Seychelles Six Senses Zil Pasyon
Félicité, Seychellerne

Six Senses Zil Pasyon

Enestående luksusresort med overdådige villaer på privat ø

Six Senses Zil Pasyon på den private lille ø Félicité er Seychellernes uden sidestykke mest ekstraordinære resort. Nyd gastronomi, velvære og barfodsluksus i vidunderlige omgivelser, som kun Six Senses kan skabe det.

Find lykken på Félicité

Six Senses Zil Pasyon ligger på Félicité, en lille, privat ø, hvor massive granitklipper, paradisisk natur og hvide strande skaber et dramatisk og smukt landskab.

Turen hertil, som kan foretages med privat helikopter, er en oplevelse i sig selv med udsigt over Det Indiske Ocean og Seychellernes mange små øer, der viser sig som bløde, grønne knopper på havoverfladen.

Six Senses' flagskib

Resortets 30 poolvillaer løfter Six Senses-brandet til helt nye højder med barfodsluksus i den velkendte indbydende, men underspillede stil. Oplevelsen af fred og privatliv i smukkeste harmoni med naturen langt væk fra andre øer, hoteller og mennesker gør opholdet på Six Senses Zil Pasyon helt unikt.

Takket være Nyhavn Rejsers mangeårige, tætte samarbejde med Six Senses-kæden kan vi tilbyde dette resort på helt enestående vilkår for vores kunder.

XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Aerial View

Ferie i paradisets have

Den seychelliske ø Félicité ligger i en øgruppe med bl.a. La Digue, Praslin og Curieuse, hvor nogle af Seychellernes mest autentiske og enestående naturoplevelser venter jer.

Men I behøver ikke at forlade øen. Six Senses Zil Pasyon breder sig ud over en tredjedel af Félicités areal, og landskabet er gudesmukt og meget varieret. Følg vandreruterne, der fører jer forbi granitblokke i formationer, der trodser tyngdekraften, kvidrende fugleliv og blomster og planter med de mest intense farver og dufte.

Six Senses spa i særklasse

Når man planlægger et resort er spaen oftest ikke "første-vælger" af belliggenhed. På Zil Pasyon er det omvendt. Her har spaen fået den mest spektakulære beliggenhed bygget ind i, henover og rundt om de fantastiske granitklippe blokke tæt på havet og bølgernes brusen.

Som altid er spaen Six Senses' blidt bankende hjerte. Har I før prøvet en Six Senses spa, ved I, hvad I har I vente. Spaen på Six Senses Zil Pasyon er anlagt med fem individuelle behandlingsvillaer med store glasfacader, der inviterer naturen helt hen til massagebriksen. Saltvandspool, yogapavillon og udsigtsterrasse gør det svært at løsrive sig.

Behandlingerne omfatter de klassiske Six Senses signaturbehandlinger og indkorporerer både lokale og holistiske traditioner. I kan også benytte jer af Six Senses Integrated Wellness-programmet, hvor en professionel wellness-rådgiver tilrettelægger et personligt spa- og fitness-program til jer ud fra en analyse af jeres individuelle fysiologi.

XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Beach Palms View
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Pasyon Pool Villas Bedroom
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Pool Villa Two Bedroom Dining Room

Transport til Six Senses Zil Pasyon

Rejsen til Félicité foregår med fly til lufthavnen på Seychellernes hovedø Mahé. Herfra er der mulighed for at chartre en privat helikopter (op til fire personer), hvor I under den 20 min. lange flyvetur får en usammenlignelig rejseoplevelse med Seychellernes vidunderlige landskaber i fugleperspektiv.

Der er også mulighed for at benytte lokalflyet (ca. 20 min.) fra Mahé til Praslin. Herefter bliver I kørt i privat bil (ca. 25 min.) til Praslins havn, hvorfra I sejler med speedbåd til Félicité (ca. 25 min.).

Endelig kan I vælge at tage med den lokale katamaranfærgen (ca. en time) fra Mahé til Praslins havn, hvor I stiger direkte på speedbåden til Félicité.

Øer, udflugter og oplevelser

Six Senses har også den store fordel, at det ligger tæt på mange andre øer og mindre besøgte steder på Seychellerne. 

  • To gange om ugen, kan I f.eks. tage med speedbåden til La Digue (mod betaling). Turen tager ca. 15-20 min. og varer fra 10.00-16.00. Lej en cykel på havnen ved ankomst og udforsk den charmerende ø.
  • På den lille ø Coco, finder I en fin badestrand med god snorkling. Øen ligger blot 500 m. væk og kan nås på 15 minutter via en af hotellets lånekajakker ved lavvande eller med speedbåd mod betaling. 
  • Lej en båd på resortet og nyd en dag på havet. Hold picnic på naboøen Big Sister, hvor der er to super strande og tag eventuelt en snorkeltur ved Little Sister undervejs.
  • I kan også let besøge hovedøen Praslin, hvor I finder nationalparken Vallée de Mai, der er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er også på Praslin, at I finder Anse Lazio, en af verdens smukkeste strande. Ankom i speedbåd på ca. 20 min. eller lej en båd og stop, hvor I har lyst.
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Spa Treatment
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Afsondrede og private poolvillaer med havudsigt

Resortets 30 villaer ligger spredt ud over mere end 250 hektar, og med 50-75 meter mellem villaerne findes der ikke en bedre og mere afsondret ramme for romantik og nærvær.

Alle villaer har privat infinity pool, terrasse med havudsigt og udendørs spiseplads. Badeværelserne er indrettet med stort badekar, brus og økologiske skønhedsprodukter.

