XL Seychelles Praslin Raffles Seychelles Island Hopping Aerial
Praslin, Seychellerne

Raffles Seychelles

Luksuriøse poolvillaer omfavnet af frodighed og elegance

Praslin er det perfekte udgangspunkt for oplevelser på Seychellerne. Og Raffles Seychelles er den perfekte base, hvis I ønsker en vidunderlig poolvilla, fantastiske udsigter og udsøgt service.

Allerede når I ankommer til lobbyen på Raffles Seychelles, fornemmer I stedets unikke stemning. I er omgivet af frodighed og nyder panoramaudsigten over kysten, Det Indiske Ocean og Praslins grønklædte højdedrag. 

Lige dér ovre ligger øen Curieuse med de kæmpe landskildpadder. Kan man svømme derover? Nej, men en udflugt dertil er en rigtig god idé. 

Prisbelønnet spa

Raffles Seychelles’ spa hører til blandt de største i regionen. Det er en fredfyldt oase tæt på stranden omgivet af tæt vegetation og smukke klipper. Foruden spaafdelingens individuelle behandlingsrum findes her også yoga- og motionspavillion og en skønhedsklinik, hvor du kan forkæle dig selv med deres signaturspabehandling med knust sorte perlepulver, der er høstet i havene omkring Praslin.

XL Seychelles Praslin Raffles Seychelles Restaurant Bar
XL Seychelles Praslin Raffles Seychelles Relax Spa
XL Seychelles Praslin Raffles Seychelles Private Yoga Session
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

3 generationer i 275 m2 poolvilla

Luksus og elegance omfavnet af frodighed

Raffles Seychelles ligger med skønne suiter og villaer med pool på et frodigt bakkedrag med udsigt over Det Indiske Ocean. Rejser I f.eks. tre generationer sammen, kan I nyde en 275 m2 stor Ocean View eller Beach Front poolvilla med to soveværelser.

Begge soveværelser har eget badeværelse med badekar og både indendørs og udendørs brus. Her er også 70 m2 opholdsområde, hvor I kan hygge, slappe af, spille spil og tale om dagens oplevelser.

Pool med udsigt

Udenfor er stor solterrasse med spiseområde og grill og jeres egen 24 m2 store pool. Når I hænger på kanten af poolen og skuer ud over Det Indiske Ocean mod øen Curieuse, hvor I kan opleve store landskildpadder, føler I for alvor, at I er kommet i Paradis.

I villaen er Nespressomaskine og te-faciliteter. Der er gratis wi-fi, og der bliver ikke slåskamp om tv’et. Dem er der nemlig tre af, et 75” og to 55”! Der er Marshall Bluetooth-højttaler, hvis I skal høre musik.

86 luksusvillaer med pool

Resortets luksusvillaer spejler sig harmonisk i de skønne omgivelser – en fortryllende ramme, formet af kridhvide strande, frodige bakkedrag og alle havets farvenuancer. Villaerne spænder fra 125 til 275 m2 inkl. en udendørs pavillon, og de er alle omhyggeligt spredt langs de blide skråninger med betagende udsigt over havet og øen - indretning er moderne og stilren med store åbne arealer og private plunge pools, som skaber et fredfyldt refugium for såvel par og familier.

Alle villaer har privat plungepool og en stor møbleret terrasse. Rejser I en større familie sammen, kan I få villaer med både et og to separate soveværelser. Tal med jeres rejserådgiver om den villa, der passer jer bedst.

Pool og strande på Raffles Seychelles

Raffles Seychelles har to strande lige neden for hotellet. Den store med solsenge og servering, og den mindre lige ved siden af med de for Seychellerne så markante klippeformationer og en særlig naturskøn råhed. 

Vil I hellere en tur i poolen, så har I ud over jeres private pool også adgang til Raffles Seychelles’ store fælles pool, der er flot anlagt i flere niveauer med solsenge og bar/restaurant. Poolen er en af de største pools i Det Indiske Ocean.

Gastronomi på Raffles Seychelles

Alt på Raffles Seychelles lever op til de 5*. Også maden. Raffles Seychelles tilbyder en stor mangfoldighed af gastronomiske oplevelser fra middag under stjernerne på stranden over delikat sushi til det moderne kreolske køkken.

  • Losean Restaurant, lokalt inspireret gastronomi fra morgen til aften
  • Curieuse Restaurant, en smagfuld rejse i det asiatiske køkken til aften
  • The Sushi Room, navnet sig det hele. Åben om aftenen, men I kan også bestille sushi i poolbaren til frokost
  • Pool Restaurant & Bar, enkle retter serveret tæt på poolen

Raffles Seychelles har også 3 barer og lounges, hvor især Takamaka Terrace & Shisha Lounge er en eventyrlig oplevelse, 1001 nats eventyr med fabelagtig udsigt over havet.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Seychelles Praslin Beach
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Poolvilla omfavnet af frodighed og smukke udsigter

Smagfuld gastronomi på Raffles Seychelles 5*

En af verdens smukkeste strande, Anse Lazio

En af de største pools i Det Indiske Ocean

Praslin med Vallée de Mai og masser udflugtsmuligheder

XL Seychelles Raffles 1BR Ocean View Poolvilla View
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Bliv forkælet på nogle af Seychellernes bedste hoteller

Raffles Seychelles 5* på Praslin og Six Senses Zil Pasyon 5+* på Félicité

Luksuriøse poolvillaer med udsigt over Det Indiske Ocean

En verden af gastronomi og velvære

Mulighed for spændende udflugter til naboøerne

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.