Xl New Zealand Waimarino Kayak Stern
Oplevelse i New Zealand

Ro i kajak til magisk natur og glimtende sankthansorme

Aftenudflugt i Bay of Plenty med guide, snacks og vin

Kajakkerne glider sagte af sted i solnedgangen mellem tæt skov, store bregner og piblende vandfald til Lake McLarens kløfter. Snart tager mørket fat, sankthansormene glimter som den vildeste stjernehimmel, og det føles som at lande midt i et eventyr.

Xl New Zealand Waimarino Kayak Bright Sunligt
Xl New Zealand Waimarino Kayak Picnic
Xl New Zealand Waimarino Kayak Forest

Magisk oplevelse væk fra turistmængden

Sankthansorme. Glødende orme. Glow worms. De små væsner, som kun lever i New Zealand, har mange navne og er på alle måder magiske at opleve. Ormene lyser, når de er sultne – og det er de heldigvis ofte!

Hvor mange turister tager til de kendte, underjordiske grotter i Waitomo for at opleve de glødende orme, får I på Lake McLaren ved Tauranga i Bay of Plenty (Nordøen) en meget mere intim oplevelse. Sandsynligheden for at møde andre turister på søen er nemlig minimal – altså lige på nær de to guider og de andre par gæster, som deltager.

Snacks og vin med søbredden

Turen starter på Waimarina Adventure Park i Tauranga før solnedgang ved 18-19 tiden afhængigt af sæsonen. Jeres New Zealand-ekspert fortæller jer det eksakte tidspunkt, før I rejser.

Herfra køres I til Lake McLaren, hvor I lærer i at navigere kajakkerne og nyder et par lette snacks (new zealandske oste, frugt og lokal vin eller juice). Når alle er klar, ror i af sted i skumringen to i hver kajak, mens ænder og sorte svaner fredfyldt flyder forbi. Længere fremme sejler I ind i kløften, hvor sankthansormene bor. Mosklædte klipper troner op omkring jer med små piblende vandfald og vilde bregner. Og der går ikke længe, før I får øje på de første sankthansorme i mørket.

Xl New Zealand Waimarino Kayak Glow Worms

Som at lande midt i et eventyr

Kløftens natur bliver mere og mere tæt, des længere I kommer frem. Her venter et skue uden lige med tusindvis af sankthansorme, som lyser klippevægge og ”lofter” op. Det føles næsten som at ankomme til en stor balsal eller som at lande midt i eventyrland. Og I har god tid til at tage oplevelsen helt ind. Øjnene vender sig hurtigt til mørket, men I får også udleveret pandelamper, som I kan tænde på tilbagevejen.

Efter kajakturen køres I retur til Waimarina Adventure Park.

Praktisk information

I kajakker cirka 1-1,5 time, men hele udflugten varer 3-3,5 time. Minimumsalderen er 8 år, og der kræves et normalt konditionsniveau, da I selv skal ro kajakkerne. Når det er sagt, så kan alle være med – også selv om, I ikke har prøvet at sejle kajak før. Guiderne er super professionelle og lærer jer hurtigt teknikken. De ved også en masse om New Zealands natur og dyreliv, som de hjertens gerne deler med jer undervejs.

Det er en god idé at medbringe en fleecetrøje og praktisk tøj, som I kan bevæge jer i.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.