Xl Seychelles Sables D'or Beau Vallon Beach Couple
Mahé, Seychellerne

Sables D'or Luxury Apartments

Direkte ud til stranden

Bo i veludrustede og indbydende lejligheder centralt i Mahés mest veludviklede resortområde. Sables d'Or Luxury Apartments er en skøn base for jer, der ønsker at holde ferie i jeres eget tempo - uanset om I blot ønsker at nyde den smukke sandstrand i Beau Vallon, eller I vil udforske Mahés betagende byer, bjerge og bugter.

Beau Vallon på jeres betingelser

Beau Vallon på Mahés nordvestkyst har længe været et attraktivt turistmål, og den brede hvide sandstrand har rigeligt mred plads til områdets mange besøgende. Forputtet i sin egen have i første række ved stranden ligger det lille lejlighedshotel Sables d'Or Luxury Apartments, der tilbyder en intim og og personlig ferie i helt hjemlige omgivelser.

Her er blot fire lejligheder - en toværelses og tre treværelses - og da alle er indrettet med fuldt udrustet køkken, er der ingen spisetider eller andre forstyrrelser, der kan stresse jer i ferien. I er helt på egen hånd, og med en beliggenhed i smørhullet mellem butikker, restauranter og barer kan det ikke være nemmere at udforske Beau Vallons mange tilbud.

Xl Seychelles Sables D'or Beau Vallon Beach
Xl Seychelles Sables D'or Room Balcony View
Xl Seychelles Sables D'or Terasse Dining
DET KAN I SE FREM TIL

Faciliteter og services

Eventyr på Mahé

Selv om I bor lige ud til Mahés mest populære strand, er der masser af andre strande at opleve i ferien. Det er nemt at komme rundt på Mahé i egen bil, og effektive busruter gennemskærer øen på kryds og tværs. Marinenationalparken Baie Ternay ligger inden for en kort afstand, og syd for hovedstaden Victoria ligger en perlerække af skjulte bugter samt Anse Soleil, en af øens mest spektakulære strande.

Selve Victoria er også et betagende bekendtskab med sit farverige marked og sin lige så farverige arkitektur, der er et skønt sammensurium af kolonialisme og kreolisering.

Fra Beau Vallon kan I tage på vandreture ad den populære vandreture til Anse Major, og i Morne Seychellois Nationalpark kan I bestige Mahés højeste bjerg, mens sjældne fugle syngende leder jer på vej mellem mangrover, granitblokke og grønt, tropisk buskads.

Lejlighederne på Sables D'or

På Sables d'Or Luxury Apartments bor I i meget rummelige og overordentligt pæne lejligheder. I kan vælge mellem en toværelses lejlighed på 100 m2 og en treværelses lejlighed på 128 m2. Begge lejlighedstyper er indrettet med stor stue, spisestue og køkken i åbent plan samt et udendørs loungeområde, og alle lejligheder vender mod havet og kompleksets hyggelige, lille have.

Indretingen er moderne og funktionel, og lejlighederne fremstår på alle måder pletfri. Med sol på terrassen og dufte af jeres egen kreoliserede madlavning er det umuligt ikke at føle sig hjemme.

Byliv og strandliv lige ved hånden

Stranden i Beau Vallon virker endeløs, og har I børnene med, vil de ligesom jer elske det fine sand og det rolige vand. Hvor mange sandslotte kan I nå at bygge på en dag?

I gaderne bag om stranden finder I masser af fristende restauranter, men udnyt også, at I har mulighed for selv at tilberede jeres måltider. Her bliver en indkøbstur til en helt ny sanseoplevelse, og de lokale handlende giver gerne råd og tips til, hvordan I selv kan tilberede de friske råvarer på kreolsk maner.

Butikker og barer bidrager til en livlig stemning, men stranden er også bred nok til, at det altid er muligt at finde en fredfyldt plads kun for to.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.