Xl New Zealand Rob Roy Glacier Trek Hikers Nature
Oplevelse i New Zealand

Vandretur til Rob Roy Glacier

Oplev juvelen i Mount Aspiring National Park

Snør vandreskoene og tag på en fantastisk heldagsvandretur til New Zealands ”ukendte” gletsjer Rob Roy ved Wanaka. Udfordringen er større end ved vestkystens gletsjere. Det er oplevelsen efter manges mening også.

Mount Aspiring National Park ved Wanaka er rå og overdådig natur formet af de store gletsjere. Har I set Ringenes Herre, er Isengards forrygende natur i virkeligheden Mount Aspiring National Park. Her er hvidtoppede bjerge og grønne dale med floder og et rigt fugleliv. Og så er her et utal af gletsjere med Rob Roy som juvelen. 

Skøn køretur med mange fotostop

Dagen begynder med en times naturskøn køretur rundt om Lake Wanaka og ind i Matukituki Valley. I krydser flere vadesteder og stopper flere gange, for her er så smukt, at kameraet tigger om at komme på arbejde. 

Vandretur til Rob Roy Glacier

Første del af vandreturen går gennem landbrugsland med kvæg og får. Så over en lang hængebro med en flod under jer og ind i den tempererede regnskov med træer og store bregner. Over trægrænsen tager urter og blomster over, og efter 2 timers vandring åbner udsigten sig til Rob Roy-gletsjeren. I får serveret en velfortjent frokost i den grønne, mens I nyder synet.

Xl New Zealand Rob Roy Glacier Trek Glacier View People

Bulder og brag ved Rob Roy Glacier

Rob Roy er mere end 2½ km lang. Den begynder på toppen af Rob Roy Peak og klynger sig til bjergsiden ned i Rob Roy Valley. I ny og næ brækker store stykker is af for at falde 150-300 m ned i dalen under bulder og brag. Et 261 m højt vandfald leder smeltevand væk og fuldender oplevelsen. 

Hele vejen følges I med en engageret guide, der fortæller om naturen, landskabernes tilblivelse og klimamæssige udfordringer for de store gletsjere.

Praktisk info

Den samlede gåtur er på 10 km fra 377 moh til 780 moh. Vandretiden er 4 timer. Afgang fra Wanaka kl. 9. I er hjemme sidst på eftermiddagen. Tag gode sko og lag-på-lag-tøj med inkl. vind/vandtæt jakke. Medbring rygsæk med vandflaske og måske lidt kiks.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.