Xl Oman Hotel The Chedi Muscat The Water Garden

Kompromisløst eventyr i Oman

Kompromisløst eventyr i Oman

8 dage fra 23.000 kr.

Fra luksusliv på kanten af Al Hajar-bjergene til ørkenforter og strandliv i Muscat

Oplev Omans kontraster og få kompromisløse oplevelser. I nyder gourmet, spa og total ro på luksusoasen Alila Jabal Akhdar 5* i Al Hajar-bjergene. Dykker ned i Omans traditioner og fortid i Nizwa og Muscat. Og slutter med 1001 nats eventyr på The Chedi Muscat 5+*.

Glæd jer til

 • Harmoni og balance på bjergoasen Alila Jabal 5*
 • Top service, gourmet, spa og forkælelse
 • Privat bytur i traditionelle Nizwa og magiske Muscat
 • 1001 nats eventyr på The Chedi Muscat 5+*
 • Afslapning og sublim service ved stranden

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Jabal Akhdar 3 nætter på Jabal Akhdar 3 Højdepunkter Nyd panoramaudsigten over bjergene, dyrk yoga under stjernerne og gå på opdagelse i Al Hajars hemmelige grotter. Nyd panoramaudsigten over bjergene, dyrk yoga under stjernerne og gå på opdagelse i Al Hajars hemmelige grotter.
Muscat 4 nætter på Muscat 4 Højdepunkter Udsøgte restauranter, afslapning ved stranden og besøg den eventyrlige hovedstad Muscat med privat guide. Udsøgte restauranter, afslapning ved stranden og besøg den eventyrlige hovedstad Muscat med privat guide.
Xl Oman Alila Jabal Akhdar Hotel Villa Jows Private Pool Sunbeds

Harmoni og balance på kanten

Dybt inde i Omans Al Hajar-bjerge, helt ude på kanten med udsigt til dybe dale og dramatiske bjergtinder ligger Alila Jabal Akhdar 5*. Resortets rustikke design inspireret af traditionel Oman-arkitektur smelter harmonisk sammen med sine rå og øde omgivelser. Udsigten fra infinity-poolen er altopslugende og roen helt utrolig insisterende. Og så er gourmetrestauranten - såvel som spaen - et kapitel for sig.

Hiking eller landsbybesøg?

Trods sine øde omgivelser byder Alila Jabal Akhdar på masser af oplevelsesmuligheder. Hike eksempelvis ned ad klippernes stejle sider til hemmelige grotter. Eller besøg de lokale landsbyer, som gemmer sig i bjergenes fjerne hjørner.

Xl Oman Alila Jabal Akhdar Hotel Woman Rapelling
Xl Oman Nizwa Handmade Pottery
Xl Oman Hotel The Chedi Muscat Deluxe Club Terrace Room Exterior
EVENTYRLIG BYVANDRING I NIZWA OG MUSCAT

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra Al Hajar-bjergenes fredfyldte oase sætter I nu kurs mod The Chedi Muscats strandparadis. Men før I kommer frem til det nye resort, dykker I ned i Omans spændende fortid, traditioner og kulturer.

Glæd jer til at opleve Omans gamle handelsby Nizwa og den eventyrlige hovedstad Muscat. Dog deles turen op, så I besøger Nizwa på vejen fra Alila Jabal Akhdar til Chedi Muscat. Og så tager I på privat halvdags-byrundtur i Muscat en af de følgende dage, for at få mulighed for entré i Sultan Qaboos enorme moské. Den er nemlig kun åben om formiddagen. I Muscat opleveler I også det farverige marked Muttrah souk. I er afsted med privat guide og har god tid til at fordybe jer samt fornemme byernes vidt forskellige stemninger undervejs.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Smagfuld luksus på The Chedi Muscat

Så snart I træder indenfor på The Chedi Muscat, bliver I klar over, at hotellet er i en klasse for sig selv. Den 370 meter private strand strækker sig som en indbydende oase foran resortet, hvis indretning og design på stilfuld vis drager tankerne mod 1001 nats eventyr. Ved de tre poolområder kan I nyde ferielivet på en af de skyggefulde daybeds, mens spaen med sine 800 m2 er en af de mest imponerende spaafdelinger i verden. Så er spørgsmålet bare, hvilken af de to udsøgte restauranter I i dag skal lade jer forkæle på?

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Muscat, Oman t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavn, hoteller og oplevelser
 • 3 nætter på Alila Jabal Akhdar 5*, Oman. Horizon View Suite, inkl. halvpension
 • 4 nætter på The Chedi Muscat 5+*, Oman. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i eventyrlige Muscat, inkl. Nizwa
Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløst eventyr i Oman
RejseperiodeDobbelt
29.05.24 ‑ 27.09.2422.000‑25.000
28.09.24 ‑ 30.09.2426.000‑30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Oman

Alle rejser til Oman kan skræddersyes efter jeres ønsker. Fuldend eksempelvis jeres eventyr i Emiraterne med et par dage i Dubai, der vitterligt har alt, hvad hjertet begærer. Shopping, kulturelle og kulinariske oplevelser samt skyskrabere, puls og stemning. Og selvfølgelig flere unikke luksushoteller såsom Palace Downtown 5* lige over for Burj Khalifa og Dubai Mall.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Oman.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.