XL Portugal Madeira Hotel Reids Palace POOL2

Lad børnene opleve Madeira i luksus

Lad børnene opleve Madeira i luksus

8 dage fra 21.000 kr. | BØRN fra 13.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Direkte fly hver lørdag fra København og fra Aalborg hver tirsdag - fra oktober til april

8 dage på luksuriøse Belmond Reid's Palace 5*

Glæd jer til en rejse med masser af luksus og atmosfære, til havudsigten fra værelset og til hyggelige gåture i bjergene. Suveræne priser for børn, der tilmed får eget værelse.

På de stejle klipper ved charmerende Funchal på Madeira ligger det legendariske Belmond Reid's Palace fra den eksklusive Orient Express-kæde med smukke tropiske haver og en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Børn er ualmindeligt velkomne!

Før vi fortsætter med at beskrive stedets luksuriøse omgivelser, må vi hellere understrege, at stemningen er afslappet, og børn er meget velkomne. Ja, der er faktisk utrolige priser for børn, som i kan se nedenfor!

Glæd jer til

 • Bo luksuriøst på Reid's Palace af Belmond Hotels
 • Mulighed for direkte fly til og fra Madeira
 • Skønne pools, opvarmet hele året
 • Madeiras vidunderlige natur
 • Gåafstand til charmerende Funchal
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

En oases tæt på Funchals havnepromenade

Hotellets smukke haver spreder sig malerisk i små terrasser ned over klippesiden. Her kan man slappe af i små, hyggelige kroge, blandt smukke blomster og masser af stemning.

Trænger man til lidt afveksling ligger Funchals charmende havnefront i gåafstand fra Belmond Reid's Palace. Her kan man slentre en tur langs promenaden om aftenen og nyde atmosfæren og de mange både - måske suppleret af en kold drink på en af de mange caféer.

Restauranter er her også masser af. Menukortet bugner af velsmagende skaldyrsretter, og hvem kan ikke blive forført af en solid omgang af havets fristelser på en stemningsfuld sydeuropæisk restaurant ved vandet?

Værelser og pools

Her er 128 værelser og 35 suiter, seks restauranter, barer og hele tre swimmingpools. Den ene pool ligger betagende smukt helt nede ved havet, hvor den naturligt bliver fyldt op af saltvandet fra Atlanterhavet.

De to andre pools ligger oppe i haven med en enestående panoramaudsigt over Madeiras rå klipper og Atlanterhavet, der nærmest fortsætter uendeligt ud i horisonten. Den ene pool er tilmed opvarmet, så man er sikret behagelig badetemperatur året rundt.

Alle værelser og suiter er individuelt indrettede, men med kombinationen af traditionelt design og moderne faciliteter som fællestræk.

De mindste værelser "charming rooms" er efter vores mening lidt for trænge, men alt fra "classic" til presidential suite er ganske enestående.

Her er også en spa-afdeling, der er indrettet, så I kan nyde den storslåede havudsigt, mens I lader andre om at forkæle og pleje jeres krop og sjæl. De mere aktive kan spille tennis, windsurfe, fiske eller dykke.

Specialtilbud til børnefamilier

Belmond Reid’s Palace er kendt for særdeles gode børnepriser, hvor børn helt op til 17 år kun betaler halv pris for deres eget værelse.

Og når børnene ankommer, fortsætter de gode tilbud med Kid’s Club, Teenager Room m.m. Alle soft drinks i minibaren er også inkluderet!

Fun @ Reid's er et hus kun for de 3 til 9-årige. Her er legeplads både indendørs og udendørs og bl.a. egen pool til børnene.

Ældre børn vil nyde godt af det lydisolerede rum, hvor de med højt til loftet kan spille Wii, Playstation, surfe på nettet og meget andet. Begge steder vil børnene selvfølgelig blive serviceret af specialuddannet personale.

Træd indenfor på 6. sal

Det er en helt særlig oplevelse, når man ankommer første gang. Umiddelbart virker det som om man – helt naturligt – træder ind i stueetagen fra den fine velkomstplads.

Men gå indenfor og gennem den smukke dagligstue med billeder af alle celebriteterne, der har været her før jer, og træd ud på terrassen med det skakternede marmorgulv.

Her åbner udsigten sig for jer, og I finder ud af, at I står på sjette etage i stedet.

Hotellet er nemlig anlagt ned ad de stejle klippeskråninger. Her stod Churchill og røg på sin cigar og nød den samme udsigt.

Xl Portugal Madeira Hotel Reids Palace Kids Club
XL Portugal Madeira Hotel Reids Palace Room Teddybears Bed
Xl Portugal Madeira Hotel Reids Palace Pool By Sea
Historisk hotel

Her skal I bo på jeres rejse

Det palæagtige hotel Belmond Reid’s Palace i Funchal på Madeira har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1891.

Der er også skrevet historie på Belmond Reid’s Palace, for Churhill skrev nogle af sine berømte taler her, og mange andre fra den østrigske kejser til vores egen Dronning Ingrid har været her.

I dag holder hotellet fast i den høje kvalitet og traditionsrige service. Gæsterne tæller helt naturligt par, der værdsætter kvaliteten og de smukke haver, men i høj grad også børnefamilier.

Her er plads og faciliteter til alle. Og så formår man ikke mindst at yde alle en personlig særbehandling, så hver enkelt får den rejseoplevelse, de drømmer om.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Funchal t/r (med mellemlanding)
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavnen til Belmond Reid's Palace t/r
 • 7 nætter på Belmond Reid's Palace 5*, Superior Room med balkon og garden view, inkl. morgenmad

Ved to børn er priserne baseret på et ekstra tilsluttende værelse. Børn fra 12-17 år betaler kun et minimalt tillæg

Pris per person ved 2 voksne
Lad børnene opleve Madeira i luksus
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.04.24 ‑ 31.10.2424.000‑28.00043.000‑49.000
01.11.24 ‑ 20.12.2420.000‑22.00034.000‑36.000
21.12.24 ‑ 23.12.2423.000‑25.00037.000‑39.000
24.12.24 ‑ 31.12.2430.000‑32.00052.000‑54.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Direkte fly hver lørdag fra København og fra Aalborg hver tirsdag - fra oktober til april
Lad børnene opleve Madeira i luksus, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
26.04.24 ‑ 31.10.2415.000‑17.00024.000‑28.000
01.11.24 ‑ 20.12.2413.000‑15.00020.000‑22.000
21.12.24 ‑ 23.12.2415.000‑17.00022.000‑24.000
24.12.24 ‑ 31.12.2419.000‑21.00030.000‑32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Fly direkte på udvalgte dage:

På udvalgte dage har I mulighed for at flyve direkte mellem København/Billund og Madeira mod et mindre tillæg. Kontakt os for mere information.

Kontakt os, hvis i ønsker at opgradere til:

 • Deluxe med seaview
 • Junior Suites
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

På udvalgte dage har I mulighed for at flyve direkte til/fra Madeira mod et mindre tillæg. Kontakt os for mere information.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.