XL Dunedin Peninsula View New Zealand Lookout

New Zealand fra boutique til motorhome

New Zealand fra boutique til motorhome

24 dage fra 60.000 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

På cykel, skønne B&B og i motorhome på Nordøen

Udforsk Singapore og føl friheden helt ind i hjertet i New Zealands overdådige natur. Oplev smuk tur i veterantog, 2 dages cykeltur, vandretur til gletsjer og 2 dages cruise. I har bil på Sydøen og slutter med den totale frihed i motorhome på Nordøen.

Denne kør selv rejse i New Zealand er til jer, der ønsker at komme endnu tættere på naturen i New Zealand og nyde friheden til at opleve i eget tempo. I tog, på cykel, i bil og i motorhome. Og ikke mindst til fods på skønne vandreture. Vores program sammensat ud fra vores egne erfaringer, men I har selvfølgelig også friheden til at sammensætte rejsen helt efter jeres ønsker.

Glæd jer til

 • Stop-over i Singapore med overnatning og oplevelser
 • 2 dages cykeltur i pagt med naturen
 • 2 dages cruise på Doubtful Sound
 • 8 dage i egen bil på Sydøen og 7 dage i motorhome på Nordøen
 • Håndplukkede hoteller og lodges med bedste beliggenhed
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Søløver, sæler og pingviner

Fremme i New Zealand starter eventyret i Dunedin, hvor I skal besøge en stor koloni af kongealbatrosser og se søløver, sæler og flere arter af pingviner. Velkommen til en natur så langt fra alt, hvad I er vant til!

På cykel gennem smuk natur i New Zealand

I vil herefter opleve en togtur gennem betagende landskaber og over dybe kløfter, og I skal på en dejlig cykeltur ud i naturen med overnatning i en hytte undervejs. Nyd selv at bestemme tempoet og at kunne stoppe, hvor og hvornår I vil.

Sydøen med fri leg, fjorde og gletsjere

I Queenstown har I tid til at nyde de mageløse omgivelser og utallige tilbud på mere eller mindre vilde aktiviteter. Bagefter venter 8 dage i egen bil til Sydøens største oplevelser. En gennemprøvet rute bringer jer forbi gyldne strande, kæmpe gletsjere med vandretur til iskanten og 2 dages cruise på de smukke fjorde. I kommer også til vinlandet, hvor I bor på et førsteklasses hotel mellem vinmarkerne!

I motorhome til Nordøens gejsere og Maorikultur

Den sidste del af rejsen foregår på Nordøen, og den er en helt ny rejse i sig selv. I skifter nemlig bilen ud med et Maui motorhome og har nu den fulde frihed i den næste uge af jeres rejse på New Zealand. Vi giver jer en rute, som vi selv ville følge, hvis det var os, der sad bag rattet. Og en masse gode råd om oplevelser undervejs. Når I rejser til New Zealand, kan I glæde jer til et natureventyr ud over det sædvanlige.

Xl New Zealand Wanaka Ultimate Wanaka Tour Lake View People Mt. Aspiring NP
XL Wildlife Yellow Eyed Penguins Animals New Zealand
Xl New Zealand Motorhome Britz Hitop View From Bed Markclinton
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser fra Danmark sidst på formiddagen og lander i Singapore tidlig morgen lokal tid. I kunne flyve videre ud på aftenen, men i stedet for en masse kedelig ventetid, har I et spændende stopover i Singapore. 

I tager ind til hotellet, hvor I får bagagen i et aflåst rum, og så er det ellers ud for at spise morgenmad og udforske byens mangfoldighed. Et væld af attraktioner og guidede ture er gratis for jer!

Xl Singapore Airlines Stop Over Gardens By The Bay Night

I skal først rejse til New Zealand om aftenen dag 3, så I har hele dagen til masser af ekstra oplevelser i Singapore. Også denne dag med mulighed for masser af gratis fornøjelser. 

Xl Singapore Merlion Fountain Dragon Skyline

Til Dunedin via Christchurch

Om aftenen flyver I så mod New Zealand, hvor I mellemlander i Christchurch dag 4 lokal tid for at flyve videre til Dunedin. Husk at få jeres kufferter med det sidste stykke til Dunedin. Vel fremme i Dunedin bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers samarbejdspartner, som kører jer til hotellet. Jeres rejse til New Zealand er klar til at gå i gang for alvor.

