Xl Oman Wahiba Sands 1000 Nights Camp Sheikh Tent Evening

Strandresort og ørkencamp i Oman

Strandresort og ørkencamp i Oman

8 dage fra 23.500 kr. | BØRN fra 5.500 kr.

Familieeventyr med ørkenudflugt og byrundtur i Muscat

Oplev luksus ved Omans børnevenlige strand og at bo i ørkenen under millioner af stjerner. Når I rejser til Oman, kan I glæder jer til en lang række private udflugter. Vi inkluderer nemlig sightseeing i Muscat, udflugter til oaser og ørkencamp og et flot 5* strandresort.

En ferie i Oman for hele familien!

Oplevelsesrejse til Oman

Tag familien med på et ægte eventyr i Oman. I får masser af dejlig tid sammen, og I kommer samtidig til at opleve ufattelig meget - i et roligt tempo.

Rejser til Oman er rejser til ørkenforter, oaser og autentisk kultur, hvor I er på opdagelse i en helt anden verden. Tiden har på ingen måde stået stille i Oman, men landet har formået at få sjælen med i udviklingen, så I kan få autentiske oplevelser. Når det er sagt, byder Oman på fantastiske luksushoteller for familier. I vil nyde det hele.

Glæd jer til

 • Strandluksus på Shangri La's Barr Al Jissah 5*
 • Privat sightseeing i Muscat - moské, palads og soukh
 • 2-dages tur i autentisk beduinlejr i Omans ørken
 • Masser af afslapning for hele familien
 • Oplev frodig oase, ørkenlandskab og beduiner

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Muscat 6 nætter på Muscat 6 Højdepunkter Afslapning ved stranden, masser af leg i børneklubben og byrundtur i hovedstaden Muscat. Afslapning ved stranden, masser af leg i børneklubben og byrundtur i hovedstaden Muscat.
Wahiba Sansa 1 nat på Wahiba Sansa 1 Højdepunkter Overnat i en beduinlejr under den arabiske himmel. Overnat i en beduinlejr under den arabiske himmel.
Xl Oman Hotel Shangri La Barr Al Jissah Resort Beach
Xl Oman Hotel Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa Babyturtles Beach
Xl Oman Hajar Mountains
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Oman fra Danmark. Flyet afgår ud på eftermiddagen, og I er fremme lidt før midnat. Da børnene nok er lidt trætte, vil vores lokale samarbejdspartner møde jer og hjælpe jer gennem told, paskontrol og kuffert-område inde i lufthavnen.

Udenfor venter jeres private chauffør på at køre jer til hotellet og en god nats søvn. Tidsforskellen er heldigvis lille (to eller tre timer afhængig af sommertid), så I er hurtigt inde i rytmen.

Xl Oman Hotel Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa Pool

Shangri-La's Barr Al Jissah Resort & Spa 5*

I skal bo på hotel Shangri-La's Barr Al Jissah Resort & Spa i Al Waha afdelingen, som I heldigvis kan nøjes med at kalde Al Waha.

Al Waha, der betyder oase, er et hotel skabt til familier i traditionel Dhofari-arkitektur. Hotellet, der er en del af et større Shangri-La resortkompleks, ligger lige ud til stranden. Her er flere pools omkranset af palmetræer, kids club, område til vandleg og mange andre aktiviteter fra ponyridning til en stille ”flod”, hvor I kan flyde af sted i store baderinge.

Jeres rejse til Oman er en god blanding af afslapning og oplevelser. I dag er der tid til begge dele.

Byrundtur i Muscat, Omans Hovedstad

I starter med en introduktion til Omans hovedstad Muscat, der kaldes ”Arabiens Juvel” og som er kendt for at have bevaret meget af sit autentiske særpræg.

Først skal I besøge den store moské, som blev bygget fra 1995 til 2001. Moskéen er omgivet af fem minareter, der symboliserer de fem søjler i den muslimske tro – løfter og handlemåder, som rettroende muslimer afgiver og følger for at styrke deres tro.

Husk dresscode for både mænd og kvinder i moskéen. Ikke for kort, ingen bare skuldre osv. Hør eventuelt jeres guide, før I kører af sted, om I har det rigtige med. Det er en privat rundvisning, så der er kun jer med.

Fra moskéen fortsætter turen til Muttrah Souk, den gamle del af Muscat. Her oplever I et traditionelt marked med masser af varer inkl. souvenirs.

Xl Oman Muscat Royal Opera House Exterior
XL Muscat Sultan Qaboos Grand Mosque Oman
XL Oman Muscat Lacquer Boxes, Muttrah Souq

Næste stop er Bait Al Zubair Museum med arkæologiske fund og spændende indblik i de lokale traditioner. I kommer også forbi sultanens Al Alam-palads, som er flankeret af forter bygget af portugiserne i 1500-tallet. I er tilbage på hotellet omkring klokken 13.30.

Resten af dagen kan I slappe af på hotellet. Eller, vil I opleve den bevaringsværdige fæstningsby Nizwa kan udflugten udvides til en heldagstur med frokost undervejs

Xl Oman Muscat Muttrah Souk Souq Shops

Nyd dagen på hotellet, i børneklubben, ved stranden, i spa'en eller på en badering i Lazy River.

Xl Oman Hotel Shangri La Barr Al Jissah Resort Lazy River Kids

Xl Oman Wahiba Sands 1000 Nights Camp Ameer Tent Interior

Nu skal I opleve Omans smukke ørken på en 2-dages tur med overnatning i ørkencamp.

