• Cruise i Doubtful Sound i New Zealand med overnatning om bord på The Navigator.
 • ”mirror lake” Lake Matheson i New Zealand
 • På cykel i New Zealand, Otago Trail
 • Parkér jer motorhome, overnat og nyd solopgangen på New Zealand
 • Oplev Abel Tasman nationalpark fra en kajak
 • Vinmarker i Marlborough distriktet på sydøen af New Zealand

New Zealand fra boutique til motorhome

På cykel, skønne B&B og i motorhome på Nordøen, 24 dage fra 40.500 kr.

Glæd jer til:

Stop-over i Singapore med overnatning og oplevelser

2 dages cykeltur i pagt med naturen

2 dages cruise på Doubtful Sound

8 dage i egen bil på Sydøen og 7 dage i motorhome på Nordøen

Håndplukkede hoteller og lodges med bedste beliggenhed

Læs mere

Udforsk Singapore og føl friheden helt ind i hjertet i New Zealands overdådige natur. Oplev smuk tur i veterantog, 2 dages cykeltur, vandretur til gletsjer og 2 dages cruise. I har bil på Sydøen og slutter med den totale frihed i motorhome på Nordøen.

Denne kør selv rejse i New Zealand er til jer, der ønsker at komme endnu tættere på naturen i New Zealand og nyde friheden til at opleve i eget tempo. I tog, på cykel, i bil og i motorhome. Og ikke mindst til fods på skønne vandreture. Vores program sammensat ud fra vores egne erfaringer, men I har selvfølgelig også friheden til at sammensætte rejsen helt efter jeres ønsker.

Stop-over i Singapore

Jeres rejse til New Zealand starter med et spændende stop i Singapore, hvor I har en overnatning og masser af tid til at udforske den spændende by. I har gratis adgang til et væld af attraktioner og guidede ture.

Søløver, sæler og pingviner

Fremme i New Zealand starter eventyret i Dunedin, hvor I skal besøge en stor koloni af kongealbatrosser og se søløver, sæler og flere arter af pingviner. Velkommen til en natur så langt fra alt, hvad I er vant til!

På cykel gennem smuk natur i New Zealand

I vil herefter opleve en togtur gennem betagende landskaber og over dybe kløfter, og I skal på en dejlig cykeltur ud i naturen med overnatning i en hytte undervejs. Nyd selv at bestemme tempoet og at kunne stoppe, hvor og hvornår I vil.

Sydøen med fri leg, fjorde og gletsjere

I Queenstown har I tid til at nyde de mageløse omgivelser og utallige tilbud på mere eller mindre vilde aktiviteter. Bagefter venter 8 dage i egen bil til Sydøens største oplevelser. En gennemprøvet rute bringer jer forbi gyldne strande, kæmpe gletsjere med vandretur til iskanten og 2 dages cruise på de smukke fjorde. I kommer også til vinlandet, hvor I bor på et førsteklasses hotel mellem vinmarkerne!

Håndplukkede hoteller og lodges

Vi reserverer hoteller og spændende lodges for jer hele vejen på Sydøen. I skal blot køre af sted og indtage de skønne oplevelser. Ikke mindst skal I bare se at komme ud af bilen tit og ofte ved de mange mageløse udsigtspunkter og på de smukkeste vandreture. I bliver belønnet med fantastiske oplevelser.

I motorhome til Nordøens gejsere og maorikultur

Den sidste del af rejsen foregår på Nordøen, og den er en helt ny rejse i sig selv. I skifter nemlig bilen ud med et Maui motorhome og har nu den fulde frihed i den næste uge af jeres rejse på New Zealand. Vi giver jer en rute, som vi selv ville følge, hvis det var os, der sad bag rattet. Og en masse gode råd om oplevelser undervejs. Når I rejser til New Zealand, kan I glæde jer til et natureventyr ud over det sædvanlige.

