Xl New Zealand Albatross Landing Bird Animal Shutterstock 18627274
Oplevelse i New Zealand

Pingviner og albatrosser ved Dunedin

Første parket, når kongealbatrosserne lander

Oplev pingviner og store albatrosser på Otago-halvøen. Intet andet sted i verden kommer I så nemt så tæt på albatrosser, der lander på jorden! Eftermiddagsudflugt ved Dunedin.

Otago-halvøen knap en times kørsel fra Dunedin er hjemsted for både pingviner og albatrosser. Pingvinerne findes både med blå og med gule øjne! I skal opleve det på en eftermiddagsudflugt fra Dunedin.

Besøg en koloni af kongealbatrosser

På spidsen af Otago ligger Taiaroa Head, hvor en stor koloni af kongealbatrosser holder til. Intet andet sted i verden kommer I så tæt på, hvor de lander på jorden. Fuglene er kendt for deres elegante svæv. Landingen er ikke altid lige så elegant. Og det er ikke hver dag, at I vil opleve den lette og lande, da de rette vejr og vindforhold skal være i orden.

Kongealbatrossen kan opnå et vingefang på 3 m. I ser den imponerende fugl og det fascinerende liv i den store koloni fra en bygning med store glasarealer, så I har den bedste udsigt samtidig med, at I forstyrrer fuglene mindst muligt. I hører om de majestætiske fugle og ser også en lille film om dem. 

Søløver, guløjede pingviner og blå pingviner

På jeres udflugt stopper I flere steder, som almindelige turister på egen hånd ikke har adgang til. I kan opleve søløver, pelssæler, guløjede pingviner, blå pingviner og mange andre havfugle. 

På denne tur besøges private land og strandområder, som kun denne operatør har adgang til. De guløjede pingviner har nemlig valgt de mere private strande, hvor der er mere fred og ro, kun forstyrret af forskere og jer, der er med på denne udflugt. Landskabet er dramatisk og smukt, og I traver ned på stranden, hvor man nemt  kan liste sig tæt på sæler og de guløjede pingviner uden at genere. Og guidens begejstring er lige stor, hver gang han hvisker og stolt peger på en pingvin, der dukker op efter dagens fangst på havet. Der er masser af tid og ro til kigge og følge de små sjove fætre spankulerer rundt. 

En del af overskuddet fra disse ture går til arbejdet med at bevare dyrelivet, hvor især den guløjede pingvin er relativt sjælden. 

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl New Zealand Queenstown Oaks Shores Resort One Bed Room Lake View Balcony
Queenstown, Byer i New Zealand, New Zealand, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Vidunderligt mellemstop i Singapore på The Warehouse 4*

7 dage med egen bil og skønne boutiquehoteller på Sydøen

2 dages cykeltur gennem New Zealands outback i Central Otago

2 dages dages cruise på Doubtful Sound

7 dage med egen motorhome på Nordøen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.