Scenic Hotel Dunedin City 3+*

I Dunedin skal I bo 2 nætter på Scenic Hotel Dunedin City, der ligger lige ved den centrale plads Octagon og dermed i gåafstand til byens attraktioner, cafeer, restauranter og butikker.

Xl New Zealand Dunedin Railway Station
XL Tunnel Beach Walk Lookout View People Dunedin New Zealand
XL New Zealand Scenic Hotel Dunedin View Balcony

Glæd jer til at udforske Dunedin, der blev grundlagt af skotske immigranter, og selv landskaberne heromkring virker helt skotske med råt højland og søer. I midten af 1800-tallet gjorde man store guldfund, og byen voksede til den tids førende og rigeste by i New Zealand.

I kan stadig se mange herskabelige victorianske og edwardianske bygningsværker. Her er også stadig whiskydestilleri, kiltfabrik og masser af sækkepiber.

XL Clocktower University Otago Registry Building Dunedin New Zealand Garden Park City

I dag skal I opleve pingviner og store albatrosser på Otago-halvøen. Intet andet sted i verden kommer I så nemt så tæt på albatrosser, der lander på jorden!

På jeres udflugt stopper I flere steder, som almindelige turister på egen hånd ikke har adgang til. I kan opleve søløver, pelssæler, guløjede pingviner, blå pingviner og mange andre havfugle. 

XL New Zealand Otago Yellow Eyed Penguin2
XL New Zealand Otago Albatross
XL New Zealand Otago Yellow Eyed Penguins

I rejser til New Zealand for at nyde den smukke natur. De næste dage kan I gøre det med vind i håret, frisk luft og skønne oplevelser i netop det tempo, der passer jer. 

Udflugt med tog og cykel og overnatning i hytte

I skal ud i det centrale Otagos smukke landskaber på en skøn cykeltur. I kører først med toget "The Taeiri Gorge", herefter cykler I over stenbroer og langs kløfter med overnatning i en hytte undervejs. Bagagen sørger andre for! Turen slutter med en bustur til Queenstown, hvor I kan hvile benene. 

Oaks Shores Resort 3*, Queenstown

I Queenstown skal I bo på Oaks Shores Resort. Det er et lejlighedshotel, der ligger med udsigt til søen og bjergkæden The Remarkables. Resortet ligger lige ud til Lake Wakatipu og få minutters gang til cafeer, restauranter og marinaen.

Her har I to overnatninger.

Xl New Zealand Queenstown Glenorchy Seen From Mt Nicholas Station Biker Biking
Xl New Zealand Queenstown Cycling Bikers Bike Landscape
Xl New Zealand Queenstown Catamaran Spirit Of Queenstown Scenic Cruise Boat

Queenstown ligger bedårende ud til den store sø Lake Wakatipu, som snor sig gennem dalene neden for de hvidtoppede bjerge The Remarkables. Det er en kæmpe legeplads fyldt med muligheder for action og naturoplevelser af enhver slags. 

I luften over jer svæver faldskærme og hangglidere, og på søen leves livet i sejlbåde og speedbåde. Det gamle dampskib TSS Earnslaw glider roligt af sted midt i det hele, mens det mindes gamle dage på vej til en fårefarm, hvor I kan nyde five o'clock tea, hvis riverrafting, jetboating og elastikspring ikke lige er jer. 

Queenstown er både overskuelig og charmerende. Vil I se den lidt fra oven, så tag svævebanen op til Bob's Peak, hvor I kan spise aftensmad i i Skyline Restaurant.

XL Routeburn Track Queenstown Hiking Women People New Zealand Nature Landscape View Mountains

At opleve Fiordlands er et højdepunkt for alle, der rejser til New Zealand. At besøge fjordene på et cruise med overnatning, er den ultimative oplevelse. Det kan ikke gøres smukkere, så det er det, I gør. 

I skal køre og sejle gennem den smukkeste natur. Se vandfald og flotte klippeformationer. Sejle i kajak. Nyde dejlig mad om bord. Og med noget nær garanti også se delfiner i massevis.

