Xl New Zealand Auckland Americas Cup Boat Sailing Skyline Fotojulian Apse
Oplevelse i New Zealand

Sejl America’s Cup i Auckland

Prøv det største inden for sejlsport på rejse til New Zealand

I går om bord på en toptrimmet America’s Cup sejlbåd. Mærk, hvordan den skærer gennem vandet og reagerer på det mindste, I beder den om. Nyd stemningen, vind i håret, vind i sejlene og fuld fart frem på 2 timers udflugt.

For professionelle sejlere er America’s Cup det største af alt. Bare at være med er en drøm for livet. At vinde den får alt andet til at blegne. Sådan har det været siden 1851.

America's Cup i Auckland

I America’s Cup bruger både udfordrere og champions millioner og atter millioner af kroner på at forske og skabe det bedste udstyr for at få den maksimale chance for at vinde. For kun sejren tæller. To gange har dette fantastiske race fundet sted i New Zealand - i Auckland i 2000 og 2003. Det er lige her, i Viaduct Harbour i City of Sails, jeres eventyr begynder. 

Xl New Zealand Auckland Americas Cup Boat People Sailing
Xl New Zealand Auckland Americas Cup Boat Sailing
Xl New Zealand Auckland Americas Cup Boat Sailing Skyline Fotojulian Apse

Tag fat eller nyd udsigten

Når I står ud med en smukke fartmaskine af en sejlbåd, er det jer selv, der bestemmer indholdet af turen. I kan nyde udsigten, som landkrabber gør mest, eller I kan tage fat i tovværk og ror og være med til at sejle båden og mærke, hvordan den adlyder jeres kommandoer. 

Professionelle eksperter om bord

I behøver ikke kende det fjerneste til, hvad der er en tamp, en løbende rig, et skøde, fald, hal, strap og så videre. Men vær sikker på, at besætningen ved alt og mere til. De er top professionelle og klar til at give jer en kæmpe oplevelse. God fornøjelse.

Praktisk info

Tag en let jakke med og et par sko med flade såler. Redningsveste er om bord, og det samme er regnjakker. I får en sikkerhedsbriefing, før I står ud.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.