Xl Seychelles Le Repaire Superior Room Terasse
La Digue, Seychellerne

Le Repaire

Charmerende boutiquehotel

Le Repaire er et hyggeligt, lille boutique-hotel beliggende ud til stranden i udkanten af hovedbyen La Passe. Det perfekte udgangspunkt for at udforske La Digue og nyde øens helt særlige, afslappede atmosfære.

Strandliv og solnedgange ved Anse La Reunion

Stranden i La Passe - også kendt som Anse La Reunion - er ikke så spektakulære som mange af de andre, mere berømte strande på La Digue. Men det gør ingenting. Sandet er stadig kridhvidt, vandet er lunt og lavt, udsigten til naboøen Praslin er spektakulær, og om aftenen kan I nyde nogle af de smukkeste solnedgange, der fås på Seychellerne.

Le Repaire er et af kun få hoteller, der ligger lige ud til Anse La Reunion, hvilket giver hotellet en af de fornemste beliggenheder i La Passe. Nyd udsigten fra den lille restaurant, hvor Le Repaires italienske kok serverer retter fra hjemlandet med et kreolsk touch. Mellem hotelbyngningen og stranden finder I hotellets lille pool.

Landsbystemning i La Passe

Selv om La Passe er La Digues hovedby, er den ikke mere end en lille landsby, og atmosfæren er overordentligt indtagende. Malingen skaller på de gamle, kreolske huse, kokospalmer og tropeblomster vokser frit, og da al transport først og fremmest er med cykel eller oksekærre, er der stort set ingen biler i gaderne. Over det hele hænger en smittende sorgløshed, der passer perfekt til en afslappende badeferie.

Fra Le Repaire kan I gå gennem La Passe og udforske byens rustikke fiskerestauranter, hvorfra velduftende, kreolske krydderier gavmildt strømmer jer i møde. Sjove butikker, gamle kirker og smilende ansigter bidrager til det charmerende gadebillede.

Xl Seychelles Le Repaire Exterior
Xl Seychelles Le Repaire Standard Room
Xl Seychelles Le Repaire Restaurant Evening
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Småt og godt

Det behøver ikke at være store værelser, store pools og store armbevægelser, for at I kan få en dejlig ferie på Seychellerne. På La Digue handler livet først og fremmest om at tage den med ro og nyde tilværelsens enkelthed - og det kan I her på Le Repaire. Det charmerende, lille boutique-hotel har en skøn beliggenhed for jer, der gerne vil opleve La Digue i jeres eget tempo og samtidig være tæt på både natur og byliv.

Med cykel til verdens bedste strande

Flere af verdens smukkeste strande ligger på La Digue, og med cykel kommer I nemt rundt til de fleste. Strandene på nordkysten er de bedste at svømme ved, mens strande som Anse Source d'Argent og Anse Cocos syd for La Passe er de mest berømte. Udnyt, at I i mosætning til dagsgæsterne fra Praslin og Mahé har god tid, og besøg disse strande om morgenen eller eftermiddagen, hvor tilstrømningen er mere begrænset. Trods højdedragene mod øst, og opdag jeres egen favoritstrand. Her er der kun få, der finder vej til.

Selv om det er svært at løsrive sig, skal I også væk fra kysterne. Den centrale del af øen er et fuglerigt naturreservat, og en vandretur i højdedragene belønnes med de smukkeste udsigter.

Værelser på Le Repaire

Efter en lang dag med frisk luft og store indtryk er der intet bedre end at komme hjem til fred og ro. Le Repaire drives af et italiensk ægtepar, og den velkendte italienske gæstfrihed mærkes også her på Seychellerne. Med blot 18 værelser er stemningen intim og uformel, og servicen er opmærksom og hjertevarm.

I kan vælge mellem standard-værelser og superior-værelser (sea view og beach front), der er en smule større og har udsigt mod havet. Indretningen er pæn, moderne og komfortabel.

Begge værelsestyper har en rummelig, møbleret balkon tillige med aircondition, deponeringsboks, hårtørrer, te- og kaffefaciliteter, loftsvifte og minikøleskab. Mulighed for barneseng på forespørgsel.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Seychelles Hotel Constance Ephelia Aerial View 9
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Det fuldendte øhop i Paradisets Have

15 dage fra

36.000 kr.

Glæd jer til

Den komplette rejse til Mahé, Praslin og La Digue

Halvdagsudflugt til den berømte nationalpark Vallée de Mai

Heldagsudflugt med båd til kæmpeskildpadder, fugleliv og snorkling

Heldagsudflugt med vandring, snorkling og yachtsejlads

Gode 3* og 4+* hoteller med 5* beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.