Program

Dag 1-2
I rejser til Singapore

Hyggelige cafeer og restauranter på Clarke Quay i SingaporeI rejser fra Danmark sidst på formiddagen og lander i Singapore tidlig morgen lokal tid. I kunne flyve videre ud på aftenen, men i stedet for en masse kedelig ventetid, har I et spændende stopover i Singapore. 

I tager ind til hotellet, hvor I får bagagen i et aflåst rum, og så er det ellers ud for at spise morgenmad og udforske byens mangfoldighed. Et væld af attraktioner og guidede ture er gratis for jer!

Dag 3
Singapore og videre til New Zealand

Singapore Flyer var verdens største pariserhjul. Den største står nu i Las Vegas og er 2,6 m. højere.I skal først rejse til New Zealand om aftenen dag 3, så I har hele dagen til masser af ekstra oplevelser i Singapore. Også denne dag med mulighed for masser af gratis fornøjelser. 

Universitetsbygningen med klokketårnet i Dunedin, New Zealand

Til Dunedin via Christchurch

Om aftenen flyver I så mod New Zealand, hvor I mellemlander i Christchurch dag 4 lokal tid for at flyve videre til Dunedin. Husk at få jeres kufferter med det sidste stykke til Dunedin. Vel fremme i Dunedin bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers samarbejdspartner, som kører jer til hotellet. Jeres rejse til New Zealand er klar til at gå i gang for alvor.

Værelse på Scenic Hotel Dunedin, New ZealandSCENIC HOTEL DUNEDIN CITY 3+*

I Dunedin skal I bo 2 nætter på Scenic Hotel Dunedin City, der ligger lige ved den centrale plads Octagon og dermed i gåafstand til byens attraktioner, cafeer, restauranter og butikker.

Dag 4
Dunedin, New Zealand

Jernbanestationen i Dunedin, New ZealandGlæd jer til at udforske Dunedin, der blev grundlagt af skotske immigranter, og selv landskaberne heromkring virker helt skotske med råt højland og søer. I midten af 1800-tallet gjorde man store guldfund, og byen voksede til den tids førende og rigeste by i New Zealand.

I kan stadig se mange herskabelige victorianske og edwardianske bygningsværker. Her er også stadig whiskydestilleri, kiltfabrik og masser af sækkepiber.

Dag 5
Udflugt til pingviner og albatrosser

Ved de guløjede pingviner på har en landmand gravet skyttegrave på sin grund, så man kan liste sig tæt på uden at genere.I dag skal I opleve pingviner og store albatrosser på Otago-halvøen. Intet andet sted i verden kommer I så nemt så tæt på albatrosser, der lander på jorden!

På jeres udflugt stopper I flere steder, som almindelige turister på egen hånd ikke har adgang til. I kan opleve søløver, pelssæler, guløjede pingviner, blå pingviner og mange andre havfugle. 

Dag 6-7
Otago-halvøen med tog og cykel

Cykeltur i Central Otago - en fantastisk måde at komme tættere på New ZealandI rejser til New Zealand for at nyde den smukke natur. De næste dage kan I gøre det med vind i håret, frisk luft og skønne oplevelser i netop det tempo, der passer jer. 

Udflugt med tog og cykel og overnatning i hytte

I skal ud i det centrale Otagos smukke landskaber på en skøn cykeltur. I kører først med toget "The Taeiri Gorge", herefter cykler I over stenbroer og langs kløfter med overnatning i en hytte undervejs. Bagagen sørger andre for! Turen slutter med en bustur til Queenstown, hvor I kan hvile benene. 

Hotel Peppers Beacon i ligger tæt på centrum af Queenstown og er smukt bygget af natursten og store glasarealerOaks Shores Resort 3*, Queenstown

I Queenstown skal I bo på Oaks Shores Resort. Det er et lejlighedshotel, der ligger med udsigt til søen og bjergkæden The Remarkables. Resortet ligger lige ud til Lake Wakatipu og få minutters gang til cafeer, restauranter og marinaen.

Har har I to overnatninger.

