Xl Seychellerne Hotel Paradise Sun Aerial View Beach Hotel
Praslin, Seychellerne

Paradise Sun

Charmerende resort

Førsteklasses resort ud til Cote d'Ors vidunderlige sandstrand, hvor både familier og par vil føle sig hjemme. I kan snorkle ved koraller direkte fra stranden og tage på vandreture i den frodige tropeskov. Og middagen nyder I med de bare tæer begravet i Praslins fine, hvide sand.

Jeres eget paradis i solen

Paradise Sun ligger i rolige og frodige omgivelser ved Cote d'Or på Praslins nordøstlige kyst, et område der er kendt for sine underskønne strande. Her er flere naboresorts, men atmosfæren er stadigvæk dejligt uformel og døsig, og om aftenen går både lokale og besøgende solnedgangstur på stranden.

Hotellet er et ægte paradis for både familier og par, der søger fred og ro i smukke omgivelser, og som længes efter lange solskinsdage ved havet. Med blot 80 værelser og bungalows er her tale om et lille og intimt hotel, og anlægget med den velholdte, tropiske have tager sig overordentligt charmerende ud.

Xl Seychelles Hotel Paradise Sun Pool
Xl Seychelles Hotel Paradise Sun Superior Room Terasse
Small Seychelles Hotel Paradise Sun Room
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Middag med sand mellem tæerne

Halvpension er inkluderet i jeres ophold på Paradise Sun, og I kan godt glæde jer til at nyde jeres middag på hotellets strandrestaurant, St. Pierre. Her spiser I direkte på sandet, så skoene kan I efterlade på værelset. Køkkenet på Paradise Sun er fransk-kreolsk og oser af stolthed over de lokale madtraditioner - med god ret. Prøv at time jeres spisetider, så I får solnedgangen med. De eksotiske krydderier smager endnu bedre, når stranden gløder af orangerøde stråler. Morgenmaden indtager I ved poolen - så kan I hurtigt få dagens første dukkert.

Værelser mod havet

Hotellets værelser ligger midt i den store, tropiske have, og alle vender mod havet. Nyd udsigten fra jeres balkon, mens havens fugle står for underholdningen. Indretningen er pæn og rusik i den typiske, seychelliske stil med mørke træsorter og natursten.

I kan vælge mellem superior-værelser og de lidt større deluxe-værelser. Sidstnævnte har plads til to voksne og to børn under 12 år og er det oplagte valg, hvis I rejser som familie.

Alle værelser har WiFi, balkon, aircondition, loftsvifte, telefon, elektronisk sikkerhedsboks, kaffe-/te faciliteter, tv, hårtørrer og minikøleskab. Barneseng fås på forespørgsel.

Afslappende dage og atmosfærefyldte aftener

Feriedagene går hurtigt ved den fine sandstrand. Nyd det lune vand ved kysten, eller svøm ud til den lille ø Chauve Souris. Der er god snorkling rundt om klipperne. I kan dyrke yoga på stranden eller udforske kysten i kajak, eller nyd en stille stund i hotellets spa. Så er afslapningen komplet.

Om aftenen kan I nyde en eksotisk cocktail på stranden inden middagen eller spadsere til de hyggelige butikker og restauranter, der ligger få minutters gang på hotellet. Flere aftener underholdes der med livemusik og danseshow på hotellet.

Udgangspunkt for store oplevelser

Har I mod på at se mere af Praslin, hjælper jeres rejsekonsulent jer gerne med at planlægge udflugter til eksempelvis nationalparken Vallée de Mai eller bådtur til de mindre naboøer, hvor I kan opleve Seychellernes rigeste dyreliv med sjældne fugle og enorme landskildpadder.

Udflugter kan også arrangeres på Paradise Sun, og hver onsdag aften kan I omkostningsfrit deltage i et stemningsfuldt solnedgangscruise direkte fra stranden. Hotellets eget dykkercenter arrangerer daglige dykkerture, og der er mulighed for vandre- og fisketure nær hotellet.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Seychelles Hawkbill Turtle
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Snorkling og øhop på Seychellerne

10 dage fra

34.500 kr.

Glæd jer til

Ophold på Seychellernes 2 største øer: Mahé og Praslin

Heldagsudflugt til La Digue med båd og cykel

Heldagsudflugt med kæmpeskildpadder, fugleliv og fantastisk snorkling

Øernes bedste 4* og 4+* hoteller med halvpension

Afslapning, gastronomi og romantik

Small Seychelles Hotel Paradise Sun Restaurant Cote D'ors Beach
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Familieparadis på Seychellerne

15 dage fra

40.500 kr.

Glæd jer til

Øhop på Seychellerne med god tid til at slappe af og opleve

Udflugt med båd og cykel til charmerende La Digue

Familievenligt hotel ud til paradisstrand på Praslin

Bungalow med havudsigt på Mahé

Perfekt vejr i sommer- og efterårsferien

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.