Xl Oman Hotel The Chedi Muscat The Water Garden
Oman

The Chedi Muscat

Et af de mest luksuriøse hoteller i Golfen

Velkommen til et af de mest betagende og luksuriøse hoteller i golfen: The Chedi Muscat. Nyd roen på den 370 m private strand eller slap af ved en af de tre pools. Forkæl jer selv med spa og kulinariske oplevelser. Og bo I fredfyldte omgivelser.

Et af de bedste hoteller i Mellemøsten

The Chedi Muscat er i 2017 kåret til et af de 20 bedste luksushoteller i Mellemøsten, Afrika og Det Indiske Ocean. Og det forstår vi godt - vi kan nemlig fuldt ud tilslutte os begejstringen for dette resort. Gennem årene har vi tilbragt kortere og længere tid på The Chedi Muscat, og hver gang er vi rejst hjem med den samme fornemmelse af fred og ro, gennemført luksus med et meget menneskeligt ansigt og en ubeskrivelig skønhed.

Xl Oman Hotel The Chedi Muscat The Long Pool Morning
Xl Oman Hotel The Chedi Muscat Lobby
Xl Oman Hotel The Chedi Muscat Pool Long Night

I en klasse for sig selv

Så snart I træder indenfor på The Chedi Muscat, bliver I klar over, at hotellet er i en klasse for sig selv og adskiller sig fra andre hoteller i Oman og resten af Mellemøsten.

Arkitekturen er gennemført, minimalistisk med rene linjer, der mest minder om en blanding af funkis og traditionel arabisk byggestil tilsat en snert af noget asiatisk. Alt er smagfuldt og gennemtænkt samtidig med, at her er en afslappende og "easy going"-atmosfære.

Udsigt til fascinerende Muscat fra poolen

The Chedi ligger 15 minutters kørsel nord for Muscat direkte ned til havet og en privat strand, der strækker sig over 370 meter med udsigt til de majestætiske Al Hajar-bjerge i det fjerne. Her er tre udsøgte pools, hvoraf to er forbeholdt et voksent publikum. Den tredje er for både børn og voksne. Alle steder sørger personalet for friske håndklæder og isvand dagen lang.

En af de to voksenpools ligger i haven med skyggefulde palmer og små rolige områder, hvor I kan tilbringe dagen på en liggestol. Den anden er 103 meter lang og dermed den længste pool i hele Golf-området, mens fællespoolen ligger parallelt med havet og byder på store skyggefulde daybeds.

Rejser I med børn?

Bemærk, at børn over 11 år skal have eget værelse, det vil sige: 2 voksne og to børn, der rejser sammen skal booke to værelser.

Desuden skal børn være fyldt 6 år eller være i selskab med sine forældre for at besøge The Library/Club Lounge.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fantastiske værelser og suiter

Der er 156 værelser og suiter beliggende i den smukke have omgivet af vandspejle, små springvand, grønne plæner og de mest snorlige hække, I kan forestille jer. Og blandt alt dette finder I små kroge med borde og stole, så selvom der ikke er balkon eller terrasse, har I masser af privat udenomsplads. Hotellet har desuden 36 suiter med udsigt til den smukke have, vandet eller en af de tre pools.

Serai Room

De 55 Serai-værelser (33 m2) er smukt og stilfuldt indrettet, lyse og venlige og med det umiskendelige "Chedi-touch". Her kan I bo op til 2 voksne og 1 barn under seks år.

Deluxe Room

De 52 Deluxe-værelser (39 m2) er placeret mellem springvand og små haver. Værelserne har enten udsigt til haven eller bjergkæden. Store vinduer sørger for masser af naturligt lysindfald. Alle er indrettet med en kingsize seng.

Deluxe Club Room

De 8 Deluxe Club-værelser er på 39 m2 ligger med udsigt til haven eller vandet, og har en kingsize seng.