Dag 8
På opdagelse i Queenstown

Nyd udsigten fra vandreruten Routeburn på New Zealand

Queenstown ligger bedårende ud til den store sø Lake Wakatipu, som snor sig gennem dalene neden for de hvidtoppede bjerge The Remarkables. Det er en kæmpe legeplads fyldt med muligheder for action og naturoplevelser af enhver slags. 

I luften over jer svæver faldskærme og hangglidere, og på søen leves livet i sejlbåde og speedbåde. Det gamle dampskib TSS Earnslaw glider roligt af sted midt i det hele, mens det mindes gamle dage på vej til en fårefarm, hvor I kan nyde five o'clock tea, hvis riverrafting, jetboating og elastikspring ikke lige er jer. 

Queenstown er både overskuelig og charmerende. Vil I se den lidt fra oven, så tag svævebanen op til Bob's Peak, hvor I kan spise aftensmad i i Skyline Restaurant.

Dag 9-10
To dages cruise på Doubtful Sound

Cruise i Doubtful Sound i New Zealand med overnatning om bord på The Navigator.At opleve Fiordlands er et højdepunkt for alle, der rejser til New Zealand. At besøge fjordene på et cruise med overnatning, er den ultimative oplevelse. Det kan ikke gøres smukkere, så det er det, I gør. 

I skal køre og sejle gennem den smukkeste natur. Se vandfald og flotte klippeformationer. Sejle i kajak. Nyde dejlig mad om bord. Og med noget nær garanti også se delfiner i massevis.

Den impornerende natur omkring Wanaka Lake i New ZealandMod Wanaka

I er tilbage i Queenstown ved 16-tiden på dag 10, og nu starter den del af jeres rejse til New Zealand, hvor I kører selv.

I henter jeres bil og kører af sted mod den smukke vestkyst med de store gletsjere Franz Josef Glacier og Fox Glacier. Turen går gennem de majestætiske bjerge ved Queenstown, og dagens mål er Wanaka, der ligger ved Lake Wanaka med forrygende udsigt til de sneklædte bjergtoppe i Southern Alps og Mt Aspiring National Park. 

Den udendørs lounge på Maple Lodge, WanakaMAPLE LODGE 3*, WANAKA

I skal bo en to nætter nat på det hyggelige bed & breakfast Maple Lodge. Her er landlig idyl og en udsigt, hvor man næsten kan røre bjergene. I haven er jacuzzi, og værtsparret kræser om jer fra morgenstund til der siges godnat.

Dag 11
Udforsk vidunderlige Wanaka

Wanaka Lake i New ZealandEfter en forrygende morgenmad er der tid til at opleve vidunderlige Wanaka.

Wanaka ligger ved bredden af billedskønne Lake Wanaka, og er en slags lillebror til Queenstown. Men Wanaka er meget mindre med en mere intim stemning og tilbagelænet stil. Her er både mennesker og huse nede på jorden. De hvidtoppede Mt. Aspiring bjerge rækker til gengæld mod himlen og inviterer til oplevelser i Mt. Aspiring National Park. 

Der er et væld af aktivitetsmuligheder - lige fra helikopterture over vildmarken og skønne vandreture til sejltur til "søen på øen i søen" og pragtfulde cykleture i den smukke natur. Kontakt os, hvis I vil ud på oplevelser i Wanaka.

Dag 12
Guddommelig køretur til Franz Josef

Haast passet i New ZealandI dag venter en smuk køretur med en perlerække af naturscenerier. I siger farvel til Lake Wanaka, men kun for en kort stund. Turen går om bag bjergene til Lake Hawea og guddommelige udsigter. Lidt senere byder Lake Wanaka jer velkommen tilbage langs dens bredder. I følger søen et godt stykke nordpå mod Haast Pass.  

”mirror lake” Lake Matheson i New ZealandVandfald, vandreture og formidable udsigter

Husk at stoppe på jeres vej. Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller, og fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m. 

Kort efter passerer I så Haast Pass i Mt. Aspiring National Park. I følger Haast River ud til den rå kyst, som I følger nordpå. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop og nyd den formidable udsigt. 

