Xl Seychelles Hotel Le Domaine De L'orangeraie Garden Beach
La Digue, Seychellerne

Le Domaine De L'Orangeraie Resort & Spa

Smagfuldt hotel med førsteklasses faciliteter

La Digues skønneste og mest smagfulde hotel med førsteklasses faciliteter og smuk naturpræget arkitektur i fin harmoni med de tropiske omgivelser. Børn fra 13 år er velkomne.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Kreolsk, asiatisk og smagen af Middelhavet - samt to barer

Le Domaine De L'Orangeraie Resort & Spa har to stemningsfulde restauranter - Santosha og Le Combava - der byder på skønne kulinariske oplevelser med ”signature” menuer fra middelhavet og retter med bl.a. kreolsk og asiatisk inspiration

I finder også to bare, hvor I kan glæde jer til at nyde hotellets originale og eksotiske cocktails fra morgen til aften.

Intim strand og stort poolområde

Le Domaine de l’Orangeraie ligger i udkanten af La Passe med et eksklusivt poolområde lige ude til havet, hvor I kan ligge og dase med udsigt mod havet og Praslin efter en dags oplevelser rundt til øens udflugtsmål. Efter en tur i hotellets fantastiske spa oppe på bjergsiden kan I vende tilbage til barefoot lounge ved poolområdet og nyde drinks i solnedgangen og en herlig middag. Her er desuden en lille strand ved siden af pool området, kort afstand til Anse Severe-stranden og butikkerne i den lille by.

I det store haveanlæg med græsplæner, granitklipper, frodig bevoksning og duftende blomster ligger charmerende garden villaer og på bjergsiden er eksklusive villas de charme med super lækker indretning. I finder således ikke noget bedre hotel på øen, der på en og samme gang tilbyder perfekt beliggenhed, høj komfort og eksklusiv, uformel atmosfære.

Fredfyldt spa

Vidunderlig spa bygget kunstnerisk ind i klippevæggen og indrettet med naturens egne rå materialer, så der al mulighed for at geare helt ned og reproducere energi under de saliggørende behandlinger.

Suiter i skønne villaer

Alle villatyper har aircondition, loftvifte, tv, wifi, minibar, hårtørrer og telefon.

Resortets Garden-villaer er ret beset ikke villaer, men 20 suiter fordelt i fem bygninger. Garden-villaerne er nyrenoverede og fremstår flotte og moderne i en afslappet lounge-stil. Hver Garden-villa rummer et soveværelse med badeværelse en suite, et komfortabelt loungeområde og privat terrasse. Mulighed for tilstødende Garden-villaer med dør imellem. Velegnet til både par og familier.

31 villas de charme ligger smukt opad bjergsiden to og to sammen med smuk udsigt over de tropiske omgivelser. Villaerne føles som en sand oase af velvære og lækker indretning med eksklusive naturmaterialer og en romantisk atmosfære. Her er soveværelse, terrasse og udendørs badeværelse delvist overdækket med tækket tag, badekar og stor bruser. De anvendte materialer er nøje udvalgt som en hyldest til naturen og La Digues særlige idyl. Børn er ikke tilladt i denne kategori.

3 villas de charme elegance har desuden jacuzzi.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.