Xl New Zealand Mt Cook National Park Tasman Glacier Hiking On Glacier
Oplevelse i New Zealand

Heli hike i Mt. Cook National Park

Oplev Tasman Glacier med helikopter og til fods

Tasman Glacier er en af de få gletsjere på New Zealands Sydø, der endnu er ”lidt” uopdagede af turister. I flyver i helikopter til gletsjeren, hvor I har hele to timer til at opleve isens og bjergenes verden til fods, før I flyver retur.

New Zealands længste gletsjer

New Zealands længste gletsjer, Tasman Glacier, ligger i Mt. Cook National Park. Den er intet mindre end 27 kilometer i længden og 4 kilometer i bredden med 600 meter tyk is. I flyver hertil med helikopter fra Mt. Cook lufthavn og turen er ligeså imponerende, som det skue, der venter jer på toppen af Tasman Glacier. Bjerge med kridhvid sne på toppen, gletsjere og is-skulpturer formet af naturens vind og vejr er blot noget af det, I kan glæde jer til.

To timer på toppen af Tasman Glacier

Propellen snurrer, udsigten er overvældende, og om lidt lander I lige midt i herligheden. Der kan være koldt på toppen af en gletsjer, og sneen og isen kan være glat, så I får både udleveret skridsikre støvler, vandrestokke og en vandtæt jakke før turen. Sørg for at have praktisk, varmt tøj på indenunder, som gerne er i flere lag.

De næste to timer skal I i selskab med professionelle guider og vandreentusiaster på eventyr i Tasman Glacierens hvide verden. Sneen knager herligt under fødderne, bjergluften er forfriskende let, og i det fjerne troner Southern Alps mod himlen.

Praktisk information

Efter vandreturen går turen samme vej tilbage med helikopter til Mt. Cook lufthavn. Afsæt tre timer til hele oplevelsen.

Turen foregår I en gruppe på op til 22 personer, og tempoet sættes, så alle kan deltage. Bemærk dog, at minimumsalderen er 10 år på grund af sikkerheden.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.