• Kids Club med legehus og børnepool på Belmond Reid's Palace, Madeira
 • Restauranten Pool Terrace på Belmond Reid's Palace, Madeira
 • Der er redt op - Reid's Palace på Madeira, Portugal
 • Michelin-restauranten William Restaurant på Belmond Reid's Palace, Madeira

Lad børnene opleve Madeira i luksus

8 dage på luksuriøse Belmond Reid's Palace 5*, fra 19.000 kr., børn fra 7.000 kr.

Glæd jer til:

Gåafstand til charmerende Funchal

Skønne pools, opvarmet hele året

Madeiras vidunderlige natur

Sublim service og gastronomi

Tidsløs elegance på Belmond Reid's Palace

Læs mere

Glæd jer til en rejse med masser af luksus og atmosfære, til havudsigten fra værelset og til hyggelige gåture i bjergene. Suveræne priser for børn, der tilmed får eget værelse.

På de stejle klipper ved charmerende Funchal på Madeira ligger det legendariske Belmond Reid's Palace fra den eksklusive Orient Express-kæde med smukke tropiske haver og en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Børn ualmindeligt velkomne!

Før vi fortsætter med at beskrive stedets luksuriøse omgivelser, må vi hellere understrege, at stemningen er afslappet, og børn er meget velkomne. Ja, der er faktisk utrolige priser for børn, som i kan se nedenfor!

Historisk hotel

Det palæagtige hotel Belmond Reid’s Palace i Funchal på Madeira har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1891.

Der er også skrevet historie på Belmond Reid’s Palace, for Churhill skrev nogle af sine berømte taler her, og mange andre fra den østrigske kejser til vores egen dronning Ingrid har været her.

I dag holder hotellet fast i den høje kvalitet og traditionsrige service. Gæsterne tæller helt naturligt par, der værdsætter kvaliteten og de smukke haver, men i høj grad også børnefamilier.

Her er plads og faciliteter til alle. Og så formår man ikke mindst at yde alle en personlig særbehandling, så hver enkelt får den rejseoplevelse, de drømmer om.

En oase tæt på Funchals havnepromenade

Hotellets smukke haver spreder sig malerisk i små terrasser ned over klippesiden. Her kan man slappe af i små, hyggelige kroge, blandt smukke blomster og masser af stemning.

Trænger man til lidt afveksling ligger Funchals charmende havnefront i gåafstand fra Belmond Reid's Palace. Her kan man slentre en tur langs promenaden om aftenen og nyde atmosfæren og de mange både - måske suppleret af en kold drink på en af de mange caféer.

Restauranter er her også masser af. Menukortet bugner af velsmagende skaldyrsretter, og hvem kan ikke blive forført af en solid omgang af havets fristelser på en stemningsfuld sydeuropæisk restaurant ved vandet?

Specialtilbud til børnefamilier

Belmond Reid’s Palace er kendt for særdeles gode børnepriser, hvor børn helt op til 17 år kun betaler halv pris for deres eget værelse.

Og når børnene ankommer, fortsætter de gode tilbud med Kid’s Club, Teenager Room m.m. Alle soft drinks i minibaren er også inkluderet!

Fun @ Reid's er et hus kun for de 3 til 9-årige. Her er legeplads både indendørs og udendørs og bl.a. egen pool til børnene.

Ældre børn vil nyde godt af det lydisolerede rum, hvor de med højt til loftet kan spille Wii, Playstation, surfe på nettet og meget andet. Begge steder vil børnene selvfølgelig blive serviceret af specialuddannet personale.

Træd indenfor på 6. sal

Det er en helt særlig oplevelse, når man ankommer første gang. Umiddelbart virker det som om man – helt naturligt – træder ind i stueetagen fra den fine velkomstplads.

Men gå indenfor og gennem den smukke dagligstue med billeder af alle celebriteterne, der har været her før jer, og træd ud på terrassen med det skakternede marmorgulv.

Her åbner udsigten sig for jer, og I finder ud af, at I står på sjette etage i stedet.

Hotellet er nemlig anlagt ned ad de stejle klippeskråninger. Her stod Churchill og røg på sin cigar og nød den samme udsigt.

Værelser og pools

Her er 128 værelser og 35 suiter, 6 restauranter, barer og hele 3 swimmingpools. Den ene pool ligger betagende smukt helt nede ved havet, hvor den naturligt bliver fyldt op af saltvandet fra Atlanterhavet.

De to andre pools ligger oppe i haven med en enestående panoramaudsigt over Madeiras rå klipper og Atlanterhavet, der nærmest fortsætter uendeligt ud i horisonten. Den ene pool er tilmed opvarmet, så man er sikret behagelig badetemperatur året rundt.

Alle værelser og suiter er individuelt indrettede, men med kombinationen af traditionelt design og moderne faciliteter som fællestræk.

De mindste værelser "charming rooms" er efter vores mening lidt for trænge, men alt fra "classic" til presidential suite er ganske enestående.

Her er også en spa-afdeling, der er indrettet, så II kan nyde den storslåede havudsigt, mens I lader andre om at forkæle og pleje jeres krop og sjæl. De mere aktive kan spille tennis, windsurfe, fiske eller dykke.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Lad børnene opleve Madeira i luksus
RejseperiodeDobbeltEnkelt
24.10.20 - 31.10.2018.000-20.00032.000-34.000
24.10.21 - 31.10.2117.000-20.00029.000-34.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Lad børnene opleve Madeira i luksus, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
17.10.20 - 31.10.207.000-9.00017.000-19.000
05.01.21 - 31.03.216.000-8.00016.000-18.000
01.04.21 - 31.10.218.000-10.00018.000-20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Funchal t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavnen til Belmond Reid's Palace t/r
 • 7 nætter på Belmond Reid's Palace 5*, Classic Room med balkon og garden view, inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Ferierejseforsikring, vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring
 • Sygdomsafbestillingsforsikring

Bemærk

 • Ved to børn er priserne baseret på et ekstra tilsluttende værelse. Børn fra 12-17 år betaler kun et minimalt tillæg
   

Kontakt os, hvis I ønsker at opgradere til:

 • Superior med garden- og seaview
 • Deluxe med seaview