Xl Seychelles Hotel Archipel Family Suite Terrace View
Praslin, Seychellerne

Hotel L'archipel

Fredfyldt bungalowhotel

På det nordøstlige Praslin for enden af den berømte Côte d'Or-bugt inviterer Hotel l'Archipel til fred og romantik krydret med dejlige udflugtsmuligheder.

Flere udflugtsmuligheder

I vil nok tilbringe det meste af tiden på den dejlige strand. Snorklingen er overraskende god ved søgræsset og klipperne for enden af bugten, når man tænker på, at her ikke er koralrev lige ved stranden. Ude i bugten ligger klippeskærene St. Pierre med koralrev. Hertil er en kort sejltur.

På Praslin bør I se nationalparken Vallee de Mai Nature Reseve med regnskov og de gigantiske coco de mer-nødder, der kan veje op til 20 kg.

Tag også på udflugt til Anse Lazio-stranden, der har en forrygende solnedgang, og til Anse Georgette, der regnes som en af verdens smukkeste strande.

Endelig er det nemt at tage til naboøen la Digue på en dagstur kun 15 minutters sejlads væk. Her er vidunderlige strande som Anse Source d'Argent, jungle i det frodige indre, sjældne fugle, store landskildpadder og glimrende snorkling.

Xl Seychelles Hotel Archipel Pool Bar
Xl Seychelles Hotel Archipel Bar Pool Sunset View
Xl Seychelles Hotel Archipel Family Suite Bed
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Store, komfortable værelser

Alle værelser og suiter har aircondition og en dejlig terrasse eller balkon med smuk havudsigt. Indretningen er kreolsk med kraftige, mørke træmøbler. 

Superior-værelse

Hotel l'Archipel har 5 Superior-værelser på 60 m2 beliggende i stueetagen i hovedbygningen. De er nyrenoveret og kan huse to voksne og et barn eller tre voksne. Nogle har badekar, andre brus på badeværelset.

Deluxe-værelse

De 16 Deluxe-værelser er også på 60 m2 og ligger op ad det skrånende terræn, i haven og ved stranden med fantastiske udsigter. Deluxe-værelserne kan rumme to voksne.

Senior-suite

De 9 Senior-suiter på 65 m2 har et siddeområde og walk-in-garderobe. Badeværelset har både badekar og brus. To af suiterne har døre mellem sig, så familier eller venner kan bo sammen – og alligevel hver for sig. Her er plads til tre voksne eller to voksne og et barn. Disse værelser er nyrenoveret.

Familiesuite

De to Familiesuiter på 120 m2 har separate lounge, walk-in-garderobe og såvel badekar som brus på badeværelset. Suiterne ligger på første sal af hovedbygningen og er ideelle, hvis I rejser fire personer sammen. Family Suites er ligeledes nyrenoveret.

Bungalows i ugenerte omgivelser

Hotel l'Archipel ligger i en frodig have, der skråner ned mod stranden Anse Gouvernement. Gemt mellem den tætte, tropiske vegetation ligger en vifte af bungalows, der huser de blot 32 værelser. Hotellets begrænsede størrelse sikrer en hyggelig og intim stemning, og placeringen for enden af bugten gør den lange sandstrand privat og ugenert.

To restauranter

Hotel l'Archipel er kendt for at have nogle af Pralins bedste restauranter. Nyd inspirationen fra det franske køkken og det kreolske køkken.

La Feuille d'Or i hovedbygningen nær poolen serverer aftensmad, mens La Gigolette på stranden serverer morgenmad, frokost og á la carte seafood om aftenen. En gang om ugen er her kreolsk aften, som er meget populær blandt gæsterne.

Mellem poolen og restauranten ligger en cocktail lounge, og der er også en bar på stranden, der har åbent lige til kl. 11 om aftenen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.