Mod Wanaka

I er tilbage i Queenstown ved 16-tiden på dag 10, og nu starter den del af jeres rejse til New Zealand, hvor I kører selv.

I henter jeres bil og kører af sted mod den smukke vestkyst med de store gletsjere Franz Josef Glacier og Fox Glacier. Turen går gennem de majestætiske bjerge ved Queenstown, og dagens mål er Wanaka, der ligger ved Lake Wanaka med forrygende udsigt til de sneklædte bjergtoppe i Southern Alps og Mt Aspiring National Park. 

XL New Zealand Fiordland Doubtful Sound Navigator Scenic6
XL New Zealand Fiordland Doubtful Sound Navigator Scenic9
Xl New Zealand Doubtful Sound Waiau River Outflow From Lake Manapouri Pearl Harbour Gateway To Doubtful Sound

I Wanaka har i to nætter på Tin Tub Luxury Lodge 4*. I skal bo omgivet af uspoleret natur og smukke bjerge så langt øjet rækker.

Efter forrygende morgenmad er der tid til at opleve vidunderlige Wanaka.

Wanaka ligger ved bredden af billedskønne Lake Wanaka, og er en slags lillebror til Queenstown. Men Wanaka er meget mindre med en mere intim stemning og tilbagelænet stil. Her er både mennesker og huse nede på jorden. De hvidtoppede Mt. Aspiring bjerge rækker til gengæld mod himlen og inviterer til oplevelser i Mt. Aspiring National Park. 

Der er et væld af aktivitetsmuligheder - lige fra helikopterture over vildmarken og skønne vandreture til sejltur til "søen på øen i søen" og pragtfulde cykleture i den smukke natur. Kontakt os, hvis I vil ud på oplevelser i Wanaka.

Xl New Zealand Tin Tub Luxury Lodge Wanaka Exterior Evening View

I dag venter en smuk køretur med en perlerække af naturscenerier. I siger farvel til Lake Wanaka, men kun for en kort stund. Turen går om bag bjergene til Lake Hawea og guddommelige udsigter. Lidt senere byder Lake Wanaka jer velkommen tilbage langs dens bredder. I følger søen et godt stykke nordpå mod Haast Pass.  

Vandfald, vandreture og formidable udsigter

Husk at stoppe på jeres vej. Tag evt. en halv times gåtur til Blue Pools, der er spektakulære vandhuller, og fra Cameron Flat er der formidable udsigter over Makarora-dalen og de omkringliggende bjerge. I kan se flere vandfald, bl.a. Thunder Creek Falls, der falder 28 m. 

Kort efter passerer I så Haast Pass i Mt. Aspiring National Park. I følger Haast River ud til den rå kyst, som I følger nordpå. På vejen kommer I helt ud til kysten ved Knights Point Lookout. Stop og nyd den formidable udsigt. 

Kort før Franz Josef kommer I forbi en anden af New Zealands berømte gletsjere, Fox Glacier, og den smukke sø Lake Matheson, der ofte ligger helt blank med spejlinger af Mount Cook. Har I tid, så gå en tur langs søen. 

Holly Homestead 3+*, Franz Josef

Ved Franz Josef har vi fundet et super romantisk Bed & Breakfast, Holly Homestead, indrettet i et gammelt farmhouse fra 1926. Også her er værtsparret klar til at hygge om jer.

Xl New Zealand Franz Josef Glacier Valley Waterfall
XL View Fox Glacier Tropical Forest Nature New Zealand
Xl New Zealand Franz Josef Glacier Holly Homestead Hotel Front Garden

Der er i alt 140 gletsjere i området, men Fox Glacier og Franz Josef Glacier overgår alle de andre. De er nemme at komme til at se og skærer sig fra toppen af bjergene ned mod regnskoven. 

Vandretur til Franz Josef Glacier

I skal på en både betagende og tankevækkende vandretur til Franz Josef Glacier med guide. Betagende, fordi I går gennem regnskov og oplever, hvordan gletsjeren har formet landskabet med sine utrolige kræfter. Tankevækkende, fordi gletsjeren nu trækker sig svækket tilbage på grund af klimaforandringerne. 

Hvis I vil op på selve ismasserne, kan I vælge at tage en tur i helikopter op på den hvide sne, der føder isblokken. Tal med jeres rejsekonsulent, hvis vi skal arrangere turen for jer. 