Kort før Franz Josef kommer I forbi en anden af New Zealands berømte gletsjere, Fox Glacier, og den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger helt blank med spejlinger af Mount Cook. Har I tid, så gå en tur langs søen. 

Holly Homestead B&B, Franz Josef Glacier i New ZealandHolly Homestead 3+*, Franz Josef

Ved Franz Josef har vi fundet et super romantisk Bed & Breakfast, Holly Homestead, indrettet i et gammelt farmhouse fra 1926. Også her er værtsparret klar til at hygge om jer.

Dag 13
New Zealands kæmpe gletsjere

Udsigt over Franz Josef gletsjeren på New Zealand Der er i alt 140 gletsjere i området, men Fox Glacier og Franz Josef Glacier overgår alle de andre. De er nemme at komme til at se og skærer sig fra toppen af bjergene ned mod regnskoven. 

Vandretur til Franz Josef Glacier

I skal på en både betagende og tankevækkende vandretur til Franz Josef Glacier med guide. Betagende, fordi I går gennem regnskov og oplever, hvordan gletsjeren har formet landskabet med sine utrolige kræfter. Tankevækkende, fordi gletsjeren nu trækker sig svækket tilbage på grund af klimaforandringerne. 

Hvis I vil op på selve ismasserne, kan I vælge at tage en tur i helikopter op på den hvide sne, der føder isblokken. Tal med jeres rejsekonsulent, hvis vi skal arrangere turen for jer. 

Udsigt over pandekageklipperne ved Punakaiki på New ZealandLangs den rå vestkyst mod pandekageklipperne

Senere går jeres rejse til New Zealand videre mod nye forunderlige naturfænomener ved Punakaiki. På vej dertil kan I glæde jer over flere de flotte naturscenerier. Barske kystlinjer bremser det rå Tasmanske Hav, mens frodige regnskove, slanke træer og svajende nikaupalmer skiller vestkysten fra bjergene Southern Alps. Det er vildt og storslået.

Vask guld i Shanty Town

I er i New Zealands Wild West. De ret tyndt befolkede områder huser imødekommende folk, der kan spise de største steaks på den sydlige halvkugle og fortælle røverhistorier fra guldfeberen i slutningen af 1800-tallet. I Shanty Town ved Greymouth kan I selv opleve suset af gulddagene og vaske guld. I Hokitika kan I sikre jer nogle af de bedste smykker og kunstværker af newzealandsk jade.

På Punakaiki Resort er den utæmmede natur betagende, og en tur langs stranden er en skøn oplevelse, hvor drivtømmeret fortæller om naturens kræfterPunakaiki Resort 4*, Punakaiki

I skal bo en enkelt nat på Punakaiki Resort, der ligger ud til Punakaiki Beach med blændende udsigt til Det Tasmanske Hav. I har gåafstand til Pancake Rocks og Punakaiki Blow Holes, og I vil nyde en gåtur langs kysten – i dag eller før I kører videre i morgen.

Dag 14
Pandekageklipper og videre til Abel Tasman National Park

Pandekageklipperne ved Punakaiki på New ZealandNåede I det ikke i går, så start dagen med at gå en tur langs kysten til pandekageklipperne, Pancake Rocks, der er nogle forunderlige lagdelte stenformationer, som havet har formet gennem årtusinder. Allerede inden I når helt herud, kan I høre en brølet fra havet, der kan presse sig op mellem klipperne.

Vandretur ad Truman Track

Lige nord for Punakaiki kan I gå en tur ud af legendariske The Truman Track. Det er en af de mest populære vandreruter blandt naturelskere, der rejser til New Zealand. I kommer ud til kysten på gangbroer af træ gennem en tæt skov af eventyrlige Nikau-palmer. 

På Abel Tasman Lodge hersker fred og idyl, efter en dag på udflugt i naturskønne Abel Tasman National Park.Abel Tasman Lodge 3*

Dagens mål er den lille Abel Tasman Lodge, hvor I har to overnatninger, så I har god tid til at udforske den vidunderlige natur i Abel Tasman National Park. I bor kun få minutters gang fra nationalparken og lige så tæt på restauranter og cafeer.

