XL Seychellerne Beach At Praslin Island

Det fuldendte øhop i Paradisets Have

Det fuldendte øhop i Paradisets Have

15 dage fra 35.000 kr.

Snorkling, skildpadder og sandstrande

Nyd Seychellernes vidunderlige natur på en rejse til de 3 hovedøer med masser af udflugter. Oplev skildpadder, fugleliv, smukke strande og snorkling ved de rigeste koralrev. Bo på hoteller lige ud til stranden. Og slut på et lækkert resort ud til paradisstrand.

Øhop til seks øer

På denne rundrejse får I alle de største naturoplevelser, som Seychellerne kan tilbyde. I skal bo på Seychellernes tre hovedøer, Mahé, La Digue og Praslin, og undervejs tager I en afstikker til flere af de mindre øer.

Vi har udvalgt tre hoteller til jer, som alle er kendetegnet af en spektakulær beliggenhed, så I også her altid er tæt på naturen. Her vægtes omgivelser, afslapning og en rar, uformel stemning højere end elegance og faciliteter. I får dog også nogle dage med dette, når I til sidst forkæles med fire nætter på et 4+* resort på Mahé.

Glæd jer til

 • Den komplette rejse til Mahé, Praslin og La Digue
 • Halvdagsudflugt til den berømte nationalpark Vallée de Mai
 • Heldagsudflugt med båd til kæmpeskildpadder, fugleliv og snorkling
 • Heldagsudflugt med vandring, snorkling og yachtsejlads
 • Gode 3* og 4+* hoteller med 5* beliggenhed

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Praslin 5 nætter på Praslin 5 Højdepunkter Udflugt til Vallée de Mai - Praslins berømte nationalpark Udflugt til Vallée de Mai - Praslins berømte nationalpark
La Digue 3 nætter på La Digue 3 Højdepunkter La Digues mange strande La Digues mange strande
Mahé 4 nætter på Mahé 4 Højdepunkter Udflugt til Morne Seychellois og Baie Ternay Udflugt til Morne Seychellois og Baie Ternay
XL Seychelles Excursion Peaks Of Paradise (4)
Besøg 6 øer - bo på 3

Fra Praslin til Mahé

Praslin - Strandliv og skildpadder

På Praslin skal I tilbringe fem nætter på Les Villas D'Or 3*, der ligger i det populære område Cote D'Or på nordkysten. I bor direkte ud til en 2,5 km lang, fin hvid sandstrand med optimale betingelser for svømning og snorkling. Morgenmaden er inkluderet, og jeres villa er indrettet med fuldt udrustet køkken, så I kan prøve kræfter med de lokale råvarer derhjemme.

Udflugter til kæmpepalmer og kæmpeskildpadder

Vi inkluderer to udflugter, mens I er på Praslin. I skal på halvdagsudflugt til Vallée de Mai, Praslins berømte nationalpark med de enorme palmer og deres 30 kg tunge nødder. Parken er et underfundigt urtidslandskab at vandre i, og man forstår, hvorfor der florerer så mange myter og historier om det lille område.

Vi inkluderer også en begivenhedsrig heldagstur til Praslins naboøer Cousin, Curieuse og St. Pierre.  Først skal I besøge fuglereservatet på Cousin, og derefter skal I besøge kæmpeskildpadderne på Curieuse. Her er også et rigt fugleliv, og I kan se flere af de gigantiske kokosnødder, Coco de Mer. Herefter sejler I til den lille ø St. Pierre, hvor I skal snorkle fra båden med masser af fisk.

La Digue - cykel og solseng

Jeres hotel, Le Repaire 3*, ligger lige ud til en dejlig sandstrand, og I kan gå ind til centrum af den landsbyagtige by på ganske kort tid. Der er tale om et lille og intimt boutique-hotel med nydelige værelser og en lille pool. Det er derfor vigtigt, at I booker i rigtig god tid, så I ved, der er plads. Det gælder generelt for hoteller på La Digue.

Med cykel på La Digue

Med cykel kan I nemt komme rundt til de mange strande, som La Digue er verdenskendt for. De fås ikke smukkere. Atmosfæren på øen er en oplevelse i sig selv, øen er stort set bilfri, og her tager alting den tid, der skal til. Det er ren stressterapi af den herligste slags.