XL Franz Josef Glacier New Zealand View Nature Lookout

Langs den rå vestkyst mod pandekageklipperne

Senere går jeres rejse til New Zealand videre mod nye forunderlige naturfænomener ved Punakaiki. På vej dertil kan I glæde jer over flere de flotte naturscenerier. Barske kystlinjer bremser det rå Tasmanske Hav, mens frodige regnskove, slanke træer og svajende nikaupalmer skiller vestkysten fra bjergene Southern Alps. Det er vildt og storslået.

Vask guld i Shanty Town

I er i New Zealands Wild West. De ret tyndt befolkede områder huser imødekommende folk, der kan spise de største steaks på den sydlige halvkugle og fortælle røverhistorier fra guldfeberen i slutningen af 1800-tallet. I Shanty Town ved Greymouth kan I selv opleve suset af gulddagene og vaske guld. I Hokitika kan I sikre jer nogle af de bedste smykker og kunstværker af newzealandsk jade.

Punakaiki Resort 4*, Punakaiki

I skal bo en enkelt nat på Punakaiki Resort, der ligger ud til Punakaiki Beach med blændende udsigt til Det Tasmanske Hav. I har gåafstand til Pancake Rocks og Punakaiki Blow Holes, og I vil nyde en gåtur langs kysten – i dag eller før I kører videre i morgen.

XL Pancake Rocks Punakaiki New Zealand Sea
Xl New Zealand Greymouth Aerial Grey River Shutterstock 173895710
Xl New Zealand Punakaiki Resort Front Terrace

Nåede I det ikke i går, så start dagen med at gå en tur langs kysten til pandekageklipperne, Pancake Rocks, der er nogle forunderlige lagdelte stenformationer, som havet har formet gennem årtusinder. Allerede inden I når helt herud, kan I høre en brølet fra havet, der kan presse sig op mellem klipperne.

Vandretur ad Truman Track

Lige nord for Punakaiki kan I gå en tur ud af legendariske The Truman Track. Det er en af de mest populære vandreruter blandt naturelskere, der rejser til New Zealand. I kommer ud til kysten på gangbroer af træ gennem en tæt skov af eventyrlige Nikau-palmer. 

Abel Tasman Lodge 3*

Dagens mål er den lille Abel Tasman Lodge, hvor I har to overnatninger, så I har god tid til at udforske den vidunderlige natur i Abel Tasman National Park. I bor kun få minutters gang fra nationalparken og lige så tæt på restauranter og cafeer.

XL Pancake Rock Punakaiki Paparoa National Park New Zealand Details Landscape
XL New Zealand Abel Tasman Lodge Gardens And Chalet
XL New Zealand Abel Tasman Lodge Kowhai Suite

I nationalparken Abel Tasman møder I smuk subtropisk regnskov, og her er en enestående kyst med gyldne sandstrande. I kan vandre på egen hånd eller på guidede ture, ja, I kan endda udvide turen og tage på 2-3 dages ture til fods og i kajak. 

Tal med jeres rejsekonsulent, hvis vi skal arrangere en tur med en udvalgt guide. Hvis I bestiller i god tid, kan vi også arrangere overnatninger på dejlige lodges inde i selve nationalparken. I deler kysten med sæler og delfiner og vil nyde hvert minut i de dejlige omgivelser. Det er et af de mest idylliske steder, I kan besøge på rejser til New Zealand.

XL Kayaking Abel Tasman National Park People Nature Sea New Zealand
Xl New Zealand Abel Tasman Tourguide
Xl New Zealand Abel Tasman Waterfall

En New Zealand rejse forbindes med rette ofte med fabelagtig natur. Men det må ikke overskygge, at New Zealand er skønne vine. De sidste dage på Sydøen står derfor bl.a. i vinens tegn, når I kører til Marlborough og den sydlige del af New Zealands vinrute. 

New Zealandsk vin i verdensklasse

Marlborough Sound er kendt for vine i verdensklasse med meget roste og vindende Chardonnay og elegante Sauvignon Blanc. Her ligger flere vingårde med vinsmagning, stalddørssalg, gourmetmenuer og overnatninger. Prøv også de lokale olivenolier.

