• Flod ved Iquitos i Amazonas, Peru
 • Oplev og se de smukke papegøjer i Peru
 • Udforsk den fantastiske natur i Amazonas, Peru
 • Jaguar i Peruvian junglen i Peru
 • Hyggeligt loungeområde på Refugio Amazonas, Peru
 • Comfort værelse på Refugio Amazonas, Peru

Rejser til Amazonas, Peru

Regnskovens skønhed ligger i Peru

Bliv omringet af dyrelyde

I kano ad regnskovens floder

Bo komfortabelt og i pagt med naturen

Bliv eskorteret af junglekendere

En tur for hele familien

Læs mere

Rejser til Amazonas er eksklusive ekspeditioner. I Perus østlige landområde rammer floderne den mægtige Amazonas, og junglen omringer de besøgende. En tur til en lodge gemt i det tropiske lavland er som en rejse ind i Animal Planet.

På tur med naturkendere

Peru er dækket af tropisk jungle i mere end halvdelen af landet. Lavlandsområdet øst for Andesbjergene er ufatteligt rigt på dyre- og planteliv, og vi sørger for, at I får oplevelsen serveret i selskab af naturvejledere med indgående viden om regnskovens utrolige sammensætning. 

Refugio Amazonas for hele familien

Omdrejningspunktet for vores rejser til Perus Amazonas-regnskov er en lodge, der er skabt i pagt med naturen. På Refugio Amazonas er I konstant omgivet af regnskovens lydtapet, og lodgen er naturligvis skabt i naturmaterialer og i pagt med naturen i øvrigt. Samtidig er lodgen meget familievenlig.

Uforglemmelige udsigter

Vores rejser til Amazonas-regnskoven i Peru er også et møde med et rigt og varieret dyreliv. Arapapegøjer, tukaner, grøn ibis og alverdens eksotiske fugle, der flakser omkring i luften, mens junglens gulv betrædes af jaguarer, pumaer og vildkatte. Og fra toppen af udsigtstårnene i trækronerne får I en fænomenal udsigt over det hele.

Hav kameraet klar i Amazonas

Rejser til Amazonas er som en fotografisk udflugt med sanserne i højeste beredskab. Op mod 4.000 sommerfuglearter i nær-psykedeliske farver er blikfang, I sjældent oplever andre steder. Og på floderne sejler I rundt i kanoer, som glider sagte gennem et landskab, hvor også den sydamerikanske krokodille, caiman, holder til. Kameraet kommer på overarbejde.

Hvorfor Amazonas?

Vi kan ikke få nok af den tropiske kulisse, og den er jo også et farverigt modspil til Inkarigets verden af sten. Og så er der noget med dyr og planter, som gør stort indtryk på de mindste i familien. Derfor indgår rejser til Amazonas også på vores Familieeventyr i Peru. Kort sagt: Hvorfor ikke?!

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Amazonas

Få hjælp til at planlægge rejsen til Peru med unikke naturoplevelser i Amazonas. Hør Nyhavn Rejsers Peru-eksperter, som har besøgt Amazonas, testet udflugter og boet på de udvalgte hoteller. Ring og få skræddersyet en rejse til Amazonas i Peru. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.