Mini Peru Miraflores Hotel El Tambo Dos Entrance
Lima, Peru

El Tambo 2

Godt, familievenligt hotel i Limas mest trendy bydel

Hvis I vil bo godt og især med god beliggenhed, midt mellem Stillehavet og Limas grønne åndehul, og i gåafstand til Limas gourmetkøkkener, så er El Tambo 2 et oplagt valg.

Beliggenheden i top

El Tambo 2 ligger i det trendy Miraflores-kvarter, hvor mange af Limas bedste gourmetrestauranter hører hjemme. Desuden er det charmerende grønne åndehul, Parque Kennedy, med legepladser og skyggefulde træer inden for gåafstand.

Mini Peru Miraflores Hotel El Tambo Dos Breakfast Buffet Food
XL Peru Peruvian Woman With Natural Colorful Dye Market At Pisac
Mini Peru Miraflores Hotel El Tambo Dos Room Interior
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Et lokalt hotel

Mens Miraflores-kvarteret er rigt på store kædehoteller, er det sværere at finde mindre hoteller med den lokale stemning intakt. Det har vi imidlertid fundet til jer på El Tambo 2. Det er et pænt hotel, men ikke for pænt til at vise en lokal fodboldkamp på tv’et i baren. Det er et hotel med en betjening og indretning, der aldrig bliver prætentiøs.

Pæne værelser

Desuden er El Tambo 2 et komfortabelt hotel, hvor I får pæne værelser med aircondition, deponeringsboks, tv og eget badeværelse. Til familierne er der fine løsninger med sammenhængende værelser. El Tambo 2 er et hotel, hvor tingene er i orden, og hvor beliggenheden føles tryg og central.

Restaurantscenen

Og så er der kort afstand til nogle af Limas bedste gourmetrestauranter. For Miraflores-kvarteret er der, hvor det peruvianske køkken bliver revolutioneret i disse år. Prøv fx fusionsmad hos Rafael, hvor middelhavskøkkenet tilsættes peruvianske fisk, skaldyr og grøntsager. Eller kast jer ud i at smage på de mindre restauranter i nabolaget, hvor I kan nyde kreativt peruviansk køkken uden at skulle sidde til bords i timevis, og hvor børn er mere end velkomne.

Gå på opdagelse

Miraflores byder på kunst, kultur og en promenade langs Stillehavet. Det er kvarteret, hvor I finder noget af Limas bedste shopping, fx butikscenteret Larcomar, hvor udsigt over havet parres med designerbutikker og strøgarkade. I gåafstand fra hotellet finder I flere markeder for kunsthåndværk. Alpacasweatre, sølvsmykker og malerier er bare nogle af de lokale souvenirs, I kan finde her.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Peru Machu Picchu View Blue Skies
Lima og det vestlige Peru, Peru, Sydamerika

Familieeventyr i Peru

16 dage fra

54.000 kr.

Glæd jer til

Ægte jungleoplevelse i Amazonas

Svøm med søløver ved Islas Palomino

Mytiske Machu Picchu ved solopgang

River rafting på Urubamba-floden

Mini-Galápagos og ørkensurfing

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Peru. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.