XL Rwanda Virunga Lodge Aerial View Exterior
Musanze, Rwanda

Virunga Lodge

Gennemført luksus

Virunga Lodge er til jer, der søger de største naturoplevelser og ønsker at krydre dem med den største komfort. Stå op til enestående udsigter og solopgange, oplev bjerggorillaer i Rwanda og kom hjem til forkælelse og massage. All inclusive!

At sidde på terrassen på Virunga Lodge ved Park National des Volcans i Rwanda er ren magi. I er på toppen af et frodigt højdedrag. Vulkanerne i Virunga-bjergkæden står på stribe og Musanze-dalen åbner sig under jer mod vest. Vender I jer, er det søer neBulera og Ruhondo, der forkæler jeres øje. Det er bare så smukt. 

Vidunderlig arkitektur og stemning

Virunga Logde er ikke bare et sted at sove, når I skal opleve bjerggorillaer i Rwanda, det er en væsentlig del af oplevelsen. 

Virunga Lodge har bragt stemningen fra afrikansk luksussafari til bjergene i Rwanda. Her er blot 10 bungalows, der er gennemførte i deres stil. Spændende og overraskende detaljer, farver og materialer i arkitektur og indretning giver både harmoni og dynamik, så øjnene konstant er på opdagelse. 

Der findes flere kategorier og størrelser af bungalows, enkelte med separat soveværelse. De har alle en stor terrasse, hvorfra I kan nyde solopgangen og en storslået udsigt. 

XL Rwanda Virunga Lodge Sunset View Evening
XL Rwanda Virunga Lodge Exterior View Nature
XL Rwanda Virunga Lodge Safari Gorilla Animal Trekking

Kom hjem til en massage

Når I bor på Virunga Lodge, er der noget at komme hjem til efter at have set bjerggorillaer. I restauranten kan I nyde glimrende mad, der helt lever op til den luksuriøse stemning på Virunga Lodge, og hver gæst har inkluderet en massage i spaen i løbet af opholdet. Så kan I få løsnet musklerne, mens man lukker øjnene og tænker tilbage på vandreturen og mødet med bjerggorillaerne. 

All inclusive

Alle måltider og drikkevarer eksklusiv premium brands er inkluderet på Virunga Lodge. Der er Wi-Fi i lobbyen. Har i noget, der skal vaskes, er det også inkluderet. Aftal det med jeres butler. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Rwanda

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Rwanda. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.