Xl Oman Alila Jabal Akhdar Hotel Ridge View Room Balcony
Oman

Alila Jabal Akhdar

En luksusoase på kanten af Al Hajar-bjergene

Alila betyder overraskelse, og det er præcis, hvad I kan forvente på Alila Jabal Akhdar. Her går livet op i en højere enhed, og I kan glæde jer til ultimativ forkælelse fra start til slut med gastronomi, spa og ren afslapning i bjergtagende omgivelser.

Helt ned i gear på toppen af Oman

Med sin beliggenhed i 2000 meters højde på kanten af Al Hajar-bjergene er Alila Jabal Akhdar en perle i forhold til Dubais pulserende storbyliv og Omans hvide kystbyer, som ellers venter kun to timer væk. 

Fra I nærmer jer resortet, mærker I, hvordan roen indfinder sig. Her er ikke en nabo i miles omkreds. Ingen kunstig lys til at forstyrre nattehimlens stjerner. Bare naturens næsten larmende stilhed og forkælelse fra start til slut omgivet af en spektakulær udsigt ud over majestætiske bjerge, dybe kløfter, dale og sletter.

Xl Oman Alila Jabal Akhdar Spa Alila
Xl Oman Alila Jabal Akhdar Alila Experience Via Ferrata Cave Cliff
Xl Oman Alila Jabal Akhdar Jabal Villa Private Pool Sunset

Total harmoni og balance

På Alila kan I nyde et gennemført design inspireret af traditionel Oman-arkitektur. Overalt på resortet går rustikke naturmaterialer såsom lokale stensorter og mørk træ hånd i hånd med sine omgivelser. Det er harmoni på højeste plan! 

Det gælder lige fra den detaljerede værelsesindretning med håndskårne træmøbler og afstemte, naturlige farver til infinity-poolen med Omans bedste udsigt. For ikke at tale om restaurantens og loungens rustikke omgivelser, der omfavner alt det, som Alila står for.

Pool og yoga under stjernerne

Et ophold på Alila er som et retreat i de højere luftlag. Nyd panoramaudsigten og solens varme stråler ved udendørspoolen eller svøm en tur i den opvarmede indendørs pool. Dyrk yoga under stjernerne i de tidlige aftentimer. Smag på den friske bjergluft, pust ud og læg hverdagens stress bag jer for en stund.

På bjergeventyr - vandring eller rapelling?

Trods de øde bjergomgivelser har I rig mulighed for at være aktive på Alila. Bjergene gemmer på autentiske landsbyer, dybe dale og plantager med valnødder og granatæbler. Tag eksempelvis på vandreeventyr til Al Ayn eller til den forladte landsby Wadi Bani Habib. Har I mod på det, kan I også prøve kræfter med rapelling ned ad rå klippevægge til hemmelige grotter. 

Oplev også det imponerende Fort Nizwa i Nizwas gamle bydel, hvis arkitektur afslører spændende fortællinger om fortidens Oman.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kulinariske oplevelser fra morgen til aften

I Alilas Juniper Restaurant bydes I på kulinariske oplevelser fra morgen til aften. Start dagen med udsøgt brunchbuffet og dyk senere ned i et spændende menukort med rødder i både det internationale - og mellemøstlige køkken. Alle retter tilberedes med friske, lokale og smagfulde råvarer, som I enten nyder under åben himmel eller indenfor i kølige omgivelser.

Velkommen i spahimlen

Trænger I til at forkælelse på et højere niveau, anbefaler vi spaen, der både har jacuzzi, forfriskende dampbade og massage i private omgivelser med udsigt til bjergene.

84 suiter og villaer med magisk udsigt

Alila Jabal Akhdar har 84 suiter og villaer, hvis størrelse varierer fra 52 m2 til 361 m2. Her vågner I op til fredfyldte morgener med den smukkeste solopgang over bjergene, der på magisk vis ligger som orange skygger i landskabet. Minutter fra at oplyse dalens dybeste hemmeligheder. Nyd udsigten direkte fra jeres terrasse eller balkon. Måske akkompagneret af en kop friskbrygget, omansk kaffe – det er stærke sager, men hvilken fortrinlig måde at starte dagen på?

Stilfuldt og gennemført design

Alle suiter og villaer har en stilfuld indretning i et gennemført design, der fuldt ud lever op til resortets øvrige luksuriøse indretning. Det betyder masser af personlighed, komfort og atmosfære. Samtidig er her alle nutidens moderne faciliteter såsom Wi-Fi, minibar, kaffe- og tefaciliteter, aircondition osv. Ønsker I masser af plads, fænomenal udsigt og en kølende privat pool, kan vi varmt anbefale en eksklusiv Jabal Villa.

Kombinér rejsen med The Chedi Muscat

Det er de færreste, der ønsker at forlade Alila Jabal Akhdar igen. Lige på nær hvis rejsen går videre til The Chedi Muscat 5+* ved kysten, hvor I kan opleve et tilsvarende klimaks af underskønne oplevelser.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Oman Hotel The Chedi Muscat The Long Pool Morning
Oman, Mellemøsten

Kompromisløst eventyr i Oman

8 dage fra

23.000 kr.

Glæd jer til

Harmoni og balance på bjergoasen Alila Jabal 5*

Top service, gourmet, spa og forkælelse

Privat bytur i traditionelle Nizwa og magiske Muscat

1001 nats eventyr på The Chedi Muscat 5+*

Afslapning og sublim service ved stranden

XL Oman Muscat Grand Mosque Ceiling
Oman, Mellemøsten

Glæd jer til

Fortryllende traditioner, metropoler og natur

Hipt designhotel 4+* i Muscat ved strand og by

Femstjernet oase på kanten af Al Hajar-bjergene

Eventyr og luksus i ørkenen

Strandforkælelse på The St. Regis 5* i Abu Dhabi

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Oman

Alle vores rejser i Oman kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Men vi har også håndplukket hoteller og nøje udvalgt særlige oplevelser i både Abu Dhabi og Dubai.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Mellemøsten, der matcher jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.