Dag 15
Regnskoven i Abel Tasman National Park

Oplev Abel Tasman nationalpark fra en kajakI nationalparken Abel Tasman møder I smuk subtropisk regnskov, og her er en enestående kyst med gyldne sandstrande. I kan vandre på egen hånd eller på guidede ture, ja, I kan endda udvide turen og tage på 2-3 dages ture til fods og i kajak. 

Tal med jeres rejsekonsulent, hvis vi skal arrangere en tur med en udvalgt guide. Hvis I bestiller i god tid, kan vi også arrangere overnatninger på dejlige lodges inde i selve nationalparken. I deler kysten med sæler og delfiner og vil nyde hvert minut i de dejlige omgivelser. Det er et af de mest idylliske steder, I kan besøge på rejser til New Zealand.

Dag 16-17
Newzealandsk vin ved Marlborough

Smukke skærgårde omkring Marlborough Sounds, New ZealandEn New Zealand rejse forbindes med rette ofte med fabelagtig natur. Men det må ikke overskygge, at New Zealand er skønne vine. De sidste dage på Sydøen står derfor bl.a. i vinens tegn, når I kører til Marlborough og den sydlige del af New Zealands vinrute. 

Udsigt over Picton på New ZealandNew Zealandsk vin i verdensklasse

Marlborough Sound er kendt for vine i verdensklasse med meget roste og vindende Chardonnay og elegante Sauvignon Blanc. Her ligger flere vingårde med vinsmagning, stalddørssalg, gourmetmenuer og overnatninger. Prøv også de lokale olivenolier.

Følger I New Zealands udgave af "marguerit-ruten", Queen Charlotte Drive, fra Nelson mod Picton, så stop i den gamle pionerby Havelock. Den lille hovedgade i byen er en fin blanding af gallerier, cafeer og små spisesteder, hvor I kan smage muslinger af egen avl, nok de bedste i hele New Zealand.

I Happy Valley kan vi anbefale at slå et smut ind til Happy Valley Adventures, hvor I efter en prøverunde på marken følger efter guiden på en blanding af en lille traktor og en motorcykel op gennem bølgende marker og skove med udsigter ud over bugterne i nord.

Delfiner i Queen Charlotte Sound, New ZealandSejlture på Queen Charlotte Sound

Naturoplevelser er der selvfølgelig også masser af. I Queen Charlotte Sound ligger en perlerække af små bugter, grønklædte bakker, bregnepalmeskove og glitrende blåt vand. I kan sejle ud med postbåden, sejle i kajak og svømme med vilde delfiner. Her er fantastiske vandreture - også over flere dage ad f.eks. Queen Charlotte Track.

At bo på St. Leonards Vineyard Cottages er som at flytte ind i et privat hjemSt. Leonards Vineyard Cottages, Marlborough

Det er jeres sidste nætter på Sydøen i New Zealand. Og jeres sidste nætter på hotel, inden I skal køre og bo i en Maui motorhome på Nordøen. Derfor lægger vi lidt ekstra til komfort og nydelse. 

Nyd den idylliske stemning på St. Leonards Vineyard Cottages i vinlandet i Marlborough. I har en charmerende bungalow, og dagene går med at bade i poolen, nyde de grønne haver og køre på cykel gennem vinmarkerne.

Dag 18-22
I motorhome på Nordøen

Kun godt 30 km udenfor Auckland er der himmel, hav og regnskovI skuer en sidste gang ud over vinmarkerne. Nyder morgenmaden. Og kører af sted mod lufthavnen i Blenheim, hvor I afleverer jeres bil. 

En flot flyvetur med udsigt til Marlborough Sounds bringer jer til Auckland, hvor I bliver budt velkommen og kørt til jeres motorhome, der vil være jeres hjem og base for alle oplevelserne på Nordøen i New Zealand. Glæd jer til vulkaner, gejsere, maori-kultur og fantastiske vandreture.

