Xl New Zealand Auckland Waiheke Island Food And Wine
Oplevelse i New Zealand

Smagen af Waiheke Island

Besøg tre vingårde med lokal vinentusiast og mindre gruppe

Tag færgen fra Auckland til Waiheke Island og nyd en dag i vinens tegn. Øen er kendt for gode vine, og en lokal guide og vinentusiast tager jer med til tre af de bedste vingårde. Heldagsudflugt ved Waiheke inkl. vinsmagning og let frokost.

Vingårde og olivenlunde

I går om bord på færgen i Auckland kl. 10 med kurs øst til Waiheke Island. Færgen transporterer dagligt pendlere mellem Auckland og Waiheke Island, og sejlturen tager cirka 35 minutter. Jeres guider møder jer og den resterende gruppe på øen, så snart I går af færgen i Matiatia (maks. 18 deltagere).

Herfra venter en smuk køretur med udsigt til Hauraki Golf og Coromandel halvøen i det fjerne. Waiheke Island er lidt af en perle, på størrelse med Samsø og gemmer på små gårde, olivenlunde og vinmarker. Størstedelen af vinproduktionen er økologisk, og det varme klima gør øen til en af New Zealands bedste regioner for Bordeauxvin.

Vinsmagning på tre vingårde

I løbet af dagen besøger I tre forskellige vingårde og skal naturligvis smage på herlighederne. Første stop er vingården Stonyridge, hvor I eksempelvis smager rosé, Pinot Gris og Chardonnay. Andet stop er vingården Te Motu, der er kendt for sin vin af samme navn, Te Motu. Tredje stop er vingården Batch, der byder på et godt glas Alsace-inspireret vin. Den sidste vingård ligger på øens højeste punkt med smukke panoramaudsigter over de grønne vinmarker og den blå Haurakibugt.

God tid og let frokost

En let frokost er inkluderet midt på dagen samt et glas vin til maden. I har god tid til at nyde jeres middag og se jer omkring, før I går om bord på færgen kl. 16 og sejler retur til Auckland.

Alt i alt en hyggelig dag i et roligt tempo, i godt selskab og fyldt med gode vine. Tag eksempelvis på denne tur i starten af slutningen af jeres rundrejse på New Zealand.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.