• Hop i vandet og svøm med de nysgerrige delfiner
 • Det smukke fjordland fra Picton, Marlborough Sounds
 • Flere steder slænger pelssælerne sig i solen ved Marlborough Sounds og Picton

Svøm med vilde delfiner ved Marlborough Sounds

Halvdags sejltur i Pictons smukke fjorde i New Zealand

I har frit udsyn til delfinerne og fjordlandet på et cruise med delfiner i Marlborough Sounds
Læs mere

Sejl ud i det billedskønne fjordland Marlborough Sounds, oplev vilde, nysgerrige delfiner og hop i vandet for at svømme med dem. En halvdagsudflugt for børn og voksne ombord på en mindre båd med guide.

Sejltur med vilde delfiner i Marlborough SoundsDelfiner i deres rette element

Det er en betagende og livsbekræftende oplevelse at komme helt tæt på vilde delfiner, som springer rundt, slår saltomortaler og drillesygt leger med hinanden i havoverfladen. Men det er også dyr, som skal opleves i deres naturlige habitat, hvor de er frie og i deres rette element, og det er netop målet med denne udflugt.

Vandet er roligt, og solen skinner næsten altid på New Zealands sydø ved PictonEn smuk og rolig sejltur fra Picton

Klokken 9 om morgenen går I ombord på båden i havnebyen Picton, som ligger på den nordligste del af New Zealands sydø. Herfra sejler I ud i det langstrakte fjordområde Marlborough Sounds, som er en velbevaret naturperle. Så snart I forlader havnen, mødes I af den ene smukke, øde fjordø efter den anden.

Solen skinner næsten altid på Sydøen, og havet i fjorden er roligt, så I skal ikke være bekymrede for høje bølger eller søsyge. I stedet kan I læne jer tilbage og nyde synet af de grønne, skovbeklædte fjorde, mens I spændte spejder ud over det dybblå hav efter delfiner og pelssæler.

Legesyge delfinerGuidet tur med ekspert

Undervejs fortæller guiden om naturen og dyrene, som lever her, og deler glædeligt ud af sine viden. Fra historier om muslingefarmene i området til fiskerlivet og de famøse vine i New Zealands største vindistrikt, Marlborough, kun en halv times kørsel fra Picton.

Hop i vandet og svøm med de nysgerrige delfinerTæt på de nysgerrige delfiner

I kan møde mange forskellige delfinarter på turen såsom de lokale bottlenose-delfiner og de selskabelige og yderst akrobatiske dusky-delfiner. Og når kaptajnen har fundet delfinerne – eller når de har fundet jer – er det tid til at finde kameraet frem! Og måske hoppe i vandet? Forud for turen har I aftalt med guiden, om I vil svømme med delfinerne eller blot nyde synet af de betagende delfiner oppe fra båden.

Hvis I vil svømme med delfinerne, foregår det i det rolige vand inde ved bugterne. Der vil typisk være 2-3 stop undervejs på udflugten, hvor I har mulighed for at hoppe i vandet.

Oplev delfinerne springe omkring båden på cruise med delfiner i Marlborough SoundsMange delfiner ved Marlborough Sounds

De vilde delfiner, som lever i Marlborough Sounds, kommer og går som de vil. Der er derfor ingen garanti for, at delfinerne dukker op på turen. Men kombinationen af, at her lever rigtig mange delfiner samt, at jeres kaptajn kender området som sin egen bukselomme, giver jer rigtig gode chancer.

På turen kan I desuden opleve spækhuggere eller nogle af de særlige fuglearter, som lever i New Zealand såsom nationalfuglen, Kiwi.

Oplev også spækhuggere på sejlturen ved fjordene i Marlborough SoundsPraktisk information

I skal selv medbringe badetøj og håndklæde på turen. Og husk kamera! I kan låne snorkel, maske og evt. våddragt. Om bord får I serveret kaffe, te eller varm kakao og småkager til at fuldende oplevelsen og give jer varmen igen, hvis vandet er køligt.

Børn skal minimum være 8 år gamle for at få lov til at svømme med delfinerne, men selve sejlturen er en magisk oplevelse for børn og voksne i alle aldre.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.