XL Dunedin Peninsula View New Zealand Lookout

New Zealand fra boutiquehotel til motorhome

New Zealand fra boutiquehotel til motorhome

25 dage fra 61.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Fra skønne boutiquehoteller til cykeleventyr og Nordøen med egen motorhome

Mærk friheden og suset helt ind i hjertet i New Zealands overdådige natur på dette uforglemmelige eventyr med egen bil, egen motorhome og enestående oplevelser – fra et 2 dages cruise på Doubtful Sound og delfinsafari i Kaikoura til jetboat og en 2 dages cykeltur i det centrale Otago.

For at leje bil og motorhome skal man være fyldt 24 år og have haft kørekort i mindst 1 år.

Cykelturen er på cirka 40 km pr. dag i to dage - i relativt nemt terræn.

Glæd jer til

 • Vidunderligt mellemstop i Singapore på The Warehouse 4*
 • 7 dage med egen bil og skønne boutiquehoteller på Sydøen
 • 2 dages cykeltur gennem New Zealands outback i Central Otago
 • 2 dages dages cruise på Doubtful Sound
 • 7 dage med egen motorhome på Nordøen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Singapore 1 nat på Singapore 1 Højdepunkter Oplev Asiens grønne storby Oplev Asiens grønne storby
Queenstown 3 nætter på Queenstown 3 Højdepunkter Glæd jer til 4WD, smukke landsbyer, vandreture og jetboat på Lake Wakatipu i Mount Aspiring National Park Glæd jer til 4WD, smukke landsbyer, vandreture og jetboat på Lake Wakatipu i Mount Aspiring National Park
2-dages cruise på Doubtful Sound 1 nat på 2-dages cruise på Doubtful Sound 1 Højdepunkter Ultimative cruise i Fiordlands smukke natur med vandfald, klipper og kajaktur Ultimative cruise i Fiordlands smukke natur med vandfald, klipper og kajaktur
Guldgraverbyen Clyde 1 nat på Guldgraverbyen Clyde 1 Højdepunkter New Zealands outback, landsby og Clyde-dæmning New Zealands outback, landsby og Clyde-dæmning
Cykeltur i Otago 1 nat på Cykeltur i Otago 1 Højdepunkter Oplev New Zealands outback på to hjul med overnatning i Wedderburn Oplev New Zealands outback på to hjul med overnatning i Wedderburn
Dunedin 2 nætter på Dunedin 2 Højdepunkter Oplev pingviner, albatrosser, søløver, pelssæler, guløjede pingviner, blå pingviner og mange andre havfugle og så bor I lige ved byens attraktioner og butikker Oplev pingviner, albatrosser, søløver, pelssæler, guløjede pingviner, blå pingviner og mange andre havfugle og så bor I lige ved byens attraktioner og butikker
Lake Tekapo 2 nætter på Lake Tekapo 2 Højdepunkter Sydøens fortryllende østkyst med majestætiske Southern Alps, højlandet, Waitaki-dæmningen og gletjsersøer Sydøens fortryllende østkyst med majestætiske Southern Alps, højlandet, Waitaki-dæmningen og gletjsersøer
Kaikoura 2 nætter på Kaikoura 2 Højdepunkter Skøn køretur til Kaikoura via Highway 79 og Highway 1 forbi Christchurch og naturskønne Motunau. I skal på delfincruise i Kaikoura, måske ser I også hvaler Skøn køretur til Kaikoura via Highway 79 og Highway 1 forbi Christchurch og naturskønne Motunau. I skal på delfincruise i Kaikoura, måske ser I også hvaler
Marlborough og Queen Charlotte Sound 2 nætter på Marlborough og Queen Charlotte Sound 2 Højdepunkter I besøger vinlandets fine vingårde og nyder en halvdagstur med båd fra Picton, så I kan opleve Queen Charlotte Sound og den magiske regnskovsø Motuara Island I besøger vinlandets fine vingårde og nyder en halvdagstur med båd fra Picton, så I kan opleve Queen Charlotte Sound og den magiske regnskovsø Motuara Island
Nordøen 5 nætter på Nordøen 5 Højdepunkter Glæd jer til vulkaner, gejsere, vandfald, maori-kultur og fantastiske vandreture i nationalparker på Nordøen. I besøger Auckland, Coromandel, ser månelandskaber i Tongariro Nationalpark, Napier, Huka Falls, Roturua, Tongariro Glæd jer til vulkaner, gejsere, vandfald, maori-kultur og fantastiske vandreture i nationalparker på Nordøen. I besøger Auckland, Coromandel, ser månelandskaber i Tongariro Nationalpark, Napier, Huka Falls, Roturua, Tongariro
Xl New Zealand Wanaka Ultimate Wanaka Tour Lake View People Mt. Aspiring NP
XL Yellow Eyed Penguin Anmals Wildlife Dunedin New Zealand
Xl New Zealand Queenstown Jetboat On Dart River
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Sydøen med fri leg, fjorde og gletsjere

