• Albatros over Otago-halvøen i New Zealand.
 • Pingvin nær Dunedin i New Zealand
 • Pelssæler på Otago-halvøen i New Zealand.
 • Søløver på Otago-halvøen i New Zealand.

Pingviner og albatrosser ved Dunedin

Udflugt til første parket, når kongealbatrosserne lander

Ved de guløjede pingviner på har en landmand gravet skyttegrave på sin grund, så man kan liste sig tæt på uden at genere.
Læs mere

Oplev pingviner og store albatrosser på Otago-halvøen. Intet andet sted i verden kommer I så nemt så tæt på albatrosser, der lander på jorden!

Otago-halvøen knap en times kørsel fra Dunedin er hjemsted for både pingviner og albatrosser. Pingvinerne findes både med blå og med gule øjne! I skal opleve det på en eftermiddagsudflugt fra Dunedin.

Albatros under landing i havet ved New ZealandBesøg en koloni af kongealbatrosser

På spidsen af Otago ligger Taiaroa Head, hvor en stor koloni af kongealbatrosser holder til. Intet andet sted i verden kommer I så tæt på, hvor de lander på jorden. Fuglene er kendt for deres elegante svæv. Landingen er ikke altid lige så elegant. Og det er ikke hver dag, at I vil opleve den lette og lande, da de rette vejr og vindforhold skal være i orden.

Kongealbatrossen kan opnå et vingefang på 3 m. I ser den imponerende fugl og det fascinerende liv i den store koloni fra en bygning med store glasarealer, så I har den bedste udsigt samtidig med, at I forstyrrer fuglene mindst muligt. I hører om de majestætiske fugle og ser også en lille film om dem. 

Kom helt tæt på søløverne på Otago-halvøen i New Zealand.Søløver, guløjede pingviner og blå pingviner

På jeres udflugt stopper I flere steder, som almindelige turister på egen hånd ikke har adgang til. I kan opleve søløver, pelssæler, guløjede pingviner, blå pingviner og mange andre havfugle. 

Guløjet pingvin nyder udsigten over Otago-halvøen.På denne tur besøges private land og strandområder, som kun denne operatør har adgang til. De guløjede pingviner har nemlig valgt de mere private strande, hvor der er mere fred og ro, kun forstyrret af forskere og jer, der er med på denne udflugt. Landskabet er dramatisk og smukt, og I traver ned på stranden, hvor man nemt  kan liste sig tæt på sæler og de guløjede pingviner uden at genere. Og guidens begejstring er lige stor, hver gang han hvisker og stolt peger på en pingvin, der dukker op efter dagens fangst på havet. Der er masser af tid og ro til kigge og følge de små sjove fætre spankulerer rundt. 

En del af overskuddet fra disse ture går til arbejdet med at bevare dyrelivet, hvor især den guløjede pingvin er relativt sjælden. 

 
Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.