Xl New Zealand Rainforest Ferns Path Small Waterfall
Oplevelse i New Zealand

Vandretur i Whirinaki Rainforest

Oplev uberørt tempereret regnskov, hvor træerne rækker mod himlen

Indtil for nylig var Whirinaki Rainforest forbeholdt øvede vandrere. Nu er der stier gennem vildnisset for alle i god form. Glæd jer til en unik naturoplevelse med 4 timers vandretur i regnskoven.

1½ times tid sydøst for Rotorua ligger Whirinaki Rainforest, der er et unikt og næsten uberørt vildnis, ja, nok New Zealands smukkeste og mest enestående regnskov. I er lige på kanten af Te Urewera National Park, der er et af Nordøens sidste vildnis med store søer, vandfald og uendelige skove.

Det er denne utrolige natur, I skal opleve på en dagsudflugt, hvor I bliver hentet på jeres hotel i Rotorua om morgenen. 

Xl New Zealand Rainforest Stream Rocks Small Waterfall Native Bush
Xl New Zealand Temperate Rainforest Trees Ferns
XL Baby Fern Leaf Nature Green New Zealand

Floder, vandfald og gigantiske træer

Jeres naturguider vil tage jer med ind til hjertet af regnskoven. Her rækker 7-800 år gamle træer op til 65 m op mod himlen, og kæmpe bregner breder sig ud i den tætte underskov. Lyt til lyden af det rige fugleliv og nyd floder, små bække og store vandfald på jeres vej. 

Duften af …

Her forventer I måske også et forslag til at nyde duften af frisk luft, men det kan vi ikke love hele vejen. I går på termisk undergrund, så i ny og næ blander duften af svovl sig også i de mange sanseindtryk i Whirinaki Rainforest. 

Praktisk information

Gåturen er på 10 km og tager ca. 4 timer. Husk vandresko samt vind- og vandtæt tøj – gerne lag-på-lag tøj. I bliver kørt tilbage til jeres hotel efter vandreturen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.