New Zealands bedste motorhome

Vi reserverer den bedste kvalitet motorhome, I kan få i New Zealand inkl. alle forsikringer. i skal bare køre af sted og nyde det. Og I har den fulde frihed til at køre, hvorhen I vil de næste dage. I har kun en deadline, der hedder aflevering af jeres motorhome og flyet hjem. Men ... I har også en anbefalet rute fra os, som vil bringe jer til de største oplevelser i et godt tempo.

Anbefalet rute på Nordøen 

Ruten kunne hedde Auckland – Coromandel - Whakatane (White Island vulkan) - Rotorua - Napier - Tongariro - Hobbiton - Auckland, men der er selvfølgelig mange fantastiske muligheder. Få inspiration nedenfor og tal med vores eksperter om det, I drømmer om at opleve.

Læs mere om Nordøen i New Zealand

Udsigt over Auckland, New Zealand

Auckland – City of Sails

Den største by i New Zealand, Auckland, med over 1 mill. indbyggere ligger majestætisk ud til havet med masser af muligheder for små sejlture ud i bugterne. Hop af på den udslukte vulkanø Rangitoto Island og lad det sorte størknende lava runge hult under jeres skridt. 

Nord for Auckland kommer I til strandene i Bay of Islands og 90 Mile Beach på toppen af Nordøen.

Læs mere om Auckland og Northland.

Fredfyldte Coromandel

Coromandel ligger kun halvanden times kørsel sydøst for Auckland. Her er flotte strande og overraskende klippeformationer, kuperede landskaber og gemte regnskove.

Læs mere om Coromandel

Søer og vulkaner i Tongariro National Park, New Zealand

Månelandskaber i Tongariro National Park

Tongariro dækker et kæmpemæssigt område med vulkanerne Mt. Ruapehu, Mt. Ngauruhoe og Mt. Tongariro. Der er mange fine vandreture fra 30 min. til flere dage.

Læs mere om Tongariro National Park.

Det gode liv i Napier og Hawke's Bay

Napier og Hawke's Bay i den øverste del af "vintrianglen" er New Zealands ældste vinområde. Besøg vingårde og art deco byen Napier og se, om ikke der skulle være en mad- eller vinfestival.

Læs mere om Napier og Hawkes Bay

Huka Falls mellem Rotorua og Tongariro

Mellem Rotorua og Tongariro National parken kan vi anbefale de turkise vandfald Huka Falls. Byen Taupo på bredden af New Zealands største sø, Lake Taupo, er et godt udgangspunkt for sejladser ud til de meterhøje maori-udsmykninger udhugget i klippevæggene.

Wai-O-Tapu har farverige mineralske terrasser og champagnebadeGejsere og maorikultur i Rotorua

Rotorua er boblende mudder, spruttende gejsere og tæt regnskov. Oplev Wai-o-Tapu med Lady Knox-gejseren og Pohutu-gejseren i Whakawarewa. Sejl i kajak og grav jeres eget badekar ved Hot Water Beach. Rotorua giver også rig lejlighed for indsigt i Maorikulturen.

Læs mere om Rotorua

Dag 23-24
Hjem fra rejse til New Zealand

Hongi er en traditionel māori-hilsen i New ZealandDag 23 afleverer I jeres motorhome i Auckland og flyver hjem fra jeres rejse til New Zealand. I lander i Danmark dag 24.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

New Zealand fra boutique til motorhome
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.04.21 - 15.12.2140.000-45.00040.000-45.000
16.12.21 - 28.02.2244.000-48.00044.000-48.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Brændstof

Bemærk

 • Ønskes en helt anden rute kan dette sagtens lade sig gøre. Vi har masser af rejseforslag og de fleste ønsker kan lade sig gøre
 • Tag evt. et stop i Tokyo på udrejsen og via USA hjem med et ophold på Fiji. Kontakt vores New Zealand eksperter Anny, Peter eller Steen og få hjælp til planlægning