Chedi Club Suite

De 36 suiter ligger alle med udsigt til den smukke have, vandet eller en af de tre swimmingpools. Fælles for suiterne er en fuldstændigt og gennemført stil. Her er intet tilfældigt, og I vil nyde at vågne op i de smukke omgivelser. I suiterne kan der max bo 2 voksne og 2 børn (under 12 år).

Alle værelser har inkluderet:

 • Morgenmad
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis minibar – vand og softdrinks opfyldes en gang dagligt
 • Frisk frugt på værelset dagligt

Restauranter, lounges og caféer

Maden på The Chedi Mucat er i sig selv en oplevelse, og der er meget at vælge i mellem:

 • The Restaurant serverer morgenmad, og I kan både sidde indenfor med frit udsyn til kokkene eller ude i den hyggelige gårdhave. Her kan I også nyde dagens frokost eller middag, og menukortet byder på både asiatiske, europæiske, arabiske og indiske retter. 
 • The Beach Restaurant ligger ved stranden med udsigt til vandet. At maden samtidig er blandt det bedste, I finder i denne del af verden, gør ikke oplevelsen mindre. Dyk ned i menukortet, hvis retter har et internationalt tilsnit med fokus på fisk og skaldyr og nyd, at vinkortet er omfattende med ædle dråber fra hele verden. Åben fra midt september til slut maj.
 • The Arabian Courtyard  byder på arabiske retter i den lukkede gårdhave fra oktober til april. I den tilstødende Shisha Lounge kan I nyde en vandpibe i bløde sofaer.
 • The Chedi Pool Cabana består af en poolbar samt restaurant, der har åbent til frokost. Nyd middelhavsretter og asiatiske måltider ved kanten af poolen og med udsigt til havet.
 • The Long Pool Cabana serverer delikat sushi og sashimi fra det japanske køkken både til frokost og aften. Poolbaren har åben fra 9.00-11.30 (ikke alkoholiske drikke og fra kl. 12.00-23.30.
 • The Lobby Lounge byder på drikkevarer og snacks fra kl. 9.00-01.00. Under ramadanen åbner loungen efter solnedgang og indtil 23.30.

Imponerende spa

The Chedi Muscats spa er nok blandt de mest imponerende spaafdelinger i verden. Med et areal på 800 m2 er her masser plads, men det bliver ikke på noget tidspunkt stort og upersonligt. Her tilbydes hele paletten af behandlinger, så hvis I vil være ekstra gode ved jer selv, er det her, I skal kigge forbi.

Opgradér til et Club Room, og få yderligere:

 • Fri adgang til Club Loungen inkl. afternoon tea, kanapeer og aftencocktails
 • Gratis minibar – vand, softdrinks, øl og spiritus, opfyldes en gang dagligt
 • Transport til og fra Muscat Lufthavn
 • Vaskeservice
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Oman Hotel The Chedi Muscat The Long Pool Morning
Oman, Mellemøsten

Kompromisløst eventyr i Oman

8 dage fra

23.500 kr.

Glæd jer til

Harmoni og balance på bjergoasen Alila Jabal 5*

Top service, gourmet, spa og forkælelse

Privat bytur i traditionelle Nizwa og magiske Muscat

1001 nats eventyr på The Chedi Muscat 5+*

Afslapning og sublim service ved stranden

Xl Oman Hotel The Chedi Muscat The Water Garden
Oman, Mellemøsten

Glæd jer til

En sublim fusion mellem moderne design og eventyrlig atmosfære

Ro, skønhed og sans selv for den mindste detalje

Madoplevelser på de to gourmetrestauranter

Imponerende spa/wellness og Golf-områdets længste pool på 103 meter

Inkluderet byrundtur med privat guide

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Oman

Alle vores rejser i Oman kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Men vi har også håndplukket hoteller og nøje udvalgt særlige oplevelser i både Abu Dhabi og Dubai.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Mellemøsten, der matcher jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.