XL New Zealand Udflugter Sydøen Tekapo Tekapo Adventures Hi REZ
Oplevelse i New Zealand

I 4WD til Tekapos bjerge, gletsjere og højlandsgårde

Udforsk bjergene omkring Lake Tekapo i en Land Rover

Velkommen til et ægte off-road eventyr til bjergene omkring Lake Tekapo, et bjergtagende naturområde, som kun kan opleves med 4WD. I kan vælge mellem to halvdagsudflugter, der byder på alt fra gletsjere, vandfald og sneklædte bjergtinder til krondyr, sjældne vadefugle, fårehuse og afsidesliggende gårde i New Zealands såkaldte High Country. Det hele foregår i en Land Rover Defender, naturligvis – og der bliver god tid til at stoppe, udforske og tage billeder undervejs.  

Vælg mellem to eventyrlige ruter

Glemore Station og Cass Valley

Cass Valley Backcountry Tour tager jer med på et ægte off-road eventyr langs Cass-floden og dybt ind i højlandet på den vestlige side af Lake Tekapo. I kører først mod den smukke gård Glenmore Station – en af New Zealands mest ikoniske High Country Sheep Stations – der er kendt for at producere noget af den fineste merinould i landet. I får selvfølgelig mulighed for at udforske den historiske gård i selskab med jeres guide, inden I begiver jer længere ind i Cass Valleys storslået natur.  

Glenmore Station drives af Will & Emily Murray, den 4. generation af Murrays på gården, der har produceret merinould siden 1912 – den enorme gård strækker sig langt ind i vildnisset med 19.000 hektar jord, hvor mere end 10.000 får også har selskab af bl.a. krondyr og anguskvæg.

Efter Glenmore Station er det for alvor tid til at slå firehjulstrækkeren til, når I sætter kurs mod Cass Valley-dalens vandfald, gletsjere, moræner, sneklædte bjerge og afsidesliggende fårehuse, mens jeres guide fortæller jer om områdets unikke historie, geologi, flora og fauna. Der er også gode chancer for at opleve sjældne vadefugle langs de floder og bække, som I krydser på turen – hold bl.a. øje med de sorte stylteløbere, præstekraver og skævnæber, de eneste fugle i verden, der har næbbet bøjet til siden!

Daglige afgange kl. 10 (juni-sep) og kl. 13 (okt-jun).

Braemar Station, højlandet og utrolige bjergudsigter

På denne udflugt sætter I kurs mod Braemar Station, der ligger på den østlige side af Lake Pukaki, der er nabosøen til Lake Tekapo. Gården regnes for en af New Zealands smukkest beliggende højlandsgårde – glæd jer til en uhindret og spektakulær udsigt over bl.a. Mt Cook og Lake Pukaki. Og til at hilse på gårdens anguskvæg og karakterfulde Perendale-får, som I får mulighed for at fodre.

Gårdlivet, historierne og udsigterne er hele turen værd, men det samme kan man sige, om vejen dertil – i dag kører I nemlig gennem nogle af New Zealands smukkeste landskaber med enorme dale, kløfter og højlandsletter, omkranset af landets højeste bjergtinder. Udsigten til Ben Ohau-bjergkæden, Mt. Tasman og kløften Main Divide er blot nogle af højdepunkterne – det er ikke i dag, I skal efterlade kameraet tilbage på hotellet!  

Daglige afgange kl 9.00 (okt-maj). Turen køres ikke om vinteren fra juni til september.

Det praktiske

Vi anbefaler, at medbringe hat, solbriller, komfortable sko og en jakke, I kan tage over jer, hvis det bliver lidt køligt. Turen inkluderer forfriskninger og en lille snack, men I er naturligvis velkomne til at medbringe lidt ekstra mad eller snacks på turen.

Det er også muligt at arrangere en helt privat tur, hvor I har bilen og chaufføren helt for jer selv – hør mere med jeres rejserådgiver.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.