• Et af utallige hvide sand strande på Praslin, Seychellerne
  • Snorkel blandt smukke fisk, koraller, skildpadder m.m. på Seychellerne
  • Mød de gigantiske skildpadder på øen Curieuse, Seychellerne
  • En dreng på Praslin med en kokosnød, Seychellerne

Snorkling og øhop på Seychellerne

Mahé, Praslin og La Digue: 10 dage på 4* hoteller fra 25.000 kr.

Glæd jer til:

Ophold på Seychellernes 2 største øer: Mahé og Praslin

Heldagsudflugt til La Digue med båd og cykel

Heldagsudflugt med kæmpeskildpadder, fugleliv og fantastisk snorkling

Øernes bedste 4* og 4+* hoteller

Afslapning, gastronomi og romantik

Læs mere

Dette er rejsen til Seychellerne for jer, der søger lækker mad, skønne strande og gode hoteller. I oplever den fantastiske natur over og under vandet på tre meget forskellige øer.

Tid til fordybelse – til lands og til vands

På denne rejse til Seychellerne har vi udvalgt hoteller med en unik beliggenhed og høj kvalitet: Hotel l'Archipel 4* på Praslin og Constance Ephelia Resort 4+* på Mahé.

Fordelen ved at kombinere Mahé og Praslin er, at I kommer hurtigt fra den ene til den anden. Det giver bedre tid til fordybelse, og her får I adgang til Seychellernes bedste udflugtsmuligheder til lands og til vands. I slipper samtidig for at pakke kuffert for mange gange.

Praslin: Strande, snorkling, regnskov og udflugter

I starter rejsen på Praslin, hvor I finder 6 af verdens 10 bedste strande og den smukke Vallé de Mai Nationalpark, som er listet på UNESCO's verdensnaturarvsliste bl.a. på grund af de forunderlige Coco de Mer-palmer.

Øen er samtidig perfekt udgangspunkt, hvis I vil udforske de omkringliggende småøer. Det tager f.eks. kun ca. 30 min. at sejle til La Digue, hvor I kan besøge Anse Source D’Argent – en af verdens mest fantastiske strande.

Fred og romantik på Hotel d'Archipel

På det nordøstlige Praslin for enden af den berømte Côte d'Or-bugt inviterer Hotel l'Archipel 4* til fred og romantik. Under opholdet har I gratis cykler til rådighed, så I kan udforske opmgivelserne. Hotellet laver skøn mad men I er også i gåafstand til forskellige restauranter.

Udflugter til La Digue og kæmpeskildpadder

Vi inkluderer to udflugter, mens I er på Praslin.

I skal på heldagsudflugt til øen La Digue, hvor I får udleveret cykler, så I nemt kan komme rundt og ud til de mange strande, som øen er verdenskendt for. De fås ikke smukkere. Atmosfæren på La Digue er en oplevelse i sig selv, øen er stort set bilfri, og her tager alting den tid, der skal til. Det er ren stressterapi af den herligste slags.

På heldagsturen skal I med båd til Cousin, Curieuse og St. Pierre. I sejler først til det unikke fugleliv på den totalfredede ø Cousin. På Curieuse kommer I helt tæt på de fascinerende kæmpeskildpadder, der kan blive flere hundrede år gamle. Og ved den pittoreske klippeø St. Pierre, kastes  anker og I hopper direkte i vandet fra båden. Her vil I opleve noget af den bedste snorkling på Seychellerne.

Mahé: Strande, spa og snorkling

Derefter går jeres rejse til Seychellerne videre til Mahé. I skal bo de sidste 4 nætter på eksklusive Constance Ephelia Resort 4+* i det nordvestlige hjørne af Mahé. Opholdet inkluderer halvpension.

Constance Ephelia Resort 4+* med halvpension

På skønne Constance Ephelia Resort 4+* venter vidunderlig strand, kæmpe spa og masser af aktiviteter med super snorkling. Ephelia ligger nemlig lige ud til en marinepark med koralrev. Faciliteterne er overdådige, og I bor i en lækker junior suite med halvpension.

Resortet er smukt spredt over 120 frodige hektar land, og I har to strande at boltre jer på. Fra den ene kan I svømme lige ud til Port Launay Marinepark med levende koraller og farverige fisk. Her er flere swimmingpools, fem restauranter, masser af inkluderede aktiviteter og den største spa i Det Indiske Ocean.

Victoria og Morne Seychellois Nationalpark

På selve Mahé kan I ud over at nyde livet på Ephelias strande besøge den lille, hyggelige hovedstad Victoria eller tage på gåture i den storslåede Morne Seychellois Nationalpark. Resortet arrangerer gåture og kajakture i mangroven. I kan også leje en bil og køre rundt på egen hånd og nyde øens grønne, kuperede natur.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Snorkling og øhop på Seychellerne, 10 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.12.18 ‑ 24.12.1830.000‑33.00043.000‑47.000
25.12.18 ‑ 06.01.1933.000‑36.00051.000‑54.000
07.01.19 ‑ 11.07.1924.000‑28.00032.000‑36.000
12.07.19 ‑ 21.07.1928.000‑30.00037.000‑39.000
22.07.19 ‑ 31.10.1925.000‑28.00033.000‑38.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lene Vestbjerg

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda
  • Tillæg for ud- og hjemrejse fredag, lørdag og søndag

Bemærk

  • Afrejse muligt fra provinsen mod tillæg.
  • Priserne gælder ved bestilling senest 60 dage før afrejse, hvorved der opnås en rabat på 10-15% på hotellerne. Dette er gældende året rundt undtagen i perioden 27. december - 12. januar. Er der mindre end 30 dage til afrejse, vil prisen derfor blive lidt højere.