Mahé - spa, snorkling og sejltur

I skal bo de sidste fire nætter på eksklusive Constance Ephelia Resort 4+* i det nordvestlige hjørne af Mahé. Udbuddet af faciliteter på resortet er overvældende, og I bor med halvpension i et elegant værelse med udsigt til den frodige have. Tæt på jeres værelse finder I en flot, lavvandet sandstrand, og på den anden side af resortet er North Beach indbegrebet af en paradisstrand ud til Port Launay Marinenationalpark. Resortet rummer flere swimmingpools, fem restauranter og den største spa i Det Indiske Ocean.

Vandring og sejlads i to nationalparker

På Mahé inkluderer vi en heldagsudflugt til nationalparkerne Morne Seychellois og Baie Ternay. Morne Seychellois er Seychellernes højeste bjerg, og I skal vandre langs med kysten i området omkring bjerget. Herfra sejler I til den afsondrede bugt Baie Ternay, hvor der bliver tid til at snorkle, slappe af på stranden og udforske den tropiske skov.

XL Seychelles La Digue Beach Sea Rocks Palm Tree
XL Seychelles Cousin Curieuse, St.Pierre (4)
XL Seychelles Coral & Fish
Det skal I opleve

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - I flyver til Seychellerne fra København med Emirates.

Xl Seychelles Les Villas D'or Pool

I lander i lufthavnen på Mahé og flyver herfra videre med lokalt fly til Praslin. Fra luften kan I se de hvide strande, der omkranser øen næsten hele vejen rundt, og den tætte, himmelstræbende, tropiske bevoksning, der er allermest utæmmet i den fredede nationalpark midt på øen.

På Praslin checker I ind på Les Villas D'Or 3*, hvor I har fem overnatninger.

Les Villas D'Or 

Les Villas D'Or ligger direkte ud til den 2,5 km lange sandstrand i Cote D'Or på Praslins nordkyst. De rummelige villaer oser af autencitet og har en charmerende sommerhusatmosfære. I bor uforstyrret og privat midt i hotellets store, frodige have. Der er blot et stenkast fra jeres terrasse til strandens fine, hvide sand - en bedre beliggenhed fås ganske enkelt ikke i Cote D'Or.

Villaerne fås enten med et eller to soveværelser og er derudover indrettet med stue, spiseafdeling og fuldt udrustet køkken i åbent plan. Morgenmad er inkluderet i jeres ophold, men I kan også vælge at tilkøbe halvpension. Middagen indtages så på hotel Le Duc de Praslin, og transport hertil (ca. 5 min.) er inkluderet.

Cote D'Or

Cote D'Or er et af Praslins mest populære turistområder, og det er meget veludviklet med restauranter, barer og gode indkøbsmuligheder i gåafstand fra hotellet. Stranden er lavvandet ved kysten og tilpas dyb lidt længere ude - faktisk er det en af de allerbedste strande at svømme ved på Seychellerne. Her er også smuk snorkling, og vil I have en dag uden sand mellem tæerne, kan I slappe af ved poolen på hotellet.

Xl Seychelles Les Villas D'or Sunbeds On The Beach

Halvdagsudflugt til den UNESCO-beskyttede nationalpark Vallée de Mai på det centrale Praslin. I skal vandre gennem parken omgivet af de 35 m høje Coco de Mer-palmer, som ikke findes andre steder i verden.

Coco de Mer-palmen er blevet berømt på grund af sine enorme, op til 30 kg tunge nødder og ikke mindst deres usædvanlige form, der til forveksling ligner et kvindeskød. Samtidig har han-palmen en fallos-lignende blomst, og tilsammen har dette affødt utallige myter om nøddens afrodisiske egenskaber. 1800-tallets opdagelsesrejsende mente, at Vallée de Mai måtte være det oprindelige Edens Have, og den legende har levet ved lige siden. Døm selv, når I vandrer gennem det overjordiske landskab.

XL Seychelles Praslin Coco De Mer Boy People Nature

Nyd den vidunderlige sandstrand i Cote d'Or og slap af i de hjemlige omgivelser - måske med et hjemmelavet måltid tilberedt af friske, lokale råvarer?

Xl Seychelles Curieuse Island Beach Rocks

På denne dag skal I på en oplevelsesrig heldagsudflugt til hele tre af Praslins naboøer. Her er tale om en af vores allerbedste udflugter på Seychellerne, hvor I kommer helt tæt på øgruppens enestående dyreliv på land, i luften og under vand.

