• Oplev Seychellerne fra søsiden på en bådtur fra Mahe
 • På Seychellerne kan du snorkle blandt havskildpadder
 • Granitblokke på stranden på Mahe, Seychellerne
 • Vandretur på Mahe, Seychellerne

Mahé til lands og til vands

Vandretur, snorkling og yachtsejlads i Mahés eventyrlige natur

Oplev Seychellerne fra søsiden på en bådtur fra Mahe
Læs mere

Udforsk klippebjergene ved Morne Seychellois på land, og dyk ned under havoverfladen til havskildpadder og revhajer i Baie Ternay. I sejler i yacht langs med kysten og ser Mahé fra sin smukkeste side.

Der er gode muligheder for en aktiv ferie på SeychellerneDette er den ultimative naturoplevelse med besøg i Mahés to væsentligste naturparker.

Vandring i MOrne Seychellois National Park

Området omkring Mahés højeste punkt, det 900 m høje bjerg Morne Seychellois, er en helt igennem utæmmet og uberørt nationalpark, som I indleder dagen med at udforske. Jeres erfarne guide fører jer ad skjulte stier og snoede dyrespor forbi enorme granitblokke, tæt tropeskov og viltre mangrover, der dækker den klippefyldte kystlinje. Hist og her viser eksotiske blomster og sjældne fugle sig som farvestrålende glimt midt i alt det grønne.

I vandrer af sted i et roligt tempo og når efter halvanden times tid frem til Anse Major-bugten, hvor jeres yacht venter på at sejle jer til Baie Ternay National Marine Park.

Oplev Seychellerne fra søsiden på en bådtur fra MaheTil søs i Baie Ternay

Marineparken Baie Ternay omkranses af en afsidesliggende og billedskøn bugt, der kun kan nås fra søsiden. På vejen hertil passerer I forbi grønklædte bjerge, kridhvide strande og forunderlige granitformationer. Baie Ternay er fredet, og det krystaklare vand, der changerer i uendelige blå nuancer, gemmer på en overflod af liv.

Skildpadde i havoverfladen, SeychellerneSNORKLING MED HAVSKILDPADDER OG DELFINER

Jeres yacht kaster anker. Det kan kun gå for langsomt med at få svømmefødderne og snorkelmasken på og hilse på havets beboere. Ved kysten i Baie Ternay vokser mangrover og søgræs vildt, og under overfladen stortrives farvestrålende koraller i alverdens finurlige formationer. Tilsammen tiltrækker de et lystigt mylder af større og mindre fisk, der zigzagger mellem klipper og koraller, gemmer sig mellem planterødderne og nysgerrigt svømmer jer i møde.

Også havskildpadder, moræner og de ufarlige revhajer holder til her - og hvis I er heldige, dukker der ligefrem et par legesyge delfiner op.

Svøm i det krystalklare vand ved Mahe, SeychellerneDagdriverliv af den bedste slags

I har god tid til at udforske Baie Ternay både til lands og til vands, og midt på dagen bliver der serveret en velsmagende BBQ-frokost om bord på jeres yacht. Svøm videre med fornyet energi, eller blund en stund på strandens fine sand. Med sand i håret, salt på huden og store smil på ansigtet sætter I sidst på eftermiddagen kurs tilbage mod Victoria.

Sæt jeres eget tempo

Vandreturen ved Morne Seychellois kræver, at deltagere på denne udflugt er godt gående og i almindelig kondition. Foretrækker I en mere afslappet start på dagen, kan I springe vandreturen over og i stedet sejle med yachten fra Victoria til Anse Major. Udflugten afholdes hver onsdag i april-oktober måned og varer ca. kl. 9-16. I er en del af en gruppe på omkring 15-20 deltagere.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.