XL Seychelles Coco Beach La Digue (1)
Oplevelse på Seychellerne

Cykeltur på charmerende La Digue

En naturskøn heldagsudflugt på egen hånd

Den idylliske ø La Digue er et must at besøge, når I rejser til Seychellerne. Øens afslappede atmosfære er lige så smittende, som den er unik, og det uspolerede øsamfund er et inspirerende bekendtskab. Tag cyklen gennem frodige bakker og dale, og oplev en af verdens mest berømte strande: Anse Source d'Argent.

Small_Seychelles La Digue Anse Source Beach Sea Boulders Rocks
XL Seychelles La Digue By Boat & Bike People Biking
XL Seychelles Praslin Coco De Mer Boy People Nature

La Digue - den betagende lillesøster

Efter blot et kvarters tid på den lokale katamaranfærge træder I i land på La Digue, den mindste af Seychellernes tre hovedøer. Med sin grønne jungle og de bløde granitklipper er La Digue præcis så smuk, som man drømmer om. Den bedste måde at komme omkring på er på cykel. I nyder freden, indsnuser havluften og mærker solens varme kæle for jer. Og I kan stoppe med det samme for at tage endnu et foto af et perfekt natursceneri. Det vil ske en del gange, tro os.

Lad jer smitte af livsglæden

Mange vil nok mene, at atmosfæren er afslappet overalt på Seychellerne, men få steder er så betagende tilbagelænet som La Digue. I kommer automatisk ned i tempo, og der er noget i den lokale økultur, der gør, at I straks føler jer veltilpas. En munter sorgløshed, der er vidunderligt smittende.

Hvor skal turen gå hen?

På denne dag skal I opleve La Digue ligesom de lokale. I havnen får I udleveret jeres cykler, og så er det af sted! I kan bruge tiden på øen, som I vil, men jeres rejsekonsulent vejleder naturligvis gerne om de smukkeste ruter og de bedste strande.

Det går hurtigt at cykle gennem landsbyen La Passe, hvor I er gået i land, og hvis I cykler videre langs med vestkysten, har I en vidunderlig udsigt til naboøen Praslin. Vælg ruten sydover, der fører jer forbi den smukke plantage L'Union Estate, hvor I kan hilse på de lokale kæmpeskildpadder og få et spændende indblik i Seychellernes kolonitidshistorie. I plantagens sydligste område finder I Anse Source d'Argent.

XL Seychelles Bay Of Anse Lazio
XL Seychelles Curieuse Island Turtle Beach Sea
XL Seychelles Praslin Anse Lazio Seascape Sea Beach Palm Trees

Det skal I opleve

Anse Source d'Argent

Anse Source d'Argent er en af verdens mest berømte og mest fotograferede strande. Besøg derfor Anse Source d'Argent som det første eller sidste på ruten - midt på dagen bliver stranden hurtigt fyldt op. Eller udnyt, at I har god tid, og fortsæt om på den anden side af den første klynge klippeblokke. Her er der normalt mere fredeligt, så I kan nyde omgivelserne i jeres eget tempo.

Det store antal besøgende på Anse Source d'Argent kan måske være lidt afskrækkende, men besøge stranden, det skal I altså. Intet område sammenfatter på mere ikonisk vis Seychellernes unikke skønhed.

Bugtens solide granitblokke er formet i silkebløde kurver og furer, der får den ru klippeflade under jeres hænder til at føles naturstridig. Bag og over blokkene vokser palmer og buskads hvorhen, de vil i en legesyg pragtudfoldelse. Jeres tæer synker ned i sand, der er så usandsynligt hvidt og fint, at man næsten tvivler på, at det er naturskabt. Men det er det.

Flere hvide strande

Det er svært at konkurrere med Anse Source d'Argent, men der er utallige andre, vidunderlige bugter på La Digue, der også fortjener jeres opmærksomhed. Strandene længst mod syd og øst er smukkest, men turen hertil går over skrappe, tidskrævende højdedrag. Naturområdet er vildt, råt og utæmmet, og bølgerne er brusende med til tider drilske understrømme.

Med blot en enkelt dag til rådighed kan det derfor bedst svare sig at holde sig til vestkysten, hvor strandene ligger i ly af Praslin, og vandene derfor er mere rolige. Strandene på nordkysten er ikke helt så dramatiske, men de er til gengæld langt de bedste at svømme ved.

Indhyllet i vanilje og kokos

Mellem de hvide bugter passerer I gennem grønne lunde og skove, hvor de tropiske træer og buske stort set passer sig selv. Men lidt held kan I se nogle af verdens mest sjældne fugle gemme sig blandt grenene - herunder den lille, sorte paradisfluesnapper med sine elegante, lange halefjer. Traditionelle, kulørte kreolske huse titter frem mellem kokospalmer og vaniljeorkidéer.

Inde i landet kan I udforske Veuve Naturreservat og prøve, hvor langt I kan nå op ad øens højeste punkt, det 300 m høje bjerg Belle Vue. Udsigten er lige så skøn, som navnet antyder.

Sæt jeres eget tempo

Udflugten til La Digue er tilgængelig alle dage, og I afvikler den helt i jeres eget tempo. I bliver afhentet på jeres hotel på Praslin omkring kl. 8.30 og kørt til havnen, hvorfra I sejler til La Digues hovedby, La Passe. Turen tager et kvarters tid. Ved ankomst får I udleveret jeres cykler, hvorefter resten af dagen er til fri disposition.

I skal blot være klar til afsejling fra La Passe igen kl. 16.30. I er tilbage på jeres hotel senest kl. 18.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Seychelles Hawkbill Turtle
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Snorkling og øhop på Seychellerne

10 dage fra

32.500 kr.

Glæd jer til

Ophold på Seychellernes 2 største øer: Mahé og Praslin

Heldagsudflugt til La Digue med båd og cykel

Heldagsudflugt med kæmpeskildpadder, fugleliv og fantastisk snorkling

Øernes bedste 4* og 4+* hoteller med halvpension

Afslapning, gastronomi og romantik

Small Seychelles Hotel Paradise Sun Restaurant Cote D'ors Beach
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Familieparadis på Seychellerne

15 dage fra

42.000 kr.

Glæd jer til

Øhop på Seychellerne med god tid til at slappe af og opleve

Udflugt med båd og cykel til charmerende La Digue

Familievenligt hotel ud til paradisstrand på Praslin

Bungalow med havudsigt på Mahé

Perfekt vejr i sommer- og efterårsferien

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Alt på denne rejse til Seychellerne kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Seychellerne.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.