I Queenstown har I god tid til at nyde de mageløse omgivelser og utallige tilbud på mere eller mindre vilde aktiviteter. Vi har bl.a. inkluderet en dag med Jetboat på Lake Wakatipu i Mount Aspiring National Park, inden I stævner ud på 2 dages cruise på Doubtful Sound.

På cykel gennem smuk natur i New Zealand

Senere kan I glæde jer til en uforglemmelig cykeltur gennem New Zealands outback i det centrale Otago - med overnatning undervejs. Nyd selv at bestemme tempoet og at kunne stoppe, hvor og hvornår I vil.

Søløver, sæler og pingviner

Fra Otago går turen videre til Dunedin, hvor I skal besøge en stor koloni af kongealbatrosser og se søløver, sæler og flere arter af pingviner. Herfra går turen med Tekapo, egen bil og Kaikouras kyster, hvor I naturligvis skal på delfincruise. I afslutter jeres eventyr på Sydøen med et magisk cruise på Queen Charlotte Sound, inden I sætter kurs mod Nordøen og 7 dage i jeres egen motorhome.

I motorhome til Nordøens gejsere og Maorikultur

Den sidste del af rejsen foregår på Nordøen, og den er en helt ny rejse i sig selv. I skifter nemlig bilen ud med et Maui motorhome og har nu den fulde frihed i den næste uge af jeres rejse på New Zealand. Vi giver jer en rute, som vi selv ville følge, hvis det var os, der sad bag rattet. Og en masse gode råd om oplevelser undervejs. Når I rejser til New Zealand, kan I glæde jer til et natureventyr ud over det sædvanlige. Og vi kan naturligvis være behjælpelige med at reserverer de sjove udflugter forud til jer. 

Xl New Zealand Otago Otago Central Rail Trail Bridge Bike Family Cycling
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser fra Danmark sidst på formiddagen og lander i Singapore på dag 2, hvor I har en overnatning på The Warehouse 5*, der er et designhotel indrettet i et gammelt pakhus på kajen ved Singapore River.

XL Singapore The Warehouse Hotel Waterfront View Evening Close Up

I dag har resten af til at forvilde jer ud i Singapores farverige mylder – og til at nyde jeres skønne hotel.

Fra enorme shoppingcentre og højteknologiske temaparker til engelske sportsklubber fra kolonitiden, er Singapore en by som ingen anden. Byens store mangfoldighed viser sig ikke mindst i de mange historiske kvarterer - fra Chinatowns familieejede restauranter og Little Indias farverige facader til Haji Lane i det arabiske kvarter, hvor vintage butikker, kebabhuse, vandpibecafeer og gallerier skaber rammerne for en hyggelig aften.

Xl Singapore Botanical Garden Garden By The Bay
Xl Singapore Gardens By The Bay Inside
Xl Singapore Skyline By Night

Ved Marina Bay finder I også et væld af oplevelser - fra teatre, museer, parker og promenader, foruden Singapores ikoniske pariserhjul og restaurantområdet Makansutra Gluttons Bay. Vi har ikke engang nævnt Universal Studios på Sentosa Island, men hør mere med jeres rejserådgiver, hvis I vil have mere inspiration eller har særlige ønsker til jeres dag i Singapore.

