XL Seychelles Tortoise Curieuse Turtle
Oplevelse på Seychellerne

Kæmpeskildpadder, fugle og snorkling

Til Cousin, Curieuse og St. Pierre

Tag med på en af vores allerbedste heldagsudflugter på Seychellerne, hvor I oplever øgruppens enestående flora og fauna både til lands og til vands. Glæd jer til at studere de mange unikke fugle på Cousin, til at møde kæmpeskildpadderne på Curieuse, og ikke mindst til at snorkle med de farverige fisk i havet ved St. Pierre.

Lokal ekspert

I ledsages af en erfaren, lokal guide, der hjælper jer med at spotte de sjældne dyr og fugle og undervejs fortæller om øernes historie. I bliver afhentet på jeres hotel ca. kl. 9.15 og er retur igen ca. kl. 16.30. Turen finder sted tirsdag, torsdag og fredag.

Det skal I opleve

Fuglespotting på Cousin

Nyd den fredfyldte morgen og den friske havluft, når I stævner ud fra Praslin og sætter kursen med den lille ø Cousin mod vest. Allerede inden, I  sætter fod på øen, står det klart, at dette sted er noget helt særligt. Cousin er underlagt så striks en naturfredning, at det ikke en gang er tilladt jeres skib at lægge til ved land. Det sidste stykke ind til kysten tilbagelægges i stedet med en lokal træbåd, og så kan I endelig mærke det fine, hvide sand mellem tæerne.

Se havskildpadderne lægge æg

Forbud mod blinde passagerer

De skrappe fredningsregler skyldes øens store fuglebestand, som holder til i kokospalmernes toppe. Insekter og skadedyr har tidligere været hyppige blinde passagerer på kokosfarmernes både og har forvoldt så stor skade på øens vgetation, at stort set alle fugle forlod øen. Efter en omfattende bevaringsindsats er skadedyrene nu udryddet, nye palmer og buske er skudt op, og fuglene er atter vendt hjem.

Mange af fuglene på Cousin er endemiske og findes kun på Seychellerne. På Cousin får de bl.a. selskab af de enorme landskildpadder og en stor bestand havskildpadder, som lægger æg på stranden. Måske er I heldige selv at se det ske - i modsætning til de fleste andre steder, hvor havskildpadderne kun kommer i land om natten, lægger de æg i fuldt dagslys på Cousin.

Mangrover og kæmpeskildpadder på Curieuse

Fra Cousin sejler I videre til Curieuse nord for Praslin. Også denne ø er fredet, men I får dog lov til at ankre op ved en lille havn. Herfra vandrer I sammen med jeres guide gennem de smukkeste mangrovelandskaber med udsigt til kridhvide sandstrande, forunderlige granitklipper i organiske formationer og kæmpekrabber, der gemmer sig i buskadset.

Verdens ældste dyr

På Curieuse skal I besøge en bestand af de enorme kæmpeskildpadder, der er så kendetegnende for Seychellerne. En gennemsnitlig voksen skildpadde vejer intet mindre end 250 kg og er et imponerende syn med sit blanke skjold, der på en gang beskytter den bløde krop og samtidig risikerer at slå skildpaden ihjel - hvis først en skildpadde er væltet om på ryggen, får den næsten aldrig vendt sig om igen. Det er fascinerende at tænke på, at den skildpadde, I står over for, kan være op til 200 år gammel. Sikke historier, den ville kunne fortælle!

Frokost til søs

Der er hverken hoteller eller restauranter på Curieuse, så I indtager derfor en lækker frokost på jeres skib med udsigt over den billedskønne ø, inden turen går videre til St. Pierre.

Snorkling ved St. Pierre

De lune bølger i farvandet mellem St. Pierre og Praslin glitrer lokkende op mod jer. Nu er tiden endelig kommet til, at I skal have en dukkert. Det er ikke muligt at gå i land på St. Pierre, så I springer i vandet direkte fra båden med et muntert plask.

Et enormt akvarium

Med snorkelmasken på ser verden helt anderledes ud. Pluselig oplever I, hvilket myldrende liv, der udspiller sig skjult under havets tilforladelige overflade. Nysgerrige sergeantfisk kommer hen for at hilse på, mens stribede kirurgfisk ser lidt mere skeptisk til. En regnbue af små og større fisk farer hid og did mellem klipperne - selv med svømmefødder på er det svært at følge med. Vandet er krystalklart, og sigtbarheden er overvældende.

I dykkerverdenen refereres der ofte til St. Pierre som et gigantisk akvarium, og når I duver i vandoverfladen, giver betegnelsen pludselig mening. Her forstår man virkelig, hvor rigt havet er.

XL Seychelles Giant Tortoise
XL Seychelles Sooty Tern Colony
XL Seychelles Coral & Fish
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Seychelles Hawkbill Turtle
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Snorkling og øhop på Seychellerne

10 dage fra

34.500 kr.

Glæd jer til

Ophold på Seychellernes 2 største øer: Mahé og Praslin

Heldagsudflugt til La Digue med båd og cykel

Heldagsudflugt med kæmpeskildpadder, fugleliv og fantastisk snorkling

Øernes bedste 4* og 4+* hoteller med halvpension

Afslapning, gastronomi og romantik

Xl Seychelles Hotel Constance Ephelia Aerial View 9
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Det fuldendte øhop i Paradisets Have

15 dage fra

36.000 kr.

Glæd jer til

Den komplette rejse til Mahé, Praslin og La Digue

Halvdagsudflugt til den berømte nationalpark Vallée de Mai

Heldagsudflugt med båd til kæmpeskildpadder, fugleliv og snorkling

Heldagsudflugt med vandring, snorkling og yachtsejlads

Gode 3* og 4+* hoteller med 5* beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Alt på denne rejse til Seychellerne kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Seychellerne.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.