Xl New Zealand Oamaru Blue Pingvins
Oplevelse i New Zealand

I første række til verdens sødeste pingviner

VIP-udflugt til de blå pingviner ved Oamaru i New Zealand

De er blå, de er små, og de har smoking på. Oplev, når New Zealands blå pingviner kommer hjem til ungerne efter en dag på havet for at fiske. I har VIP pladser lige ved pingvinerne. 

Det er ikke bare os mennesker, der lægger dagen i faste rytmer. Naturen gør det samme. Hver dag tager de blå pingviner ved Oamaru tæt på Dunedin på Sydøen i New Zealand ud for at fiske, og når mørket falder på, vender de hjem til deres reder og unger. 

Pingvinerne marcherer i en lang række fra vandet op til deres reder. I New Zealands sommer (vores vinter) kan I opleve over 200 pingviner kommer hjem fra arbejde. 

De bedste pladser og med guide

Ved pingvinkolonien i Oamaru er anlagt tilskuerpladser med bænkerækker. Det er dog ikke her, I skal sidde. Vi har udvalgt den bedste udflugt, så I kommer til at sidde på stole ganske tæt på pingvinerne kun 2-3 meter fra, hvor de går i land. I er med en mindre gruppe og har lokal guide til at fortælle om de små fyre. 

Respekt for pingvinerne

Man skal være filmstjerne for at kunne lide at blive mødt med blitzlys, hver gang man kommer hjem. Og det er pingvinerne ikke, selv om de har smoking på. Derfor er det ikke tilladt at fotografere om aftenen. 

Det er også muligt at komme her om dagen, hvor de voksne er ude. I går på gangbroer mellem pingviner og deres reder, og flere reder har glasplader over, så ungerne er beskyttet og I kan kigge ind, mens de er alene hjemme. 

De blå pingviner ved Oamaru

Blå pingviner (Eudyptula minor), der kaldes Korora på maori-sproget, er verdens mindste pingviner. De er ca. 30 cm høje og vejer fuldt udvokset omkring 1 kg. 

De blå pingviner lever og yngler i Sydaustralien og omkring New Zealand. De bliver normalt 8-10 år gamle, men ved Oamaru er pingviner, der har opnået at leve dobbelt så længe. De blå pingviner ved Oamaru har det med andre ord godt. Glæd jer til at se dem komme hjem. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.