Xl Singapore Universal Studios Battlestar Galactica Roller Coaster

I dag er det tid til at tage afsked med Singapore og sætte kurs mod Queenstown, hvor I lander samme dag og bliver mødt i lufthavnen af chauffør, som kører jer direkte til jeres hotel.

 

Browns Boutique Hotel 3+*, Queenstown

I har tre nætter i Queenstown, hvor I bor helt centralt på charmerende Browns Boutique Hotel 3+*, der har blot ti værelser, en fantastisk udsigt over byen og bjergene - og en hyggelig, intim stemning med pejs, gårdhave og et utrolig venligt værtspar, der byder velkommen med personlig varme og gæstfrihed fra første øjeblik. Velkommen til New Zealand.

XL Browns Boutique Hotel New Zealand Exterior

Det er jeres første hele dag i New Zealand og vi har arrangeret en helt særlig oplevelse, så I virkelig kan ankomme – glæd jer til en dag med 4WD, smukke landsbyer, magiske vandreture gennem newzealandssk "bøge"skove og en fortryllende afslutning med jetboat på Lake Wakatipu, der ligger i Mount Aspiring National Park.  

Xl New Zealand Mt Aspiring National Park Lake Wakatipu Jet Boat
Xl New Zealand Mt Aspiring National Park Lake Wakatipu Sharp Rocks
Xl New Zealand Mt Aspiring National Park Lake Wakatipu Aerial

Queenstown ligger bedårende ud til den store sø Lake Wakatipu, som snor sig gennem dalene neden for de hvidtoppede bjerge The Remarkables. Det er en kæmpe legeplads fyldt med muligheder for action og naturoplevelser af enhver slags. 

I luften over jer svæver faldskærme og hangglidere, og på søen leves livet i sejlbåde og speedbåde. Det gamle dampskib TSS Earnslaw glider roligt af sted midt i det hele, mens det mindes gamle dage på vej til en fårefarm, hvor I kan nyde five o'clock tea, hvis riverrafting, jetboating og elastikspring ikke lige er jer. 

Queenstown er både overskuelig og charmerende. Vil I se den lidt fra oven, så tag svævebanen op til Bob's Peak, hvor I kan spise aftensmad i i Skyline Restaurant.

I kan se eksempler på nogle af de bedste oplevelser i Queenstown her - og måske I også finder inspiration hos den danske journalist, forfatter og dokumentarist Christian Nørr, som også har været i Queenstown med Nyhavn Rejser.

Xl New Zealand Queenstown Bungee Jumping At Kawarau Bridge

At opleve Fiordlands er et højdepunkt for alle, der rejser til New Zealand. At besøge fjordene på et cruise med overnatning, er den ultimative oplevelse. Det kan ikke gøres smukkere, så det er det, I gør.

NB: I denne oplevelse kan I læse, at I bliver bragt fra og tilbage til Queenstown – men på jeres rejse går turen fra Doubtful Sound videre til den lille by Clyde i stedet. 

I skal køre og sejle gennem den mest fortryllende natur. Se vandfald og flotte klippeformationer. Sejle i kajak. Nyde dejlig mad om bord. Og med noget nær garanti vil I også opleve delfiner!

XL New Zealand Udflugt Doubtful Sound Cruise Scenic Lake
XL New Zealand Udflugt Doubtful Sound Cruise Delfiner
XL New Zealand Udflugt Doubtful Sound Cruise Mountain

Efter jeres cruise, er det tid til at sætte kurs ind i landet – til den lille guldgraverby Clyde med blot 1200 indbyggere, der ligger midt i New Zealands ”outback” i det centrale Otago. og den I ankommer her sidst på dagen og kan nyde en rolig aften og overnatning på charmerende Olivers Lodge & Stables 3+*, mens I lader op til jeres morgendagens eventyr.

Vi anbefaler en stille gåtur i den lille by – jeres hotel ligger på hovedgaden Sunderland St., med gamle stenhuse, et kapel, lokale bungalows og landsbyens frimurerloge som nabo, mens den lille vej Milners Lane fører jer langs Clutha-floden og ned til den historiske Clyde Bridge. I den modsatte retning fører Sunderland St op til Clyde-dæmningen, hvor der også er et udkigssted over dæmningen – det tager cirka 12 minutter at gå herop fra jeres hotel.