Fuglereservatet på Cousin

I starter med at sejle til den lille ø Cousin, der ligger vest for Praslin. Hele øen er et fredet naturreservat, og adskillige af verdens mest sjældne fuglearter gemmer sig i trætoppene. Mange af dem findes kun her.

I går gennem reservatet i ro og mag i selskab med jeres lokale guide, der hjælper jer med at identificere de forskellige arter. Hvis I er heldige, møder I også havskildpadder, der lægger æg på stranden.

XL Seychelles Curieuse Island

Skildpaddereservatet på Curieuse

Fra Cousin sejler I til Curieuse, der er kendt for sin ekstraordinært store bestand af de kæmpemæssige landskildpadder.

Ud over her på Seychellerne findes kæmpeskildpadderne kun på Galápagos, og der er ikke mange af dem tilbage. Til gengæld bliver de usædvanligt gamle - den ældste kendte landskildpadde blev over 200 år gammel. Med en kampvægt på op til 250 kg er de et imponerende syn, og man glæder sig i sit stille sind over, at de er så fredsommelige.

I skal vandre gennem de naturskønne mangrover på Curieuse og runder af med en lækker BBQ-frokost på båden.

Snorkling ved St. Pierre

Den lille klippeø St. Pierre lige nord for Cote d'Or er dagens sidste stop. Her er det endelig blevet tid til at komme i vandet. I springer i direkte fra båden med svømmefødder og snorklemaske på. Farvandet mellem St. Pierre og Cote d'Or er kendt som et af de bedste snorklespots på Seychellerne, og selv om der findes mere farverige koraller andre steder, er fiskelivet intet mindre end eminent.

XL Seychelles Curieuse Island Boat
XL Seychelles Giant Tortoise
XL Seychelles Sting Ray

Dagen er til fri rådighed til at nyde solen, sandet og saltvandet i Cote d'Or.

XL Seychelles Sailing Anse Lazio Beach Palm

I afhentes på Les Villas d'Or om formiddagen og transporteres til havnen, hvorfra I sejler til hovedbyen La Passe på La Digue. Ved ankomst transporteres I til jeres nye hjem, Le Repaire 3*, der ligger i udkanten i byen.

Le Repaire

Le Repaire har en af de bedste beliggenheder i La Passe. Byen er ikke mere end en stor landsby, og I kan gå til centrum få minutter. Her er butikker, restauranter og byliv, og atmosfæren er afslappet og munter.

Det lille boutique-hotel ligger lige ud til sandstranden Anse La Reunion, hvor I kan nyde den spektakulære udsigt til Praslin og hele tre betagende solnedgange, inden turen går videre til Mahé. Jeres ophold inkluderer morgenmad, som I kan nyde med udsigt til stranden.

Xl Seychelles Le Repaire Pool

På La Digue er I fri til at holde ferie i jeres eget tempo. I kan selvfølgelig blot nyde hotellet og den nærliggende strand, men vi vil anbefale jer at leje cykler en eller flere af dagene og udforske den charmerende ø på samme vis som de lokale.

Der er stort set ingen motoriseret trafik på La Digue, og resultatet er en utroligt aslappet, næsten søvnig atmosfære og en totalt uspoleret natur.

Med cykel til La Digues smukkeste egne

Fra Le Repaire når I let rundt til de øvrige strande på øen, og de er ikke blot skønne at bade ved, men også vidunderlige at betragte. Flere af dem bliver igen og igen kåret til verdens smukkeste strande, og selv om navne som Anse Source d'Argent, Anse Cocos, Anse Patates og Anse Severe måske ikke lige ringer en klokke, så vil I genkende scenerierne fra utallige film og reklamer.

Mødet med den lokale, kreolske befolkning er lige så fascinerende og bevægende som synet af den underskønne natur. Her har man altid god tid til at sludre og fortælle om livet på øen. Besøg også den historiske kokosplantage L'Union Estate syd for La Passe, der kan dateres tilbage til den tidligste kolonisering. I skal passere over plantagens jorder for at komme til Anse Source d'Argent, og de to stop tilsammen udgør en hyggelig dagsudflugt.

XL Seychelles Oxcart La Digue People
XL Seychelles Coco Beach La Digue
XL Seychelles Escape To La Digue (1)

I sejler retur fra La Digue til Praslin og køres til lufthavnen for at flyve til Mahé. Her rundes rejsen af med fire nætter på det lækre Constance Ephelia Resort 4+*. Jeres ophold inkluderer halvpension og masser af aktiviteter og faciliteter, og I bor i de smukkeste omgivelser.

