Xl Peru Paracas Desert Buggy Sandboarding Morning
Oplevelse i Peru

Ørkeneventyr i Peru

Svæv på sanddynerne med buggy og sandboard

Der er bølger i ørkenen syd for Lima. Bølger af sand. De bevæger sig næsten usynligt henover de kæmpe klitter og inviterer til eventyr i buggies og på sandboards. Vil I være med til at lege lidt i den kæmpe sandkasse?

Xl Peru Paracas Desert Road Sanddunes
Mini Peru Paracas Desert Buggies Buggy Sandboarding
Xl Peru Paracas Desert Buggy Sandboarding Man

Den Californiske Ørken

Perus ørken støder flere steder op til Stillehavet. Det giver et helt særligt klima, og farven på ørkensandet har mere glød end mange andre steder. Ud for Paracas Nationalpark ligger et område, som de lokale har døbt Den Californiske Ørken. Her er surfing næsten lige så oplagt, som det er langs den californiske kyst.

Meterhøje sanddyner

Sandsurfing kaldes den populære aktivitet, når bølgerne er lavet af ørkenens sand – og sikke nogle bølger. Flere steder bevæger I jer i 20-40 meters højde, og enkelte steder er bølgerne helt op til 80 meter høje.

Xl Peru Paracas Desert Buggy Sandboarding Woman
Xl Peru Paracas Desert Buggy Sand Car
Xl Peru Paracas Desert Buggy Sandboarding Morning

Først buggy og en heftig rutsjebanetur

I bliver afhentet på jeres hotel og kører mod Paracas-bugten, hvor det mærkelige køretøj skal stå sin prøve. Buggy’en ligner en overdimensioneret sæbekassebil med en sejldug spændt ud, så den skygger for solen.

Her er plads til 8-10 personer plus jeres chauffør, som er en erfaren ørkenkører. Når guiden moser det terrængående køretøj gennem sandbankerne, føles det, som om I er ombord i en rutsjebane i Tivoli. Det er fart og spænding, men samtidig tages der god hånd om sikkerheden. I får rig lejlighed til at betragte ørkenens farvespil, mens det kilder i maven.

Så board

Næste disciplin er sandboarding. Med fødderne på et sandboard gynger I over små sandbanker, får lidt fart på og falder blødt i sandet, hvis I mister balancen. Når I har fundet fodfæstet, prøver I kræfter med lidt højere sandklitter. Og hvis det er for udfordrende at stå på sandboardet, så lægger I jer bare ned og suser afsted, som var det en åben bobslæde i et rustenrødt ørkenlandskab.

Billedskønt landskab

Ingen ørkentur uden skønne billeder. Det tørre klima giver nogle meget smukke konturer af bølgende sandbanker, som står skarpt mod horisonten. Og der er også tid til, at I kan få foreviget nogle snapshots af ørkenlegen og det smukke landskab. Herefter kører I tilbage til Paracas, hvor I afleveres på jeres hotel. En halvdagstur med fart, spænding og stor grin er slut.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Peru Machu Picchu View Blue Skies
Lima og det vestlige Peru, Peru, Sydamerika

Familieeventyr i Peru

16 dage fra

56.000 kr.

Glæd jer til

Ægte jungleoplevelse i Amazonas

Svøm med søløver ved Islas Palomino

Mytiske Machu Picchu ved solopgang

River rafting på Urubamba-floden

Mini-Galápagos og ørkensurfing

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Peru

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Peru. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.