XL New Zealand Central Otago Olivers Lodge And Stables Dining Outside
XL New Zealand Central Otago Olivers Lodge And Stables Exterior Evening
XL New Zealand Central Otago Olivers Lodge And Stables Sign

Dagens første mission bliver at vælge den rigtige cykel, tilpasse sadlen og sørge for, at I er helt klart til det store cykeleventyr, som venter forude - cirka 90 km over to dage gennem det centrale Otago - med overnatning i den hyggelige by Wedderburn på halvejen. 

Jeres cykeltur slutter i byen Hyde på dag 10, hvorfra I bliver kørt det sidste stykke til østkysten og havnebyen Dunedin, der er kendt for såvel sit skotske islæt og sine dybe rødder i Maori-kulturen.

Xl New Zealand Otago Otago Central Rail Trail Bridge Bike Family Cycling

Scenic Hotel Dunedin City 3+*

I Dunedin skal I bo 2 nætter på Scenic Hotel Dunedin City, der ligger lige ved den centrale plads Octagon og dermed i gåafstand til byens attraktioner, cafeer, restauranter og butikker.

XL New Zealand Scenic Hotel Dunedin View Balcony3
XL New Zealand Scenic Hotel Dunedin Room3
Small New Zealand Scenic Hotel Dunedin

Dunedin blev grundlagt af skotske immigranter, og selv landskaberne omkring byen virker helt skotske med råt højland og søer. I midten af 1800-tallet gjorde man store guldfund, og byen voksede til den tids førende og rigeste by i New Zealand.

I kan stadig se mange herskabelige victorianske og edwardianske bygningsværker – for ikke at nævne et whiskydestilleri, en kiltfabrik og masser af sækkepiber.

XL Clocktower University Otago Registry Building Dunedin New Zealand Garden Park City

På dag 11 skal I også opleve pingviner og store albatrosser på Otago-halvøen. Intet andet sted i verden kommer I så nemt så tæt på albatrosser, der lander på jorden!

På vej dertil stopper I flere steder, som almindelige turister på egen hånd ikke har adgang til. I kan opleve søløver, pelssæler, guløjede pingviner, blå pingviner og mange andre havfugle. 

XL New Zealand Otago Yellow Eyed Penguin Fur Seals
XL New Zealand Otago Yellow Eyed Penguin2
XL New Zealand Otago Albatross

I dag begynder kør selv-delen af jeres rejse i New Zealand – og hvilken rute. Køreturen til Lake Tekapo tager cirka 3,5 time og fører jer op langs Sydøens fortryllende østkyst til St. Andrews, hvor I sætter kurs vestpå – til højlandet og de majestætiske Southern Alps, der omkranser den smukke sø og den lille by af samme navn.

XL Mount Cook Lupins Nature Mountains Flowers Landscape New Zealand

I kan også tage en alternativ rute, hvor I drejer vestpå tidligere ved Deborah, og kører gennem Otago og langs sydsiden af Waitaki-floden, forbi Waitaki-dæmningen, Lake Waitaki, Lake Aviemore og ikke mindst gudesmukke Lake Ruataniwha. Bjergruten tager cirka en halv time længere end kyst-ruten, så i sidste ende er det et spørgsmål om humør - og hvad I ønsker at opleve på vejen. Jeres rejserådgiver kan fortælle mere om de to ruter og flere alternativr ruter.

Ranginui Bed & Breakfast 4*, Lake Tekapo

I skal bo to nætter på Ranginui Bed & Breakfast 4*, der ligger naturskønt med fantastisk udsigt til Lake Tekapo og Southern Alps. Den lille lodge har kun tre suiter, så det her er virkelig et sted, hvor I kan nyde de smukke omgivelser i ro og mag.

Xl New Zealand Lake Tekapo Ranginui Bed And Breakfast Suite
Xl New Zealand Lake Tekapo Ranginui Bed And Breakfast Lakeview
Xl New Zealand Lake Tekapo Ranginui Bed And Breakfast View Coffee Sofa

Lake Tekapo er en sø skabt af gletsjernes smeltevand. Vi anbefaler bl.a. vandreture, picnics og fisketure i området – og ikke mindst en tur op til Mt. John, hvor I kan at studere den sydlige halvkugles stjernehimmel fra Mount John Observatory, som også har en fin café og restaurant. Hør mere om Lake Tekapo hos jeres rejserådgiver.