Herudover har villaerne hårtørrer, WiFi, tv, deponeringsboks, yogamåtte, te- og kaffefaciliteter samt vinkøler, minibar og ismaskine.

Hideaway Pool Villa

Den mindste villakategori på 175 m2. Villaen består af et kombineret sove- og opholdsrum, walk in closet, badeværelse og stor terrasse med havudsigt. Her kan bo 2 voksne og 2 børn. 

Panorama Pool Villa

Denne villatype på 200 m2 ligger placeret højere oppe på skråningen og har en endnu smukkere udsigt. Indrettet med sove- og opholdsrum, walk in closet, badeværelse og stor terrasse med en magelig daybed. Her kan bo 2 voksne og 2 børn.

Oceanfront Pool Villa

Indretning og størrelse som Panorama Pool Villa, men placeret helt ude ved kysten på klipperne over havet. Her kan bo 2 voksne og 2 børn.

Pasyon Pool Villa

Resortets signaturvillaer på 200 m2 er indrettet med enten et lidt større soveværelse eller et større udendørsareal med ekstra daybed midt i det grønne. Her kan bo 2 voksne og 2 børn.

Two Bedroom Pool Villa

Denne rummelige villa på 440 m2 består af to soveværelser med hver sit walk in closet og badeværelse en suite. Herudover er her et lækkert opholdsrum med lounge og spiseplads, som åbner op ud til en stor terrasse og en ekstra stor pool. Med plads til op til fire voksne og to børn er denne villa det oplagte valg for familien. 

 

Signature Two Bedroom Villa

Nyd den smukke solopgang direkte fra egen villa. Den rummelige villa på 440 m2 er smukt forankret på en af øens granitklipper med privat infinitypool og udsigt over havet og ikke langt fra Grande Anse Beach. Villaen er skønt indrettet med to soveværelser med hver sit walk in closet og badeværelse en suite med badekar. Soveværelserne er fint adskilt af et rummeligt opholdsrum med gulv-til-loft vinduer, så I både kan nyde lidt privatliv samt de smukke omgivelser. Hvert soveværelse har plads til to voksne og et barn med opredning på sofaen. Det oplagte valg til den større familie eller vennepar, der rejser sammen.

 

Private Residences

Six Senses Zil Pasyon råder også over to private residences med henholdsvis tre og fire soveværelser, hvis I har brug for yderligere sovepladser. Tal med jeres rejserådgiver om jeres muligheder.

Sol og vand - også for familier

Six Senses Zil Pasyon er ikke kun for par, men også for familier, der savner kvalitetstid og nærvær. Poolvillaerne giver jer mulighed for fælles aktiviteter eller for blot at nyde freden i hinandens selskab. Men her er samtidig plads nok til, at I kan gå hver til sit, når de mindre børn er lagt I seng, eller de større børn trænger til at være sig selv.

Det naturlige samlingssted bliver hurtigt solsengene ved jeres private pool, men udnyt også resortets smukt anlagte hovedpool med en fabelagtig udsigt over havet og skoven. Børnene kan også deltage i kreative og sjove aktiviteter sammen med deres nye legekammerater i børneklubben.

Intim, eksklusiv og uformel gastronomi

Også det gastronomiske udbud og kvalitet lever i alle måder op til, hvad I kan forvente af et nyt, forbilledligt Six Senses-resort. To restauranter og to barer tilbyder varieret, intim og sublim forkælelse. Dagens måltider kan også nydes i jeres villa.

Morgenmaden serveres på fusionsrestauranten Island Café, der også er åben til middag og dagen igennem tilbyder friske drikkevarer, kaffe og cocktails. Menuen er inspireret af europæiske, asiatiske og afrikanske retter i det kreoliserede mix, der er så kendetegnende for Seychellerne.

Nyd havudsigten og Ocean Kitchens lækre retter til frokost og på temaaftener. 

The Wine Vault, resortets vinkælder, tilbyder både vinsmagning under ledelse af resortets sommelier og private middage omgivet af flasker, fade og levende lys.

The Chef's Kitchen tilbyder en unik og intim middagsoplevelse, hvor middagen tilberedes à la minute, mens kokken undervejs fortæller om de lokale råvarer, krydderier og teknikker.

Lakanbiz Bar er det perfekte sted at trække sig tilbage til efter middagen. Drinkskortet rummer et stort udvalg af kvalitetsrom foruden cubanske cigarer.

Koko Bar, der ligger ud til havet, tilbyder forfriskninger i dagstimerne.

Service på et søvfad - uhøjtideligt og selvfølgeligt

Den paradisiske oplevelse kompletteres af atmosfæren på resortet, der i vanlig Six Senses-stil er gennemført opmærksom og personlig uden at være hæmmende eller anmasende.

Jeres personlige butler sørger for, at I får det optimale ud af jeres ophold og arrangerer alt fra is på terrassen til romantiske middage og oplevelsesrige udflugter.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Seychelles Raffles 1BR Ocean View Poolvilla View
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Bliv forkælet på nogle af Seychellernes bedste hoteller

Raffles Seychelles 5* på Praslin og Six Senses Zil Pasyon 5+* på Félicité

Luksuriøse poolvillaer med udsigt over Det Indiske Ocean

En verden af gastronomi og velvære

Mulighed for spændende udflugter til naboøerne

XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Aerial View Exterior
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Et paradis på den private ø Félicité

Barfodsluksus med overdådig enkelhed og sans for detaljen

Spektakulær spa og gourmetoplevelser

Sublim poolvilla med havudsigt i private omgivelser

Mulighed for fantastisk helikoptertur over de frodige øer i paradisets have

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.