Small Portugal Moncarapacho Octant Hotels Vila Monte Pool
Algarve, Portugal

Octant Vila Monte

Landidyl og boheme-stemning tæt på Algarvekystens vilde strande

Hvidkalkede huse med et lyst og naturligt interiør. Rattanmøbler, panamahatte, og de mest vidunderlige haver med lyserøde bougainvillea, appelsinlunde, skønne poolområder og terrasser med udsigt over Algarvekystens landlige idyl og bjerglandskaber. Octant Vila Monte er boho-stil og moderne middelhavsstemning, når det er allerbedst – i kort afstand til Fuseta-øens hvide strande og charmerende, lokale landsbyer, som kan udforskes til fods og på cykel.

Vidunderligt boutiquehotel ved Algarvekysten 

Octant Vila Monte ligger skønt på toppen af det rolige, østlige Algarves såkaldte barrocal, en højderyg af bakker, der løber mellem Algarves bjerge og Atlanterhavet – blot 20 minutter fra kysten og 25 minutter fra lufthavnen i Faro. 

Heroppe venter jer et vidunderligt refugie med skønne værelser og suiter, der er omkranset af haver, appelsinlunde, olivenlunde og charmerende landsbyer, som den meget lille landsby Calicoas og hyggelige Moncarapacho, hvor brostensgader, lokale butikker og caféer byder på masser af lokal portugisisk stemning. Moncarapacho ligger to km fra hotellet, og turen dertil går over marker, appelsinlunde og olivelunde – Octant Vila Monte har gratis cykler, som I frit kan benytte under jeres ophold. 

Den nærmeste by, Olhao, ligger 12 km fra jeres hotel – byen er bl.a. kendt for sin livlige havnepromenade og vidunderlige fiskemarked, som varmt kan anbefales, men kom tidligt!

Tæt på Fusetas vilde strande – med mulighed for picnic 

Fuseta-øens hvide strande, laguner og lange sandtange inviterer til lange dage under solen – med mulighed for såvel ro, uforstyrret afslapning og hyggelig feriestemning - afhængig af, hvad I foretrækker. Her er god plads. Øen ligger blot 20 minutters kørsel fra hotellet – der er shuttleservice mellem Octant Vila Monte og hotellets båd, der sejler jer direkte til Barra Nova-stranden, hvor I kan blive strandet med stil.

For et lille gebyr får I både transport, en vandflaske og et strandhåndklæde med på dagen. Parasol, håndklæder, stole, drikkevarer og en picnic kan også arrangeres. Der er mange uforstyrrede steder langs stranden, hvor I kan nyde jeres private udflugt med picnic og parasol – og I kan hurtigt være tilbage på hotellet, når I har fået jeres andel af sol og sand. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Skønne værelser og suiter – for familier og par

Octant Vila Monte har 55 værelser, herunder 24 suiter – mange af dem ligger omkring en skøn plads klædt med bougainvillea, mens andre ligger langs en allé med appelsintræer. Hotellets såkaldte Suite Collection dækker over seks suiter, hvoraf den ene, Family Corner Suite, har to soveværelser og to badeværelser ud til en fælles opholdsstue. De resterende fem suiter har alle private haver med hængekøjer, hvoraf nogle også har egen pool. 

Andre værelser, hvoraf mange har privat balkon, har store senge med myggenet, brusere med lyse turkise detaljer og plejeprodukter fra Molton Brown Green Park. I finder et strandtæppe, en panamahat og en lokalt fremstillet fletkurv på jeres værelse, som I kan bruge til poolen og stranden. 

Vi anbefaler bl.a. følgende værelseskategorier til par:  

  • Deluxe Suite på 60 m2 med terrasse til have og patio på den anden side – med kig over til Restaurant Laranjal.  
  • Junior Suite på 45 m2 på første sal med udsigt over Algarves bjerge og en patio ved indgangen, der vender ud mod appelsinlunden. 

Vi anbefaler bl.a. følgende værelseskategorier til familier:  

  • Ocean & Mountain View Suite på 60 m2 med dagligstue og separat soveværelse, samt en skøn balkon med udsigt til bjerge og Atlanterhavet.  

 

  • Family Corner Suite på 48 m2 ligger på første sal af Casa Patio med to soveværelser og to badeværelser (med badekar) ud til en fælles opholdsstue. 

 

  • Family Garden Suite på 75 m2 er et vidunderligt refugie for hele familien med to soveværelser, to dagligstuer og to badeværelse med badekar – samt en privat have på 45 m2. 

 

Alle værelserne har bl.a. Wi-Fi, tv, aircondition og minibar. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.  

Opvarmede pools, tennis, biograf og yoga

Tilbage på Octant Vila Monte kan I glæde jer til at nyde de to skønne poolområder – en til voksne og en til familier – for ikke at nævne de vidunderlige haver, hvor der er mange nicher og hyggekroge, der inviterer til te, drinks, afslapning og en god bog i skyggen. Hotellet har også tennisbaner, ligesom der arrangeres yogatimer hver mandag. Om aftenen kan I også glæde jer til film under stjernerne i hotellets udendørs biograf, der ynder at vise gamle klassikere – og naturligvis tager mod ønsker fra gæsterne. 

Jord-til-bord med lokale rødder

Lokale muslinger med hvidvin og koriander. Friskfanget havbars eller blæksprutte. Og flammegrillet kylling med citronsauce og hvidløg. Octant Vila Monte har to restauranter, der begge repræsenterer det ægte og ærlige jord-til-bord køkken – skabt med lokale råvarer, årstidens grønt og dybe rødder i Algarvekystens bedste madtraditioner. 

På Restaurant À Terra kan I glæde jer til grillede retter, skønne salater og portugisisk landbrød i skønne omgivelser, mens Restaurant Laranjal byder på et mere moderne kulinarisk udtryk på en stor terrasse med vidunderlige udsigter over de landlige omgivelser – det er også her, at I kan glæde jer til hotellets landlige morgenbuffet med portugisiske kager, frugt, oste og charcuterie fra lokalområdet. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Portugal Moncarapacho Octant Hotels Vila Monte Drone Overview 2
Portugal, Europa

Glæd jer til

Det bedste af Portugal fra landlige Alentejo til Algarves strande

To vidunderlige 5* landsteder omgivet af smuk natur

Skøn boutique-stemning med sans for sted og historie

Jord-til-bord køkken og regionale specialiteter

7 dages billeje til at udforske byer, bjerge og kyster

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.