Xl New Zealand Lake Tekapo And Church Of The Good Shepherd

I dag går turen igen mod østkysten, denne gang 400 km nordpå til Kaikoura – en smuk tur, der bringer jer op langs den smukke Highway 79 og videre på Highway 1, forbi Christchurch og naturskønne Motunau. Det er en god dags rejse, som I godt kan sætte det meste af dagen af til – så er der også tid til at strække benene og nyde de nogle af de smukke områder og udkigssteder, I passerer vejen. 

Xl New Zealand Kaikoura Whale Watch Tour Landscape Ocean

Sudima Kaikoura 4*, Kaikoura

For enden af dagens køretur venter jer 2 nætter på Sudima Kaikoura 4*, hvor I bor med med eventyrlig udsigt og udsøgt gastronomi – i kort gåafstand til byens skønne kystpromenade, caféer og butikker. Velkommen til Kaikoura.

XL New Zealand Kaikoura Sudima Kaikoura Pool Sunset
XL New Zealand Kaikoura Sudima Kaikoura Ocean View Suite Balcony
XL New Zealand Kaikoura Sudima Kaikoura Exterior

Kaikoura er hvalerne, delfinernes og sælernes by. Sælerne er svære at overse -de ligger på sten langs kysten og soler sig, mens den dybe undersøiske kløft lige ud for kysten her tiltrækker alt fra kaskelothvaler og pukkelhvaler til spækhuggere og store grupper af skønne dusky-delfiner – alt det oplever I på dagens delfin-cruise i Kaikoura – det eneste spørgsmål er, om I bliver på dækket eller vil I ned og svømme med de nysgerrige og legesyge delfiner? (Aftales på forhånd ved bestilling)

XL New Zealand Kaikoura Aerial View
Small New Zealand Kaikoura Delfincruise Swimming Dolphins
Small New Zealand Kaikoura Delfincruise Dolphins People 0015

I dag går turen videre nordpå til Marlborough – først langs kysten og senere gennem vinlandet Marlborough - her skabes new zealandsk vin i verdensklasse med bl.a. Chardonnay og egnens mest kendte vin, den elegante Sauvignon Blanc. Det er måske en bedr bevaret hemmelighed, at området også producerer fantastisk olivenolie, som I kan smage på bl.a. den økologiske vingård Seresin.

XL View Vineyards Marlborough District New Zealand South Island Wine Nature

Dagens køretur tager kun et par timer, så har I lyst til at besøge en eller flere vingårde, hjælper vi gerne med forslag og booking af f.eks. en god frokost på jeres vej.

Og hvad med vinen, tænker I måske? Den får I rig lejlighed til at nyde de næste par dage, når I er ankommet sikkert til St. Leonads Vineyard Cottages 3*, hvor I har to nætter med direkte udsigt til vinmarkerne.

XL New Zealand St Leonards Vineyard Cottages Woolshed Cottages House Garden
XL New Zealand St Leonards Vineyard Cottages Woolshed Cottages Wine Cheese
XL New Zealand St Leonards Vineyard Cottages Woolshed Wineyard

I er midt I vinlandet, men også tæt på Queen Charlotte Sound – med andre ord er I midt i de skønneste omgivelser. Et hjørne af New Zealand, hvor de oplevelserne vitterligt står i kø. Vi har inkluderet en halvdagstur med båd fra Picton, så I kan opleve Queen Charlotte Sound og ikke mindst den magiske regnskovsø Motuara Island, som I får god tid til at udforske på egen hånd. Hvis I spørger os, er det den perfekte afsked med Sydøen – og en lille forsmag på det næste kapitel af jeres eventyr i New Zealand; Nordøen.

