• Pool område på Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa, Oman
  • 1000 Nights Camp når aftenen falder på
  • Oasen Wadi Bani Khalid, Oman
  • Sultan Qaboos Grand Mosque i Muscat, Oman

Strandresort og ørkencamp i Oman

Familieeventyr med 2 dages ørkenudflugt og byrundtur i Muscat, 8 dage, voksne fra 16.500 kr., børn fra 6.000 kr.

Glæd jer til:

Strandluksus på Shangri La's Barr Al Jissah 5*

Privat sightseeing i Muscat - moské, palads og soukh

2-dages tur i autentisk beduinlejr i Omans ørken

Masser af afslapning for hele familien

Oplev frodig oase, ørkenlandskab og beduiner

Læs mere

Oplev luksus ved Omans børnevenlige strand og at bo i ørkenen under millioner af stjerner. Når I rejser til Oman, kan I glæder jer til en lang række private udflugter. Vi inkluderer nemlig sightseeing i Muscat, udflugter til oaser og ørkencamp og et flot 5* strandresort. En ferie i Oman for hele familien!

Oplevelsesrejse til Oman

Tag familien med på et ægte eventyr i Oman. I får masser af dejlig tid sammen, og I kommer samtidig til at opleve ufattelig meget i et roligt tempo.

Rejser til Oman er rejser til ørkenforter, oaser og autentisk kultur, hvor I er på opdagelse i en helt anden verden. Tiden har på ingen måde stået stille i Oman, men landet har formået at få sjælen med i udviklingen, så I kan få autentiske oplevelser. Når det er sagt, byder Oman på fantastiske luksushoteller for familier. I vil nyde det hele.

Strandluksus ved Muscat

Ved stranden skal I bo på det femstjernede resort Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa. Her er flere pools og masser af aktiviteter for både store og små.

Jeres rejse til Oman byder også på udflugter. De er private, således at I bare er jer og jeres engelsktalende guide. Dejligt, når man rejser med børn, for så kan man selv sætte tempoet og tale med guiden om indholdet.

2 dage i ørkenen

En af de helt store oplevelser bliver 2 dage i ørkenen, hvor I skal besøge ørkenforter og oaser, besøge beduiner, køre i 4WD over de kæmpe klitter og ikke mindst overnatte i en camp med stationære telte under millioner af stjerner.

Program

Dag 1
I rejser til Oman

Pool område på Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa, OmanI rejser til Oman fra Danmark. Flyet afgår ud på eftermiddagen, og I er fremme lidt før midnat. Da børnene nok er lidt trætte, vil vores lokale samarbejdspartner møde jer og hjælpe jer gennem told, paskontrol og kuffert-område inde i lufthavnen.

Udenfor venter jeres private chauffør på at køre jer til hotellet og en god nats søvn. Tidsforskellen er heldigvis lille (2 eller 3 timer afhængig af sommertid), så I er hurtigt inde i rytmen.

Forældrenes soveværelse i et familieværelse på Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa, OmanShangri-La's Barr Al Jissah resort & spa 5*

I skal bo på hotel Shangri-La's Barr Al Jissah Resort & Spa i Al Waha afdelingen, som I heldigvis kan nøjes med at kalde Al Waha.

Al Waha, der betyder oase, er et hotel skabt til familier i traditionel Dhofari-arkitektur. Hotellet, der er en del af et større Shangri-La resortkompleks, ligger lige ud til stranden. Her er flere pools omkranset af palmetræer, kids club, område til vandleg og mange andre aktiviteter fra ponyridning til en stille ”flod”, hvor I kan flyde af sted i store baderinge.

Dag 2
4 timers byrundtur i Muscat

Sultan Qaboos Grand Mosque i Muscat, er en af verdens største moskeerJeres rejse til Oman er en god blanding af afslapning og oplevelser. I dag er der tid til begge dele.

Byrundtur i Muscat, Omans hovedstad

I starter med en introduktion til Omans hovedstad Muscat, der kaldes ”Arabiens Juvel” og som er kendt for at have bevaret meget af sit autentiske særpræg.

Først skal I besøge den store moské, som blev bygget fra 1995 til 2001. Moskéen er omgivet af 5 minareter, der symboliserer de fem søjler i den muslimske tro – løfter og handlemåder, som rettroende muslimer afgiver og følger for at styrke deres tro.

Husk dresscode for både mænd og kvinder i moskéen. Ikke for kort, ingen bare skuldre osv. Hør evt. jeres guide, før I kører af sted, om I har det rigtige med. Det er en privat rundvisning, så der er kun jer med.

Muttrah souk i Muscat, Oman

Fra moskéen fortsætter turen til Muttrah Souk, den gamle del af Muscat. Her oplever I et traditionelt marked med masser af varer inkl. souvenirs.

