Xl Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Aerial View
Lamego, Portugal

Six Senses Douro Valley

Trendy og afslappet luksus i historiske og naturskønne rammer

Six Senses Douro Valley er alt, hvad vi har drømt om i mødet mellem Six Senses' tradition for afslappet luksus, Douro-dalens smukke natur og Portugals tradition for gode vine og historisk arkitektur. Oplev Six Senses' første resort i Europa!

Mellem Douro-floden og vinstokke

Six Senses Douro Valley et par timers kørsel fra Porto er indrettet i en herskabelig landejendom, der ligger smukt i landskabet med sine klassisk røde mure, vinduespartierne indrammet med hvide dekorationer og de smukke grønne skodder. 

Neden for Six Senses Douro Valley glider Douro-floden stille forbi. Dens vej snor sig gennem det kuperede terræn, som er dekoreret med terrasser med vinstokke, frugtplantager og charmerende byer. 

Stilren og varm indretning

Når I ankommer til den smukke reception, mærker I den succesfulde fusion af en historisk ejendom og Six Senses' luksuriøse verden. Indretningen er moderne og stilren og på samme tid fyldt med varme. Her er stor brug af naturmaterialer og gennemført fokus på detaljen i de smukke herskabsbygninger.

Xl Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Dining Room 6156
Xl Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Areal Spa Treatment Room
Xl Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Areal From The East3

Mange aktiviteter

Beliggenheden i den naturskønne Douro-dal åbner for skønne udflugter for både voksne og børn. Tag ud på gåture, cykelture og sejlture på Douro-floden fra kano til wine & dine cruises. Det er også muligt at tage på vandski på floden - eller på en mere fredfyldt picnic i skovene.

Bedste sæson på Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley er åben året rundt. Her er varme somre og kølige vintre, men selv februar og marts kan byde på dage egnet til en picnic. Sammenlignet med Porto er det varmere og noget mere tørt. Maj, juni og september er de optimale rejseperioder. Her er mildt og mest tørt, og i september har I endda vinhøsten at se frem til. Oktober er fint med dagstemperaturer over 20 grader. Vælger I at rejse i de kølige vintermåneder, vil I få glæde af den opvarmede indendørs pool.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Lækre værelser - Nogle med panoramaudsigt

De 60 værelser på Six Senses Douro Valley er indrettet præcis så stilfuldt og gennemført, som man kan forvente af Six Senses. Moderne, men i smukt samspil med stedets sjæl. En del af charmen ved at være i en original landejendom som Six Senses Douro Valley er, at der er en lang række værelseskategorier med værelser i forskellige størrelser og med forskellige udsigter. Også store suiter og villaer med to og tre soveværelser og nogle endda med privat pool! 

En del værelser har udsigt til Douro-floden, nogle med store panoramavinduer. Til par anbefaler vi Quinta Deluxe værelser på 40-46 m2. Ring og hør om muligheder, hvis I rejser med børn.

Six Senses spa

En af grundpillerne i Six Senses over hele verden, er deres uforlignelige spa. Også på Six Senses Douro Valley kan I nyde velgørende behandlinger i verdensklasse. Alene indretningen er en oplevelse i sig selv.

Fine haver og smukt poolområde

Six Senses Douro Valley har hele 80.000 m2 land. Ned mod Douro-floden er det skrånende terræn opdelt i fine terrasser, der fører vinmarkernes traditioner ind i haveanlæggene. Gå en tur i den økologiske køkkenhave og nyd det smukke poolområde med udsigt til Douro-dalen og -floden. Æstetisk og smukt på en måde, så man automatisk kommer ned i gear og bare elsker at være her. 

Gastronomi på Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley har et højt gastronomisk niveau til rimelige priser for et resort i denne klasse. Det meste er skabt af lokale råvarer fra blandt andet den frodige Douro-dal. Her er flere spisesteder og barer: 

  • Open Kitchen: Spis ved det åbne køkken i nærkontakt med tilberedningen
  • The Dining Room – fine dining i historiske omgivelser
  • The Terrace – udendørs servering med vidunderlig udsigt over Douro-floden
  • The Wine Library & Terrace – tapas og vinsmagninger
  • Quinta Bar And Lounge – tapas, afternoon tea, drinks

Portugisisk vin på Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley har med sin beliggenhed omgivet af vinmarker helt naturligt en særlig fokus på vin. Her er daglige vinsmagninger og særlige vinmiddage baseret på et tæt samarbejde med udvalgte lokale producenter, der kommer forbi og præsenterer deres bedste vine. Six Senses Douro Valley har egne vineksperter, der har sammensat en stort vinprogram, så I kan fordybe jer yderligere, så I står med et vincertifikat for særlig viden, når I rejser.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Aerial View
Portugal, Europa

Glæd jer til

Forkælelse på The Yeatman 5* i Porto

Smuk køretur gennem Nordportugal i egen bil

Spa og smagfuld luksus på Six Senses Douro Valley 5*

Smuk natur i Dourodalen til fods, på cykel eller i båd

Gourmetmad til særdeles rimelige priser

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.