Xl New Zealand Westland National Park Helicopter Tour Exterior Alternate
Oplevelse i New Zealand

Helikoptertur til New Zealands store gletsjere

Oplev Franz Josef Glacier og Fox Glacier

Tag jeres New Zealand-rejse til nye højder med en helikoptertur over Franz Josef Glacier og Fox Glacier på Sydøen. Hvor mange kun oplever en af gletsjerne og oftest til fods, oplever I dem begge fra luften og lander endda på den ene!

Helt tæt på gletsjerne

Propellen snurrer, og helikopteren slipper elegant sit tag i jorden. De fleste mærker, hvordan det kilder i maven og tanken om de naturoplevelser, der venter forude, får sommerfuglene til at vokse.

I flyver et stykke over New Zealands tempererede regnskov med bjerge på begge sider, men så tager isen og sneen for alvor over! I ser, hvordan Franz Josef-gletsjeren gennem tusindvis af år har møvet og arbejdet sig vej ned ad bjerget og ind i regnskoven. Alt det fortæller jeres guide om undervejs.

Gå på en gletsjer

Oppefra er gletsjeren som et storslået skue af sne- og is-skulpturer med dybe kratere, spidse tårne og udefinerbare linjer. Men så bliver der fladt. Helt fladt. Helikopteren lander, og I stiger ud. Tænk en gang. I står netop nu på en af New Zealands største gletsjere. Sneen knager dejligt under fødderne, når I går, og solen får den til at glimte som diamanter. Mens gletsjerens sne er fyldt med jord for foden af bjerget, er sneen på toppen nemlig helt frisk og hvid.

I har god tid til at tage fotos og tage oplevelsen helt ind, før I letter med kurs mod Fox Glacier, der venter små 30 kilometer væk.

Hvor vil I starte helikopterturen?

Flyveturen varer en halv time, og I kan starte enten fra byen nær Franz Josef eller Fox. Den by I letter fra, er også byen I lander i.

Hvilken gletsjer I lander på, afhænger af dagens vind og vejr. En fantastisk oplevelse for store og små med maksimum seks deltagere.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.