Xl New Zealand Queen Charlotte Sound Boat At Dock Alternate
Xl New Zealand Queen Charlotte Sound Boat Aerial
Xl New Zealand Queen Charlotte Sound Motyara Island Tui

I skuer en sidste gang ud over vinmarkerne. Nyder morgenmaden. Og kører af sted mod lufthavnen i Blenheim, hvor I afleverer jeres bil. 

En flot flyvetur med udsigt til Marlborough Sounds bringer jer til Auckland. Motorhome depotet ligger ikke langt fra lufthavnen, tag en taxa og få udleveret jeres motorhome, der vil være jeres hjem og base for alle oplevelserne på Nordøen i New Zealand. Glæd jer til vulkaner, gejsere, maori-kultur og fantastiske vandreture.

Xl New Zealand Auckland View From Mt Eden

New Zealands bedste motorhome

Vi reserverer den bedste kvalitet motorhome, I kan få i New Zealand inkl. alle forsikringer. i skal bare køre af sted og nyde det. Og I har den fulde frihed til at køre, hvorhen I vil de næste dage. I har kun en deadline, der hedder aflevering af jeres motorhome og flyet hjem. Men ... I har også en anbefalet rute fra os, som vil bringe jer til de største oplevelser i et godt tempo.

Anbefalet rute på Nordøen

Ruten kunne hedde Auckland – Coromandel - Bay of Plenty - Rotorua - Napier - Tongariro - Hobbiton - Auckland, men der er selvfølgelig mange fantastiske muligheder. Få inspiration nedenfor og tal med vores eksperter om det, I drømmer om at opleve.

Maui 3

Auckland - City of sails

Den største by i New Zealand, Auckland, med over 1 mill. indbyggere ligger majestætisk ud til havet med masser af muligheder for små sejlture ud i bugterne. Hop af på den udslukte vulkanø Rangitoto Island og lad det sorte størknende lava runge hult under jeres skridt. 

Nord for Auckland ligger strandene i Bay of Islands og 90 Mile Beach på toppen af Nordøen. OBS vælger I Northland, så afsæt gerne 3 dage.

Læs mere om Auckland og Northland.

XL Auckland Waitemata Harbour Devonport New Zealand View Sea City
XL Piha Beach West Coast North Island Auckland, New Zealand View Lookout
XL Auckland Harbor Bridge Westhaven Marina New Zealand Boats Sails Dusk Sunset City Harbour

Fredfyldte Coromandel

Coromandel ligger kun halvanden times kørsel sydøst for Auckland. Her er flotte strande og overraskende klippeformationer, kuperede landskaber og gemte regnskove.

Læs mere om Coromandel. 

Xl New Zealand Coromandel Bay Of Plenty View From Mt Maunganui Chris Mclennan

Månelandskaber i Tongariro National Park

Tongariro dækker et kæmpemæssigt område med vulkanerne Mt. Ruapehu, Mt. Ngauruhoe og Mt. Tongariro. Der er mange fine vandreture fra 30 min. til flere dage.

Læs mere om Tongariro National Park.

XL Newzealand Tongariro Walks Tongariro Alpine Crossing

Det gode liv i Napier og Hawke's Bay

Napier og Hawke's Bay i den øverste del af "vintrianglen" er New Zealands ældste vinområde. Besøg vingårde og art deco byen Napier og se, om ikke der skulle være en mad- eller vinfestival.

Læs mere om Napier og Hawkes Bay

Xl New Zealand Hawke's Bay View

Huka Falls mellem Rotorua og Tongariro

Mellem Rotorua og Tongariro National parken kan vi anbefale de turkise vandfald Huka Falls. Byen Taupo på bredden af New Zealands største sø, Lake Taupo, er et godt udgangspunkt for sejladser ud til de meterhøje maori-udsmykninger udhugget i klippevæggene.

Xl New Zealand Lake Taupo And Mount Cook

Gejsere og Maorikultur i Rotorua

Rotorua er boblende mudder, spruttende gejsere og tæt regnskov. Oplev Wai-o-Tapu med Lady Knox-gejseren og Pohutu-gejseren i Whakawarewa. Sejl i kajak og grav jeres eget badekar ved Hot Water Beach. Rotorua giver også rig lejlighed for indsigt i Maorikulturen.