Følger I New Zealands udgave af "marguerit-ruten", Queen Charlotte Drive, fra Nelson mod Picton, så stop i den gamle pionerby Havelock. Den lille hovedgade i byen er en fin blanding af gallerier, cafeer og små spisesteder, hvor I kan smage muslinger af egen avl, nok de bedste i hele New Zealand.

I Happy Valley kan vi anbefale at slå et smut ind til Happy Valley Adventures, hvor I efter en prøverunde på marken følger efter guiden på en blanding af en lille traktor og en motorcykel op gennem bølgende marker og skove med udsigter ud over bugterne i nord.

Sejlture på Queen Charlotte Sound

Naturoplevelser er der selvfølgelig også masser af. I Queen Charlotte Sound ligger en perlerække af små bugter, grønklædte bakker, bregnepalmeskove og glitrende blåt vand. I kan sejle ud med postbåden, sejle i kajak og svømme med vilde delfiner. Her er fantastiske vandreture - også over flere dage ad f.eks. Queen Charlotte Track.

St. Leonaards Vineyard Cottages, Marlborough

Det er jeres sidste nætter på Sydøen i New Zealand. Og jeres sidste nætter på hotel, inden I skal køre og bo i en Maui motorhome på Nordøen. Derfor lægger vi lidt ekstra til komfort og nydelse. 

Nyd den idylliske stemning på St. Leonards Vineyard Cottages i vinlandet i Marlborough. I har en charmerende bungalow, og dagene går med at bade i poolen, nyde de grønne haver og køre på cykel gennem vinmarkerne.

Xl New Zealand Marlborough Sounds Marlborough Vineyard Wine Field
Xl New Zealand Queen Charlotte Sound Motyara Island Blue Penguins
XL New Zealand St Leonards Vineyard Cottages Woolshed Cottages Wine Bath

I skuer en sidste gang ud over vinmarkerne. Nyder morgenmaden. Og kører af sted mod lufthavnen i Blenheim, hvor I afleverer jeres bil. 

En flot flyvetur med udsigt til Marlborough Sounds bringer jer til Auckland, hvor I bliver budt velkommen og kørt til jeres motorhome, der vil være jeres hjem og base for alle oplevelserne på Nordøen i New Zealand. Glæd jer til vulkaner, gejsere, maori-kultur og fantastiske vandreture.

New Zealands bedste motorhome

Vi reserverer den bedste kvalitet motorhome, I kan få i New Zealand inkl. alle forsikringer. i skal bare køre af sted og nyde det. Og I har den fulde frihed til at køre, hvorhen I vil de næste dage. I har kun en deadline, der hedder aflevering af jeres motorhome og flyet hjem. Men ... I har også en anbefalet rute fra os, som vil bringe jer til de største oplevelser i et godt tempo.

Anbefalet rute på Nordøen

Ruten kunne hedde Auckland – Coromandel - Whakatane (White Island vulkan) - Rotorua - Napier - Tongariro - Hobbiton - Auckland, men der er selvfølgelig mange fantastiske muligheder. Få inspiration nedenfor og tal med vores eksperter om det, I drømmer om at opleve.

XL Auckland City Of Sails New Zealand Boats Harbour
Xl New Zealand Motorhome Maui River Maui Beach Christchurch Region Coast Morning
Motorhome Setup Family Time

Auckland - City of sails

Den største by i New Zealand, Auckland, med over 1 mill. indbyggere ligger majestætisk ud til havet med masser af muligheder for små sejlture ud i bugterne. Hop af på den udslukte vulkanø Rangitoto Island og lad det sorte størknende lava runge hult under jeres skridt. 

Nord for Auckland kommer I til strandene i Bay of Islands og 90 Mile Beach på toppen af Nordøen.

Læs mere om Auckland og Northland.

Fredfyldte Coromandel

Coromandel ligger kun halvanden times kørsel sydøst for Auckland. Her er flotte strande og overraskende klippeformationer, kuperede landskaber og gemte regnskove.

Læs mere om Coromandel

XL Coromandel Beach Sea People Rock New Zealand

Månelandskaber i Tongariro National Park

Tongariro dækker et kæmpemæssigt område med vulkanerne Mt. Ruapehu, Mt. Ngauruhoe og Mt. Tongariro. Der er mange fine vandreture fra 30 min. til flere dage.

