XL Newzealand Gisborne Moed Vilde Rokker Dive Tatapouri Stingrays 01
Oplevelse i New Zealand

Rev-safari med waders og vilde rokker i Gisborne

Hop i et par waders og kom helt tæt på vilde og legesyge pilrokker

I en lille bugt nord for Gisborne – der ligger på østkysten af Nordøen – venter jer en enestående naturoplevelse, som I ikke finder andre steder. I begynder med at iklæde jer et par waders, inden I vader ud i en lavvandet bugt, hvor drillesyge, vilde pilrokker hurtigt dukker op for at hilse på jer. Jeres kyndige guide fortæller levende om rokkerne og den fascinerende fauna på revet, mens I nyder roen, havluften og det gode selskab med jeres nye venner i vandet.

En verden af liv under havoverfladen

På rev-safari med kyndige naturguider

Havde I nogensinde hørt om rev-safari? Det havde vi heller ikke, men den såkaldte Reef Ecology Tour er tæt på at være lige det. En walking safari i en bugt ved Tatapouri, der ligger nord for Gisborne. Vi har selvfølgelig selv været der og vi er ikke i tvivl – det er en afstikker værd. En anderledes, intim og rørende oplevelse i selskab med passionerede mennesker, der virkelig brænder for naturen i deres lokalområde - og ikke mindst for pilrokkerne, som I møder nogle af på denne udflugt. Herude kalde de pilrokkerne for Tangaroas Tamariki – børnene til Māori-guden for havet.

Et unikt møde med forskellige slags pilrokker

Der findes flere underarter herude, bl.a. Short Tail Stingrays og Eagle Ray Stingrays – for ikke at nævne alle de andre beboere på revet. Alt det lærer I meget mere om, mens de drillesyge og nysgerrige pilrokker følger jer rundt – de er ganske harmløse og I får selvfølgelig nøje instrukser om, hvordan I skal omgå dem med respekt og bedste vis. I får også mulighed for at stryge dem på ryggen – og helt ærligt, hvor mange kan sige, at de har strøget en vild pilrokke på ryggen.

En naturoplevelse på dyrenes præmisser

Oplevelsen foregår helt og aldeles på dyrenes egne præmisser – de er vilde, lever frit og har dannet bånd til de lokale naturguider, som har viet deres liv til at bevare og beskytte dette enestående naturområde langs Nordøens østkyst.

Kan børn også være med?

Børn er meget velkomne på denne rev-safari, men skal sidde i en lille gummibåd - pilrokkerne kan godt finde på at skubbe lidt til gummibåden, så man skal kunne holde balancen!

Hvor ligger Tatapouri?

Tatapouri ligger cirka 15 minutters kørsel fra Gisborne på State Highway 35 - det kræver egen bil eller privat transfer for at komme dertil. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Bestil i god tid

Vi anbefaler altid, at I bestiller i god tid, da denne oplevelse i små grupper hurtigt bliver udsolgt.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.