Læs mere om Rotorua

XL Champagne Pool Wai O Tapu Geothermal Rotorua New Zealand Lake View

På dag 24 afleverer I jeres motorhome i Auckland og flyver hjem fra jeres rejse til New Zealand. I lander i Danmark dag 25.

Xl New Zealand Auckland Ferry Terminal Building
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukkede hoteller og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

Vi reserverer hoteller og spændende lodges for jer på Sydøen. De første dage uden bil, hvor I bliver kørt og så er det transport med egen benkraft til Dunedin. Herfra har I lejebil og skal blot køre af sted og indtage de skønne oplevelser. På Nordøen fuld frihed i Motorhome til at vælge rute og oplevelser.  

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Obs priser over højtider kan være højere. Vi anbefaler at bestille gerne et år i forvejen på fx jule/nytårsrejse samt januar og februar anbefales også gerne tidlig bestilling. 

Inkluderet

 • Fly København - Singapore – Queenstown // Blenheim – Auckland - København
 • Lufthavnsskatter
 • 1 nat på The Warehouse 5*, Singapore. Inkl. morgenmad og Retur transfer til og fra lufthavn
 • Ankomst transfer Queenstown lufthavn til hotel
 • 3 nætter på Browns Boutique hotel 3+*, Queenstown. Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Jetboat på Lake Wakatipu i Mt Aspiring
 • 2 dages oplevelse: 2 dage/1 nat cruise på Doubtful Sound inkl. morgenmad & middag
 • Transfer Queenstown til Clyde
 • 1 nat på Olivers Lodge & Stables, Clydel 3*, Clyde. Inkl. morgenmad
 • 2 dages oplevelse: Med cykel på Otago Rail Trail fra Clyde til Wedderburn. Inkl. Cykel leje, 2 x frokost, 1 x morgenmad & 1 x overnatning på lokal B&B/hotel
 • Transfer Hyde til Dunedin
 • 2 nætter på Scenic hotel Dunedin City 3*, Dunedin.
 • Oplevelse: Pingviner og albatrosser ved Dunedin
 • 7 dages billeje fra Dunedin til Blenheim. ICAR Toyota Camry eller lign. med alt inkluderet
 • 2 nætter på Ranginui B&B Lake Tekapo. Inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Sudima Hotel, Kaikoura. Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Delfincruise ved Kaikoura
 • 2 nætter på St. Leonards Vineyard Cottage 3*, Marlborough.
 • Oplevelse: Cruise på Queen Charlotte til Motuara Island
 • 7 dage i 2 personers Maui motorhome med inklusive fuld nedsættelse af selvrisiko, fra og til Auckland
Pris per person ved 2 voksne
New Zealand fra boutique til motorhome
RejseperiodeDobbelt
18.05.24 ‑ 28.02.2560.000‑70.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Campingpladser - Motorhome
 • Brændstof
 • Turistvisum New Zealand (foretages online)

Bemærk

Rejsen kan altid forlænges/afkortes efter ønske. Ligeledes kan vi altid justerer på hotel standarder og ønsker for udflugter uanset om I er til mere/mindre action, temaer for oplevelser fra vin til hobitter etc. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Rejsen kan skræddersys

I vil opleve, at mange steder på denne rejse til New Zealand er svære at forlade. Og vi kunne komme med forslag til endnu flere udflugter. Hvis I derfor ønsker flere dage et bestemt sted, kan det selvfølgelig lade sig gøre. Alt skræddersys efter jeres ønsker og behov.

Derfor inkluderer vi udflugter hjemmefra

På en rejse som denne har vi som nævnt inkluderet en lang række udflugter og oplevelser. For jer betyder det udsigt til en komplet rejse. Selvfølgelig kan I også arrangere meget på jeres vej rundt i New Zealand, og vi giver jer gerne gode tips med. Men vi synes, at I skal koncentrere jer om oplevelserne og ikke om at skulle finde turarrangører, så snart I kommer frem til et nyt sted.

Vi har håndplukket de bedste oplevelser. Samtidig har vi tjekket og blåstemplet alle de turarrangører, I vil møde. I er sikre på kvaliteten. Fordi jeres rejse ikke kan gøres om.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.