Xl New Zealand Picton Dolphin Cruise Swimming
Oplevelse i New Zealand

Svøm med vilde delfiner ved Marlborough Sounds

Sejltur i Pictons
smukke fjorde

Sejl ud i det billedskønne fjordland Marlborough Sounds, oplev vilde, nysgerrige delfiner og hop i vandet for at svømme med dem. En halvdagsudflugt for børn og voksne ombord på en mindre båd med guide.

Delfiner i deres rette element

Det er en betagende og livsbekræftende oplevelse at komme helt tæt på vilde delfiner, som springer rundt, slår saltomortaler og drillesygt leger med hinanden i havoverfladen. Men det er også dyr, som skal opleves i deres naturlige habitat, hvor de er frie og i deres rette element, og det er netop målet med denne udflugt.

En smuk og rolig sejltur fra Picton

Klokken 9 om morgenen går I ombord på båden i havnebyen Picton, som ligger på den nordligste del af New Zealands sydø. Herfra sejler I ud i det langstrakte fjordområde Marlborough Sounds, som er en velbevaret naturperle. Så snart I forlader havnen, mødes I af den ene smukke, øde fjordø efter den anden.

Solen skinner næsten altid på Sydøen, og havet i fjorden er roligt, så I skal ikke være bekymrede for høje bølger eller søsyge. I stedet kan I læne jer tilbage og nyde synet af de grønne, skovbeklædte fjorde, mens I spændte spejder ud over det dybblå hav efter delfiner og pelssæler.

Xl New Zealand Marlborough Sounds

Guidet tur med ekspert

Undervejs fortæller guiden om naturen og dyrene, som lever her, og deler glædeligt ud af sine viden. Fra historier om muslingefarmene i området til fiskerlivet og de famøse vine i New Zealands største vindistrikt, Marlborough, kun en halv times kørsel fra Picton.

Tæt på de nysgerrige delfiner

I kan møde mange forskellige delfinarter på turen såsom de lokale bottlenose-delfiner og de selskabelige og yderst akrobatiske dusky-delfiner. Og når kaptajnen har fundet delfinerne – eller når de har fundet jer – er det tid til at finde kameraet frem! Og måske hoppe i vandet? Forud for turen har I aftalt med guiden, om I vil svømme med delfinerne eller blot nyde synet af de betagende delfiner oppe fra båden.

Hvis I vil svømme med delfinerne, foregår det i det rolige vand inde ved bugterne. Der vil typisk være 2-3 stop undervejs på udflugten, hvor I har mulighed for at hoppe i vandet.

Xl New Zealand Picton Dolphin Cruise

Mange delfiner ved Marlborough Sounds

De vilde delfiner, som lever i Marlborough Sounds, kommer og går som de vil. Der er derfor ingen garanti for, at delfinerne dukker op på turen. Men kombinationen af, at her lever rigtig mange delfiner samt, at jeres kaptajn kender området som sin egen bukselomme, giver jer rigtig gode chancer.

På turen kan I desuden opleve spækhuggere eller nogle af de særlige fuglearter, som lever i New Zealand såsom nationalfuglen, Kiwi.

Praktisk information

I skal selv medbringe badetøj og håndklæde på turen. Og husk kamera! I kan låne snorkel, maske og evt. våddragt. Om bord får I serveret kaffe, te eller varm kakao og småkager til at fuldende oplevelsen og give jer varmen igen, hvis vandet er køligt.

Børn skal minimum være 8 år gamle for at få lov til at svømme med delfinerne, men selve sejlturen er en magisk oplevelse for børn og voksne i alle aldre.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.