XL Peru Amazon Refugio Amazonas Hotel Night Evening Exterior
Amazonas, Peru

Refugio Amazonas

Alt inkluderet på eventyrlig, familievenlig junglelodge

Refugio Amazonas er en af Perus bedste junglelodges, og den ligger tilpas langt inde i regnskoven til, at I kommer tæt på dyrelivet og den enorme biodiversitet. Den perfekte base at udforske Amazonas fra – for hele familien.

Naturreservatet Tambopata

Refugio Amazonas ligger dybt inde i et af Perus store naturreservater, Tambopata, nær grænsen til Bolivia. Det er et naturområde med en enorm mangfoldighed af dyr, planter og insekter. For eksempel findes der flere tusind sommerfugle- og fiskearter samt hundredvis af dyrearter. Tilsæt lommer med jomfruelig regnskov, og I har nogle eventyrlige dage i regnskoven foran jer.

Helt tæt på naturen

Refugio Amazonas er bygget i et privat naturområde, hvor regnskoven er uberørt og dyrelivet rigt. Det er et sted, hvor naturen hele tiden er tæt på, og hvor lokale familier er ansat i hotellets drift. Her vækkes jeres indre Indiana Jones, uanset om I er voksne eller børn.  

XL Peru Amazon Refugio Amazonas Lounge Public Area
XL Peru Amazon Refugio Amazonas Nature Animals Birds
XL Peru Amazon Refugio Amazonas Paintings Birds
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Åbent jungleværelse

Hytterne i naturmaterialer er simple, men med privat badeværelse og koldt vand - ikke noget større afsavn i den varme, fugtige jungle. Værelserne har to senge, myggenet og hængekøjer eller lænestole. Og så mangler der en væg, så I bestandigt er i maksimal kontakt med naturen. Myg ikke et problem omkring lodgen.

I harmoni med junglen

Refugio Amazonas er en rustik lodge bygget i naturmaterialer. Det hele er velanlagt og gennemtænkt med hængebroer og gangstier i træ løftet over skovbunden, så naturens tæppe udsættes for mindst mulig påvirkning. Fællesområdet med lobby, spisesal, bar og loungeområde har et virkelig flot panorama-vue over regnskoven og trækronerne fra anden sal. Alle måltider er inkluderet i jeres ophold.

Talløse udflugter inkluderet

Vel fremme fortsætter snakken om naturen, dyrene og landskaberne. Listen over aktiviteter, som arrangeres på stedet er omfattende – og de er alle inkluderet i jeres ophold. Besøg en junglefarm, sejl kajak på Tambopata-floden, gå til de 35-meter høje udsigtstårne i junglen, tag på natvandring med pandelampe, gå på udkig efter de meterhøje paranøddetræer og eller deltag i en særlig børnevandring i regnskoven. 

Med kano først

For at komme dybt ind i junglen skal I med motoriseret kano fra provinsbyen Puerto Maldonado ad Madre de Dios-floden. Det giver følelsen af, at I langsomt suges ind i regnskovens landskab, og det er ikke ualmindeligt at se skildpadder, hejrer og den særlige sydamerikanske gnaver, kapivaren, på flodbredden.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Peru Machu Picchu View Blue Skies
Lima og det vestlige Peru, Peru, Sydamerika

Familieeventyr i Peru

16 dage fra

53.000 kr.

Glæd jer til

Ægte jungleoplevelse i Amazonas

Svøm med søløver ved Islas Palomino

Mytiske Machu Picchu ved solopgang

River rafting på Urubamba-floden

Mini-Galápagos og ørkensurfing

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Peru. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.