Al Alam Palace i den gamle bydel i Muscat, OmanNæste stop er Bait Al Zubair Museum med arkæologiske fund og spændende indblik i de lokale traditioner. I kommer også forbi sultanens Al Alam-palads, som er flankeret af forter bygget af portugiserne i 1500-tallet. I er tilbage på hotellet omkring kl. 13.30.

Resten af dagen kan I slappe af på hotellet. Eller, vil I opleve den bevaringsværdige fæstningsby Nizwa kan udflugten udvides til en heldagstur med frokost undervejs

Dag 3
Afslapning på hotellet

Lazy River - for både voksne og børn på Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa, OmanNyd dagen på hotellet, i børneklubben, ved stranden, i spa'en eller på en badering i Lazy River.

Dag 4
På eventyr i ørkenen

Vilde kameler i Wahiba Sands, OmanNu skal I opleve Omans smukke ørken på en 2-dages tur med overnatning i ørkencamp.

Den naturskønne tur begynder gennem bjergene, hvor I passerer gennem Sumail-kløften og over ørkensletterne til landsbyerne Bidbid, Al Qabil og Ibra. De mange vagttårne på de omkringliggende bakker og rester af ørkenforter står som tavse vidner om et engang strategisk vigtigt område.

Wahiba-ørkenen

Rejsen fortsætter til Wahiba-ørkenens store sandklitter, der varierer fra dyb rød til gylden farve og strækker sig så langt øjet rækker. Her skal I overnatte i en autentisk ørkencamp.

Bo midt i Omans ørken på 1000 Nights CampBeduinlejren 1000 Nights Camp

1000 Nights Camp 3* er en beduinlejr, hvor I bor under den arabiske himmel, der prydes af millioner af stjerner om natten. Jeres værelser har telttag, men faste vægge og bund. Og I har jeres eget badeværelse. Og Air-condition.

Nyd en kop arabisk kaffe eller te omkring bålet i ørkenenBesøg hos beduiner

Efter ankomst i lejren kan I tage på tur med besøg hos en lokal beduin-familie og høre om deres liv. I kan tage på 4WD køretur i de store klitter og nyde solnedgangen fra toppen af en af klitterne.

Senere venter en storslået middag serveret under åben himmel. Glæd jer til lokale gastronomiske eventyr med bl.a. lam tilberedt i et hul i sandet. Nyd lokal livemusik – og freden i ørkenen, når natten for alvor falder på. MIddagen er inkluderet, de øvrige oplevelser aftales og afregnes lokalt.

Overnatning i ørkencamp.

Dag 5
Oasen Wadi Bani Khalid og Muscat

Oasen Wadi Bani Khalid, OmanEfter morgenmaden fortsætter oplevelserne på jeres rejse til Oman. I bliver kørt til Wadi Bani Khalid, der ligger dybt inde i bjergene. Det er en af de største og mest maleriske oaser i Oman.

Vandet har skåret sig gennem ørkenen og danner små bassiner gennem underjordiske kilder. Nyd en stille gåtur langs en flodseng eller en svømmetur i det svalende og klare vand.

Sidst på eftermiddagen er I tilbage på jeres hotel i Muscat, hvor I bor yderligere 3 nætter.

Dag 6-7
Strand, pool eller nye oplevelser?

Assira Pool Bar på Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa, OmanI har allerede oplevet en masse på jeres rejse til Oman, de næste par dages afslapning er nok tiltrængt.

Efter ørkenens tørre sand venter nu strandens ditto, badeture i poolen, resortets restauranter og meget mere. Eller præcis så lidt, som I orker.

Mød legende delfiner under ferien i Oman

Har I mod på flere oplevelser, kan I f.eks. tage på en snorkel- eller delfintur. Både delfiner og flere hvalarter er almindelige i havet ud for Muscats forrevne kystlinje. I sejler om formiddagen på udkig efter delfiner. Man kan selvfølgelig ikke garantere, at naturen sender en flok forbi, men chancerne er gode. Er I heldige, ser I også en hval eller to.

Turen tager 3 timer, og resten af dagen er til afslapning på hotellet.

 
Dag 8
Hjem fra ferie i Oman

Oplev solnedgangen i Wahiba Sands i OmanJeres rejse til Oman er ved at være slut. Afhængig af afgangstiden med flyet køres I fra hotellet til lufthavnen.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Strandresort og ørkencamp i Oman, voksne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
10.06.20 - 30.09.2016.000-18.00026.000-28.000
01.10.20 - 26.12.2019.000-22.00032.000-35.000
27.12.20 - 08.01.2122.000-25.00038.000-41.000
09.01.21 - 30.09.2117.000-20.00028.000-33.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Strandresort og ørkencamp i Oman, børn under 12 år
Rejseperiode1. barn2. barn
04.06.20 - 14.12.205.000-7.0008.000-11.000
15.12.20 - 30.09.216.000-8.0009.000-12.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, oplevelser, transporter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet