XL Peru Lima Casa Andina Private Collection Miraflores Pool Area Indoor Pool
Lima, Peru

Casa Andina Private Collection Miraflores

Smart byhotel

Hvis I drømmer om at være tæt på de lokale i Lima, med adgang til gourmetrestauranter, barer og Stillehavet, så er Casa Andina Private Collection Miraflores et topmoderne hotel, der matcher jeres drøm.

Bo centralt i Miraflores

Kvarteret, der har Stillehavet som sin nabo, er et område, der lever af at skabe en skøn feriestemning. Udbuddet af hoteller, restauranter, barer og natteliv er større i Miraflores end i noget andet kvarter i Lima. Og så gør det jo ikke noget, at Stillehavet skvulper i nærheden.

Casa Andina Miraflores

Der er utallige hoteller i Miraflores-kvarteret, og mange af dem har høj klasse. Så der er konkurrence om at yde den gode service. Det klarer de flot på Casa Andina Private Collection Miraflores. Samtidig er I inden for gåafstand af det meste i Miraflores-kvarteret, og hotellet er selv i stand til at diske op med gastronomi og velrørte Pisco Sour-drinks.

XL Peru Lima Casa Andina Private Collection Miraflores Hotel Exterior
XL Peru Lima Casa Andina Private Collection Miraflores Bar Alma Bartender
XL Peru Lima Casa Andina Private Collection Miraflores Alma Restaurant Dinner
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gode faciliteter og opvarmet pool

Hotellet er smart indrettet med peruvianske kunstgenstande, og så er den opvarmede pool med tilhørende vandfald et hit hos de fleste. Her er motionsrum, en mindre købmand, frisør, sauna og massage. Tilsæt professionel service og I ved, hvorfor hotellet har fire stjerner.

Smarte værelser

Casa Andina Private Collection Miraflores’ værelser er lyse og velholdte, skabt i et stilrent design med mørke naturfarver tilsat hvide gardiner og sengetæpper. De er udstyrede med tv, skrivebord, deponeringsboks og badeværelse med kar. Mange af værelserne har desuden flot udsigt. 

Kreativt køkken

Miraflores’ tiltrækningskraft er især den revolution af velsmagende mad, som præsenteres på små, store og stilfulde restauranter. Det virker, som om alle kreative kokke har slået sig ned her for at fortolke det peruvianske køkken. Restauranter som Astrid og Gastón og Mesa 18 er gode eksempler herpå, og de er inden for gåafstand af hotellet. At gourmetmaden så koster væsentligt mindre end i Danmark er bare et ekstra plus.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Peru. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.