XL Portugal Madeira Hotel Reids Palace Afternoon Tea At Tea Terrace
Madeira, Portugal

Reid's Palace, a Belmond Hotel

Legendarisk hotel på klippekanten

Man siger at foråret varer evigt på Madeira og intet sted lever bedre op til dette, end Reid's Palace, a Belmond Hotel 5*, hvor den gamle verdens urokkelige klasse og vidunderlige tropehaver byder velkommen i hjertet af skønne Funchal.

Oplev Madeiras milde skønhed

Sorte sandstrande, dramatiske klippevægge, hengemte fiskerlandsbyer, frodige bjergskråninger med bougainvilleaer og alverdens blomster i fuldt flor. Brusende vandfald, botaniske haver, vinsmagning og skønne vandreture langs de gamle vandingskanaler, levadaerne. Det er ikke uden grund, at Madeira igen og igen bliver kåret til en af Europas bedste ø-rejsemål.

Og der er ikke noget hotel, der fuldender oplevelsen som legendariske Reid's Palace, a Belmond Hotel i hjertet af Madeiras charmerende hovedstad Funchal - 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Her venter jer et luksuriøst refugie i verdensklasse, men samtidig er I tæt på byens mange butikker, restauranter, caféer og museer som Quinta das Cruzes og det berømte marked, Mercado dos Lavradores.

Xl Portugal Madeira Hotel Reids Palace Deluxe Suite Privat Place
Xl Portugal Madeira Hotel Reids Palace Aerial View Hotel
Xl Portugal Madeira Hotel Reids Palace Restaurant Pool Terrace Pool

Ikonisk hotel i pragtfulde omgivelser

Reid's Palace, a Belmond Hotel tilhører den eksklusive klub af ikoniske hoteller, der hviler sikkert og ubesværet på en lang og stolt historie for luksus, forkælelse, klasse og høj service – hotellet har været i gang siden 1891, og der er ikke blevet slækket på forventninger eller ambitioner. Tværtimod.

Hotellets gæsteliste gennem tiderne er en paradeforestilling af historiske personligheder og tæller generationer af dronninger, kejsere og kendte – ikke mindst Winston Churchill, der skrev flere af sine taler her. Og netop det britiske islæt er tydeligt alle steder på hotellet, hvor et traditionelt, men lyst interiør emmer af britisk kolonitid i skøn blanding med referencer til Madeiras historie og kultur – dette ses i alt fra de lokale tekstiler og lyserøde vægge, til de keramiske klinker og skakternede marmorgulve. Og så er det hele indhyllet i vidunderlige tropiske haver, pools og panoramaudsigt til det dybblå Atlanterhav. 

Xl Portugal Madeira Hotel Reids Palace Sea Sunbeds
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Saltvandspool, spa og private udflugter

Reid's Palace, a Belmond Hotel tilhører den eksklusive Belmond Hotelkæde - det betyder høj service og et væld af aktiviteter fra tennis (med privat træner), windsurfing, dykning, fisketure og unikke udflugter rundt på øen som for eksempel ”Sunrise above the clouds”, hvor I kører med jeep op til en uforglemmelig solopgang fra en af Madeiras højeste bjergtoppe – efterfulgt af en champagnemorgenmad.

Michelin-restaurant, italiensk gastronomi og afternoon tea

Reid's Palace, a Belmond Hotel er særlig kendt for sin opulente Afternoon Tea og Champagne Gala Buffet, der afholdes i sommermånederne, indrammet af hotellets store søjler og lysekroner – men kronen på værket er de to restauranter, italienske Vila Cipriani og Michelin-restauranten William Restaurant, der sørger for kulinariske oplevelser med afsæt i lokale råvarer og madtraditioner.

På hotellets Pool Terrace, kan I glæde jer til morgenmad og frokost á la carte samt snacks og drinks hele dagen – ligesom hotellets Cocktail Bar byder på originale og kreative cocktails fra middag til midnat.  

Charmerende værelser og suites

Reid's Palace, a Belmond Hotel har 128 værelser og 35 suiter, der fordeler sig på tre værelseskategorier og tre typer suites. De lyse og cremefarvede værelser varierer i størrelse, men de bedste har havudsigt og balkon, mens de alle har den gamle verdens charme, store senge, luksuriøse tekstiler og duften af friske blomster tilfælles. Glæd jer også til skønne marmorbadeværelser med håndmalede klinker og badekar.

De større suites har separate dagligstuer og nogle har også en patio. Alle værelser har Wi-Fi og tv. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Portugal Madeira Hotel Reids Palace Pool (1)
Portugal, Europa

Glæd jer til

Bo eksklusivt på Reid's Palace, Belmond Hotels

Mulighed for direkte fly til og fra Madeira

Sublim gastronomi og Michelin restaurant

Charmerende Funchal, Quinta das Cruzes-museet og Mercado dos Lavrador

Vinsmagning, vandreture og jeep i bjergene - mulighederne er mange

Xl Portugal Madeira Hotel Reids Palace Restaurant Pool Terrace Pool
Portugal, Europa

Lad børnene opleve Madeira i luksus

8 dage fra

18.000 kr.

Glæd jer til

Bo luksuriøst på Reid's Palace af Belmond Hotels

Mulighed for direkte fly til og fra Madeira

Skønne pools, opvarmet hele året

Madeiras vidunderlige natur

Gåafstand til charmerende Funchal

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.