Boat Trip Whitianga
Oplevelse i New Zealand

Eventyrligt cruise til Mercury Bay og Cathedral Cove

Magisk bådtur i Mercury Bay med Cathedral Cove, havgrotter og meget mere

I dag stævner I ud fra hyggelige Whitianga, der ligger ved Mercury Bay på den østlige side af Coromandel-halvøen. Kursen er sat mod ikoniske Cathedral Cove, men undervejs skal I opleve en af de skønneste kystrækninger på Nordøen - med alt fra høje klippevægge, vulkanske blowholes og delfiner, til enorme havgrotter, smukke strande, sæler og rigt fugleliv.  

Hvor meget kan man opleve på to timers sejlads? Når det kommer til denne bådtur er svaret tæt på overvældende. Det bliver intenst - på den bedst tænkelige måde. Oplevelserne står nemlig i kø, når det kommer til dette eventyrlige hjørne af New Zealand. 

I dag stævner I ud i selskab med en lokal guide, der vil fortælle jer om Mercury Bays fascinerende historie, mens I passerer og udforsker den skønne kyst omkring bugten - på vej mod de ikoniske klippeformationer ved Cathedral Cove, der bl.a. er kendt som filmlokation for Narnia: Prins Caspian. 

Cathedral Cove er kun begyndelsen

Sejlturen er cirka 12 km. lang, så Cathedral Cove er kun én af mange oplevelser, der venter jer i dag. I kommer bl.a. også forbi Lonely Bay, Cooks Beach, Shakespeare Cliff og Hahei, lige som I også vil opleve de gigantiske blow holes og enorme havgrotter som Orua Sea Cave, der er en af de største i New Zealand - den fantastiske grotte kan alene opleves på en bådtur.

Det praktiske

Jeres cruise varer cirka 2 timer og begynder ved kajen i Whitianga. I kan vælge mellem tre afgange om dagen, og børn under 2 år deltager gratis.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.