Den naturskønne tur begynder gennem bjergene, hvor I passerer gennem Sumail-kløften og over ørkensletterne til landsbyerne Bidbid, Al Qabil og Ibra. De mange vagttårne på de omkringliggende bakker og rester af ørkenforter står som tavse vidner om et engang strategisk vigtigt område.

Wahiba-ørkenen

Rejsen fortsætter til Wahiba-ørkenens store sandklitter, der varierer fra dyb rød til gylden farve og strækker sig så langt øjet rækker. Her skal I overnatte i en autentisk ørkencamp.

Beduinlejren 1000 Nights Camp

1000 Nights Camp 3* er en beduinlejr, hvor I bor under den arabiske himmel, der prydes af millioner af stjerner om natten. Jeres værelser har telttag, men faste vægge og bund. Og I har jeres eget badeværelse. Og Air-condition.

Xl Oman Wahiba Sands Wild Camels Animals

Besøg hos beduiner

Efter ankomst i lejren kan I tage på tur med besøg hos en lokal beduin-familie og høre om deres liv. I kan tage på 4WD køretur i de store klitter og nyde solnedgangen fra toppen af en af klitterne.

Senere venter en storslået middag serveret under åben himmel. Glæd jer til lokale gastronomiske eventyr med blandt andet lam tilberedt i et hul i sandet. Nyd lokal livemusik – og freden i ørkenen, når natten for alvor falder på. Middagen er inkluderet, de øvrige oplevelser aftales og afregnes lokalt.

Overnatning i ørkencamp.

Xl Oman Camp Fire In Desert Tea

Efter morgenmaden fortsætter oplevelserne på jeres rejse til Oman. I bliver kørt til Wadi Bani Khalid, der ligger dybt inde i bjergene. Det er en af de største og mest maleriske oaser i Oman.

Vandet har skåret sig gennem ørkenen og danner små bassiner gennem underjordiske kilder. Nyd en stille gåtur langs en flodseng eller en svømmetur i det svalende og klare vand.

Sidst på eftermiddagen er I tilbage på jeres hotel i Muscat, hvor I bor yderligere tre nætter.

Xl Oman Wadi Bani Khalid Oasis

I har allerede oplevet en masse på jeres rejse til Oman, de næste par dages afslapning er nok tiltrængt.

Efter ørkenens tørre sand venter nu strandens ditto, badeture i poolen, resortets restauranter og meget mere. Eller præcis så lidt, som I orker.

Har I mod på flere oplevelser, kan I for eksempel tage på en snorkel- eller delfintur. Både delfiner og flere hvalarter er almindelige i havet ud for Muscats forrevne kystlinje. I sejler om formiddagen på udkig efter delfiner. Man kan selvfølgelig ikke garantere, at naturen sender en flok forbi, men chancerne er gode. Er I heldige, ser I også en hval eller to.

Turen tager tre timer, og resten af dagen er til afslapning på hotellet.

Xl Oman Hotel Shangri La Barr Al Jissah Resort Al Waha Hotel Assira Pool Bar
Xl Oman Dolphins Boat Trip
Xl Oman Hotel Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa Staff People

Jeres rejse til Oman er ved at være slut. Afhængig af afgangstiden med flyet køres I fra hotellet til lufthavnen.

Xl Oman Wahiba Sands Woman Sand Dunes Sunset
STRANDLUKSUS VED MUSCAT

Her skal I bo på jeres rejse

Ved stranden skal I bo på det femstjernede resort Shangri La's Barr Al Jissah Resort & Spa. Her er flere pools og masser af aktiviteter for både store og små.

Jeres rejse til Oman byder også på udflugter. De er private, således at I bare er jer og jeres engelsktalende guide. Dejligt, når man rejser med børn, for så kan man selv sætte tempoet og tale med guiden om indholdet.

To dage i ørkenen

En af de helt store oplevelser bliver to dage i ørkenen, hvor I skal besøge ørkenforter og oaser, besøge beduiner, køre i 4WD over de kæmpe klitter og ikke mindst overnatte i en camp med stationære telte under millioner af stjerner.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Muscat t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport fra lufthavnen til hotel t/r
 • Privat transport mellem alle hoteller og oplevelser, inkl. drikkevand
 • 6 nætter på Shangri-La's Barr Al Jissah Resort & Spa 5*, Oman. Superior pool view værelse på Al Waha , inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i eventyrlige Muscat
 • 1 nat i 1000 Nights Camp 3*, Wahiba Sands. Ameer-telt, inkl. halvpension
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Strandresort og ørkencamp i Oman, voksne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
27.07.24 ‑ 30.09.2423.000‑25.00039.000‑41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
WEB - Strandresort og ørkencamp i Oman, børn under 12 år
Rejseperiode1. barn2. barn
27.07.24 ‑ 30.09.245.000‑7.0006.000‑8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, oplevelser, transporter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Oman

Alle rejser til Oman kan skræddersyes efter jeres ønsker. Fuldend eksempelvis jeres eventyr i Emiraterne med et par dage i Dubai, der vitterligt har alt, hvad hjertet begærer. Shopping, kulturelle og kulinariske oplevelser samt skyskrabere, puls og stemning. Og selvfølgelig flere unikke luksushoteller såsom Palace Downtown 5* lige over for Burj Khalifa og Dubai Mall.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Oman.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.