XL Seychelles Fourseasons Hilltop Ocean View Villa
Seychellerne

Four Seasons Resort Mahé

Smagfulde poolvillaer på et af Seychellernes bedste luksushoteller

Underspillet luksus omslutter jer overalt, og de kreolske dufte og smage får sanserne til at danse. Tilbring dagene ved jeres private infinity pool eller på Mahés smukkeste strand. Four Seasons Resort Seychellerne er en enestående oase, hvor både familier og par får en uforlignelig ferieoplevelse.

Et af verdens mest luksuriøse resorts

Det lyder måske lidt pompøst, men det er umuligt ikke at tage de helt store ord i brug, når man taler om Four Seasons Resort på Seychellernes hovedø Mahé. Alt - naturlig beliggenhed, arkitektur, service, faciliteter og gastronomi - er ganske enkelt i særklasse.

Et amfiteater af grønt og blåt byder jer velkommen i den lille, fredfyldte bugt Petite Anse, hvor resortets poolvillaer fylder tilskuerpladserne på granitbjergenes skråninger. Det er et mageløst skue, når de blide bølger slikker op på det kridhvide sand og brydes mod de massive stenblokke i dramatiske sprøjt, en forestilling, der aldrig ophører med at fascinere og begejstre. Allerede fra første øjeblik står det klart, at der venter jer en ferie som ingen anden.

Også for børn

Four Seasons Resort Seychellerne er hyppigt besøgt af par, der trænger til at tanke op på romantik-kontoen, men børn er også meget velkomne og opfordres til at bruge hele resortets område som legeplads. Aktivitetslederne arrangerer ekspeditioner i skoven og afholder sjove konkurrencer, og i skoleferierne kan børnene prøve kræfter med lystsejlads, yoga, klatring og meget mere.

Udforsk naturen til lands og til vands

Four Seasons Resort Seychellerne er anlagt på en skråning ned mod bugten Petite Anse, og resortets strand er en af de smukkeste på Mahé. Store granitblokke i bløde former pryder sporadisk det fine, hvide sand, der afgrænses af en pragtfuld tropeskov med høje palmer og et væld af spændende planter, som I kan bruge ferien på at udforske. Vandre- og løberuter i forskellig længde snor sig gennem skoven og op til toppen af højdedraget, hvorfra I kan nyde den storslåede udsigt over havet og himlen og øerne derimellem.

XL Seychelles Fourseasons Ocean View Suite View
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Kreolsk køkkenkunst og europæisk elegance

Four Seasons-kæden har alle dage været kendt for sin seriøse og samtidigt underspillede gastronomi, og Four Seasons Resort Seychellerne er ingen undtagelse. Morgenmaden er en overdådig buffet i Restaurant ZEZ, og til middag kan I glæde jer til delikate nyfortolkninger af det europæiske køkken sammesteds.

Restaurant Kannel er åben til både frokost og middag, og her kan I komme helt ind under huden på et lokale kreolske køkken. Frisk seafood og eksotiske krydderier går hånd i hånd med spændende asiatiske indslag - alt sammen krydret med Four Seasons gennemførte perfektionisme.

Lær at lave mad som på Seychellerne

I har også selv mulighed for at prøve kræfter med den seychelliske kogekunst under kyndig vejledning af en af hotellets lokale kokke - og jeres retter nyder I selvfølgelig selv efterfølgende. Eller giv jer selv den ultimative romantiske oplevelse med en middag på stranden i stearinlysenes skær.

Badeferie som aldrig før

Stranden er resortets naturlige hjerte. Når I ikke daser på jeres solseng, kan I spille badminton og beachvolley med det fine sand flyvende om fødderne. Udforsk Petite Anse fra søsiden med paddleboard, kajak eller surfbræt - har I ikke allerede styr på teknikken, hjælper resortets instruktører jer på vej. Stranden er lavvandet og velegnet for alle aldre takket være den beskyttede beliggenhed i bugten. Det smukke poolområde er et stemningsfuldt alternativ, hvis I får lyst til at skifte omgivelserne ud.

