• Oksekærre på La Digue, Seychellerne
 • Anse Source d'Argent, La Digue, Seychellerne
 • Udforsk La Digues uberørte natur på cykel
 • Den smukke kystlinje på La Digue, Seychellerne

Cykeltur på charmerende La Digue

En naturskøn heldagsudflugt på egen hånd

Oksekærre på La Digue, Seychellerne
Læs mere

Den idylliske ø La Digue er et must at besøge, når I rejser til Seychellerne. Øens afslappede atmosfære er lige så smittende, som den er unik, og det uspolerede øsamfund er et inspirerende bekendtskab. Tag cyklen gennem frodige bakker og dale, og oplev en af verdens mest berømte strande: Anse Source d'Argent.

Anse Source d'Argent på La Digue, SeychellerneLa Digue - den betagende lillesøster

Efter blot et kvarters tid på den lokale katamaranfærge træder I i land på La Digue, den mindste af Seychellernes tre hovedøer. Med sin grønne jungle og de bløde granitklipper er La Digue præcis så smuk, som man drømmer om. Den bedste måde at komme omkring på er på cykel. I nyder freden, indsnuser havluften og mærker solens varme kæle for jer. Og I kan stoppe med det samme for at tage endnu et foto af et perfekt natursceneri. Det vil ske en del gange, tro os.

Transport med oksekærre på La Digue, Seychellerne

Lad jer smitte

Mange vil nok mene, at atmosfæren er afslappet overalt på Seychellerne, men få steder er så betagende tilbagelænet som La Digue. I kommer automatisk ned i tempo, og der er noget i den lokale økultur, der gør, at I straks føler jer veltilpas. En munter sorgløshed, der er vidunderligt smittende.

Udforsk La Digues uberørte natur på cykelHvor skal turen gå hen?

På denne dag skal I opleve La Digue ligesom de lokale. I havnen får I udleveret jeres cykler, og så er det af sted! I kan bruge tiden på øen, som I vil, men jeres rejsekonsulent vejleder naturligvis gerne om de smukkeste ruter og de bedste strande.

Det går hurtigt at cykle gennem landsbyen La Passe, hvor I er gået i land, og hvis I cykler videre langs med vestkysten, har I en vidunderlig udsigt til naboøen Praslin. Vælg ruten sydover, der fører jer forbi den smukke plantage L'Union Estate, hvor I kan hilse på de lokale kæmpeskildpadder og få et spændende indblik i Seychellernes kolonitidshistorie. I plantagens sydligste område finder I Anse Source d'Argent.

Seychellernes mest berømte strand, Anse Source D'ArgentAnse Source d'Argent

Anse Source d'Argent er en af verdens mest berømte og mest fotograferede strande. Besøg derfor Anse Source d'Argent som det første eller sidste på ruten - midt på dagen bliver stranden hurtigt fyldt op. Eller udnyt, at I har god tid, og fortsæt om på den anden side af den første klynge klippeblokke. Her er der normalt mere fredeligt, så I kan nyde omgivelserne i jeres eget tempo.

Det store antal besøgende på Anse Source d'Argent kan måske være lidt afskrækkende, men besøge stranden, det skal I altså. Intet område sammenfatter på mere ikonisk vis Seychellernes unikke skønhed.

Bugtens solide granitblokke er formet i silkebløde kurver og furer, der får den ru klippeflade under jeres hænder til at føles naturstridig. Bag og over blokkene vokser palmer og buskads hvorhen, de vil i en legesyg pragtudfoldelse. Jeres tæer synker ned i sand, der er så usandsynligt hvidt og fint, at man næsten tvivler på, at det er naturskabt. Men det er det.

Strand på La Digue, SeychellerneFlere hvide strande

Det er svært at konkurrere med Anse Source d'Argent, men der er utallige andre, vidunderlige bugter på La Digue, der også fortjener jeres opmærksomhed. Strandene længst mod syd og øst er smukkest, men turen hertil går over skrappe, tidskrævende højdedrag. Naturområdet er vildt, råt og utæmmet, og bølgerne er brusende med til tider drilske understrømme.

Med blot en enkelt dag til rådighed kan det derfor bedst svare sig at holde sig til vestkysten, hvor strandene ligger i ly af Praslin, og vandene derfor er mere rolige. Strandene på nordkysten er ikke helt så dramatiske, men de er til gengæld langt de bedste at svømme ved.

Udforsk La Digue, Seychellerne, på cykelIndhyllet i vanille og kokos

Mellem de hvide bugter passerer I gennem grønne lunde og skove, hvor de tropiske træer og buske stort set passer sig selv. Men lidt held kan I se nogle af verdens mest sjældne fugle gemme sig blandt grenene - herunder den lille, sorte paradisfluesnapper med sine elegante, lange halefjer. Traditionelle, kulørte kreolske huse titter frem mellem kokospalmer og vanilleorkidéer.

Inde i landet kan I udforske Veuve Naturreservat og prøve, hvor langt I kan nå op ad øens højeste punkt, det 300 m høje bjerg Belle Vue. Udsigten er lige så skøn, som navnet antyder.

Frugtbod på La Digue, SeychellerneSæt jeres eget tempo

Udflugten til La Digue er tilgængelig alle dage, og I afvikler den helt i jeres eget tempo. I bliver afhentet på jeres hotel på Praslin omkring kl. 8.30 og kørt til havnen, hvorfra I sejler til La Digues hovedby, La Passe. Turen tager et kvarters tid. Ved ankomst får I udleveret jeres cykler, hvorefter resten af dagen er til fri disposition. I skal blot være klar til afsejling fra La Passe igen kl. 16.30. I er tilbage på jeres hotel senest kl. 18.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.