Xl New Zealand Queen Charlotte Track Cove Catamaran
Oplevelse i New Zealand

Med kajak og til fods i Queen Charlotte

Afslappende udflugt i de mest vidunderlige omgivelser

Smuk kajaktur blandt rokker og havfugle i Marlborough Sounds afsides bugter og skøn gåtur ad den smukkeste del af Queen Charlotte Tracket.

Bugterne og højdedragene ved Queen Charlotte er et af de skønneste steder i New Zealand at lægge stress og jag bag sig. Nyd en hel dag i forrygende natur.

Xl New Zealand Queen Charlotte Track Wilderness Guides Trekking Walk
Xl New Zealand Queen Charlotte Wilderness Guides Kayak Marlborough Sound
Xl New Zealand Queen Charlotte Bird

Blid natur med smukke bugter

Queen Charlotte er et højdedrag i Marlborough Sound. Her er masser af vandrestier og cykelruter inde på land, og en tur i kajak kan lede jer ind i afsides bugter og vige. Her er der gode chancer for at møde den newzealandske pelssæl og også delfiner.

På vandrestierne vil den velkendte hyggelig lyd af bellbird (klokkefugl) og tui (præstefugl) ekkolyd følge jer. Og den lille fantail (Viftefugl) kaster sig ned på stien foran jer for at føre sig frem. På denne tur oplever I de smukke bugter og palmeklædte bakker fra fjorden og til fods ad dele af Queen Charlotte Tracket. 

Et par timer i kajak i Marlborough Sound

Turen starter fra Wilderness Guides kontoret, og I tager en vandtaxi hertil om morgenen. Herfra følges I med jeres professionelle guider og en lille gruppe andre rejsende ad en 20 minutter lang og meget smuk vej fra Picton mod de mere afsides bugter i Marlborough Sound. 

Første del af morgenen er i kajak langs kysten. Hold udkig efter de mange havfugle og efter rokker i det klare vand. Undervejs fortæller jeres guide om naturen, men nyd også, når alt bare er stille. 

Xl New Zealand Queen Charlotte Wilderness Guides Biking Bike Cycling

Til fods ad den smukke Queen Charlotte Track

I skifter nu fra kajak til vandresko og går uden guide i eget tempo ad allerede godt tiltrådte vandrestier med lille kort over jeres rute. I vandrer tre til fire timer (11 km) ad naturruten Queen Charlotte Track fra Anakiwa til Mistletoe Bay. Om der er en mistelten og et kys for enden, må tiden vise. I kommer forbi smukke udsigtspunkter i et meget varieret landskab. Ved 16-tiden om eftermiddagen når I frem til jeres vandtaxi, der tager jer gennem fjorden tilbage til Picton.

Praktisk info

I sejler som udgangspunkt i en toerkajak. Øvede kan godt få lov at sejle alene. Alt udstyr inkl. redningsvest og vandtæt pose til kamera får I udleveret.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.