Snorkling direkte fra stranden

Også i havet kan I glæde jer til store naturoplevelser blandt kulørte koraller i fantasifulde former og stimer af finurlige, tropiske fisk. I kan snorkle direkte fra stranden, og I kan komme på guidede snorkleture med resortets professionelle marineguider. Four Seasons Resort Seychellerne er en af initiativtagerne til et stort koralrevsrestaureringsprojekt i Petite Anse, og marineguidernes viden om revets komplekse verden er lige så inspirerende, som den er endeløs.

Luksus mellem trætoppene

De private villaer på Four Seasons Resort Seychellerne er opført enkeltvis på pæle ned mod vandet. Beliggenheden blandt træerne på skråningen sikrer jer både en uovertruffen udsigt, den ene billedskønne solnedgang efter den anden og en følelse af total afsondrethed og privatliv.

I kan vælge mellem adskillige forskellige villakategorier - lige fra den intime, romantiske villa til de rummelige villaer med masser af plads til familie og venner. Atmosfæren er lys og luftig, og kombinationen af elegante moderne og traditionelle kreolske detaljer er gennemført til mindste detalje. Væggene er prydet med lokal kunst, og alle villaer har en stor terrasse med privat infinity pool, udendørs bad og daybed.

Villaer

Villaerne er på 186 m2 og ligger spredt ud over hele resortet. Indretning og faciliteter er stort set ens, men beliggenhederne varierer og udsigterne gør derfor også. Hilltop Ocean View villaerne ligger i den øvre del af resortet og har derfor en særdeles smuk havudsigt, mens Ocean View villaerne, der ligger lidt lavere, også har havudsigt samt udsigt til tropeskoven. Lavest ligger Garden View villaerne, der udelukkende har udsigt til skoven samt resortets lagune og fine haveanlæg.

Den mest romantiske og afsondrede oplevelse får I i en Serenity Villa, der ligger højest oppe og har et lidt større udendørsareal.

Suiter og residences

Til de større familier og jer, der rejser flere sammen, tilbyder vi en række rummelige suiter og residences med plads til helt op til 12 personer. Alle suiter og residences har havudsigt samt et stort udendørsareal med plads til alle både i og ved den private pool. Med størrelser varierende fra 524 m2 til 1.586 m2 er mulighederne mange, så ring til os for at høre nærmere.

Massage med havudsigt

Resortets spa ligger i en elegant villa højt oppe på højdedraget, og de store glaspartier giver jer mulighed for at lade jer opsluge helt af omgivelserne, mens alle tanker bliver sat i bero. Nyd eksempelvis en Coco de Mer-behandling inspireret af lokale traditioner og produkter. Her tilbydes også særlige børnebehandlinger, så hele familien kan være med (min. alder 6 år).

Spaen tilbyder også et omfattende yogaprogram, hvor I kan dyrke yoga i den udendørs yogapavillon, på stranden, på paddleboards - eller hvor end, I ellers har lyst. Der tilbydes både fælles yogaundervisning og enkeltundervisning. Tre daglige yogahold indgår i jeres ophold.

XL Seychelles Fourseasons Serenity Villa
XL Seychelles Fourseasons Coco De Mer Spa Treatment Local Ingredients
XL Seychelles Fourseasons Coco De Mer Bath Ritual In Outdoor Bath
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Seychelles Hotel Four Seasons At Desroches Island Beach Blue Sea
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Magisk strandeventyr på koraløen Desroches Island med kun ét resort

14 km sublim strand, Aldabra-skildpadder og snorkling med bl.a. djævlerokker

7 nætter i en overdådig 191 m2 poolvilla på Four Seasons At Desroches Island 5+*

Finale med 2 nætter i en 186 m2 poolvilla på Four Seasons Seychelles Mahé 5+*

Halvpension med udsøgt gastronomi på begge resorts

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.