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia er et af vores allermest populære resorts på Seychellerne. Resortet breder sig over en lille landtange og er omsluttet af strand til to sider. I bor i resortets sydlige del i nærheden af en lavvandet, børnevenlig sandstrand. Den anden strand vender ud mod marinenationalparken Port Launay, og her kan I nyde noget af Mahés bedste snorkling.

Resortet rummer Det Indiske Oceans største spa med et lækkert vådområde, som I frit kan benytte. Her tilbydes også adskillige vandsportsaktiviteter, vandreture, børneklub og mountainbikes.

Glæd jer også til fire forskellige, elegante poolområder og fem internationale gourmetrestauranter.

Xl Seychelles Hotel Constance Ephelia Aerial View 9

Nyd strandene og forkælelsen på Constance Ephelia Resort. Her er rigeligt at tage sig til, og man behøver reelt ikke begive sig uden for resortets område - det er rigeligt stort til spændende oplevelser til lands og vands.

Men I må ikke gå glip af at udforske den egenartede natur på Seychellernes hovedø, og derfor arrangerer vi også en af dagene en heldagsudflugt til den nordlige del af Mahé.

Mahé til lands og til vands

I indleder udflugten med at vandre i den dramatiske Morne Seychellois Nationalpark med Seychellernes højeste bjerg tronende over jer. Lyt til fuglenes fremmedartede melodier, mens I passerer mangrover og granitblokke på vej mod kysten.

Her går I om bord på en katamaran, der sejler jer rundt om pynten til en anden af Mahés nationalparker, Baie Ternay.

Baie Ternay kan kun nås fra søsiden, og mens båden ligger for anker i bugten, kan I kortlægge verden under vand med snorklemasken på. Koraller, havskildpadder, fisk, moræner og måske også delfiner stortrives som jer i det lune, klare vand.

Frokosten nydes på båden, og resten af dagen går med at bade, vandre ved stranden og dase i solen.

XL Seychelles Mahe Beach Palm Trees Sand Sea
XL Seychelles Grand Anse Beach
XL Seychelles Excursion Peaks Of Paradise (3)

Jeres natureventyr på Seychellerne er slut, og I bliver afhentet på Constance Ephelia Resort for at flyve retur til Danmark fra lufthavnen på Mahé. I lander i København på dag 15.

XL Seychellerne Beach At Praslin Island
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til Jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København - Mahé med Emirates t/r 
 • Lufthavnsskatter 
 • Lokalfly Mahé - Praslin t/r
 • Båd Praslin - La Digue t/r 
 • Alle lokaltransporter lufthavn - hotel - havn på alle tre øer t/r
 • 5 nætter på Les Villas d’Or 3*, Praslin 1 bedroom villa med morgenmad
 • Oplevelse: Nødden i Paradisets have
 • Oplevelse: Kæmpeskildpadder, fugle og snorkling
 • 3 nætter på Le Repaire 3*, La Digue i standard room med morgenmad
 • 4 nætter på Constance Ephelia Resort 4+*, Mahé i junior suite med lækker halvpension
 • Oplevelse: Mahé til lands og til vands
Pris per person ved 2 voksne
Det fuldendte øhop i paradisets have 15 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.24 ‑ 30.06.2434.000‑37.00047.000‑51.000
01.07.24 ‑ 27.08.2438.000‑44.00052.000‑59.000
28.08.24 ‑ 27.10.2435.000‑41.00049.000‑55.000
28.10.24 ‑ 31.10.2441.000‑44.00056.000‑61.000
01.11.24 ‑ 19.12.2437.000‑41.00051.000‑55.000
20.12.24 ‑ 09.01.2549.000‑51.00075.000‑77.000
10.01.25 ‑ 30.06.2538.000‑43.00052.000‑60.000
01.07.25 ‑ 31.08.2540.000‑46.00056.000‑63.000
01.09.25 ‑ 07.09.2539.000‑41.00055.000‑57.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda
 • Lokale miljøskatter: miljøskatten Levy er optil 8 eur pr. person pr. nat (for 13 år og opefter)
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Seychellerne

Transporten fra ø til ø foregår både med fly og båd. Det skitserede dagsprogram er kun et forslag, og vi tilrettelægger det endelige program ud fra jeres ønsker og rejsetidspunkt.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.