Læs mere om Tongariro National Park.

Det gode liv i Napier og Hawke's Bay

Napier og Hawke's Bay i den øverste del af "vintrianglen" er New Zealands ældste vinområde. Besøg vingårde og art deco byen Napier og se, om ikke der skulle være en mad- eller vinfestival.

Læs mere om Napier og Hawkes Bay

Huka Falls mellem Rotorua og Tongariro

Mellem Rotorua og Tongariro National parken kan vi anbefale de turkise vandfald Huka Falls. Byen Taupo på bredden af New Zealands største sø, Lake Taupo, er et godt udgangspunkt for sejladser ud til de meterhøje maori-udsmykninger udhugget i klippevæggene.

Gejsere og Maorikultur i Rotorua

Rotorua er boblende mudder, spruttende gejsere og tæt regnskov. Oplev Wai-o-Tapu med Lady Knox-gejseren og Pohutu-gejseren i Whakawarewa. Sejl i kajak og grav jeres eget badekar ved Hot Water Beach. Rotorua giver også rig lejlighed for indsigt i Maorikulturen.

Læs mere om Rotorua

XL Tongariro National Park New Zealand Volcano Lakes
Xl New Zealand Rotorua Hot Mud Bubbling
Xl New Zealand Rotorua Wai O Tapu Lady Knox Geyser

Dag 23 afleverer I jeres motorhome i Auckland og flyver hjem fra jeres rejse til New Zealand. I lander i Danmark dag 24.

Xl New Zealand Champagne Pool Wai O Tapu Thermal Wonderland Rotorua
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukkede hoteller og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

Vi reserverer hoteller og spændende lodges for jer hele vejen på Sydøen. I skal blot køre af sted og indtage de skønne oplevelser. Ikke mindst skal I bare se at komme ud af bilen tit og ofte ved de mange mageløse udsigtspunkter og på de smukkeste vandreture. I bliver belønnet med fantastiske oplevelser.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Singapore / Auckland-København
 • Lufthavnsskatter
 • 1 nat på hotel i Singapore samt mange entreer til oplevelser
 • Fly Singapore-Dunedin
 • 2 nætter på Scenic hotel Dunedin City 3*, Dunedin
 • Oplevelse: Pingviner og albatrosser ved Dunedin
 • 2 dages oplevelse: Med tog og cykel på Otago-halvøen
 • 2 nætter på Oaks Shores Resort 3*, Queenstown.
 • 2 dages oplevelse: 2 dages cruise på Doubtful Sound
 • 8 dages billeje fra Queenstown til Blenheim. ICAR Toyota Camry eller lign. med alt inkluderet
 • 2 nætter på Tin Tub Luxury Lodge 4*, Wanaka. Lodge Room, inkl. morgenmad
 • 1 nat på Holly Homestead 3+*, Franz Josef
 • Oplevelse: Vandretur til Franz Josef-gletsjeren
 • 1 nat på Punakaiki Resort 3+*, Punakaiki
 • 2 nætter på Abel Tasman Lodge 3* nær Abel Tasman
 • 2 nætter på St. Leonards Vineyard Cottage 3*, Marlborough
 • 7 dage i 2 personers Maui motorhome med alt inkluderet, fra og til Auckland
Pris per person ved 2 voksne
New Zealand fra boutique til motorhome
RejseperiodeDobbelt
08.12.23 ‑ 28.02.2461.000‑66.000
01.03.24 ‑ 28.02.2559.000‑69.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Brændstof

Bemærk

 • Ønskes en helt anden rute kan dette sagtens lade sig gøre. Vi har masser af rejseforslag og de fleste ønsker kan lade sig gøre
 • Tag evt. et stop i Tokyo på udrejsen og via USA hjem med et ophold på Fiji. Kontakt vores New Zealand eksperter Anny, Peter eller Steen og få hjælp til planlægning
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Rejsen kan skræddersys

 • Ønskes en helt anden rute kan dette sagtens lade sig gøre. Vi har masser af rejseforslag og de fleste ønsker kan lade sig gøre
 • Tag evt. et stop i Tokyo på udrejsen og via USA hjem med et ophold på Fiji. Kontakt vores New Zealand eksperter og få hjælp til planlægning

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.