Xl Scotland West Ross The Torridon Exterior
West Ross, Skotland

The Torridon

Oplev Skotlands wilderness fra lille slot

Langt ude blandt søer og bjerge ved skærgården på Skotlands vestkyst inviterer The Torridon til fredfyldt forkælelse og storslåede natureventyr i West Ross. Skal I bo herskabeligt i hovedhuset eller mere ydmygt i de renoverede stalde?

I skal helt ud til West Ross i det vestligste Skotland, hvor Skotlands natur bliver til skærgård, forrevne fjorde og spektakulære bjerge. Bølgerne slår ind på de rå klipper, og næste stop er Hybriderne og Atlanterhavet.

Torridon & Benn Eighe

I kan sagtens få en hel ferie i Skotland til at gå med base på The Torridon. Hele ni bjerge som f.eks. Liathach (1.054 m) og Beinn Alligin (985 m) rejser sig smukt mellem fjordene og nogle af Skotlands smukkeste søer. Området er forkælet med et utal af skønne vandreruter.

Mod nord er lange strande (måske ikke med tropiske temperaturer i vandet) og vandreture i The Great Wilderness. Syd for Torridon inviterer Applecross og Lochcarron til sejlture på fjordene i båd og kajak, fiskeri og flere vandreruter.  

Området er rigt på gælisk kultur og historie med nogle af de første kristne bopladser. Solnedgangene og udsigten til øen Skye bliver man aldrig træt af.  Den botaniske have Inverewe Gardens og ikke mindst den spektakulære kløft Corrieshalloch Gorge er oplagte udflugtsmål.

Slottet The Torridon

Er det et slot, et stort manor house, et gods eller …? Det kan være svært at finde det rigtige ord på dansk, og The Torridon er da også så skotsk, som det kan blive.

I mærker den autentiske kulturarv og nyder samtidig stor komfort, perfekt service og vidunderlig mad. Man forventer, at de andre gæster er både baroner og lords, og en åben Morgan og et langt snoet overskæg vil passe perfekt ind.

Xl Scotland West Ross The Torridon Restaurant 1887 View
Xl Scotland West Ross The Torridon The Stables
Xl Scotland West Ross The Torridon Gin

Gourmetmad, whisky og skotsk gæstfrihed

Overalt på The Torridon mærker I den skotske gæstfrihed, men måske allermest i restauranterne og barerne, hvor der kæles for smagsløgene og lades batterier op efter lange dage i naturen.

1887 er fine dining med en moderne og elegant stemning. Råvarerne kommer for en stor dels vedkommende fra The Torridon Farm, slottes egen køkkenhave og omkringliggende landbrug og søer. Det er også til 1887, I skal gå, hvis I vil opleve en autentisk Afternoon Tea.

Mere afslappet er Bo & Muc, der er indrettet i staldene. Nyd røget laks fra Isle of Harris, Highland cow burgers, skotske kammuslinger og ikke mindst en herlig gang fish’n’chips, kager m.m.

Man kan ikke sige Skotland uden at sige Whisky. I kan smage 365 forskellige i Whisky Bar, der også her 120 gins blandt andet stedets egen. Er I mere til øl? Så er stedet The Beinn Bar.

Xl Scotland West Ross The Torridon Torridon Suite
Xl Scotland West Ross The Torridon Restaurant 1887 Cake
Xl Scotland West Ross The Torridon Grand Master Room Colourful
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på The Torridon

I hovedhuset til The Torridon er 18 værelser og suiter, der alle er individuelt udformet, da alt jo har skullet indpasses i det lille slots rammer. Indretningen kan bedst beskrives som historisk elegance. Værelserne spænder fra classic rooms på 24-26 m2 til Deluxe værelser på 27-43 m2. Suiterne spænder fra 40-77 m2.

Værelser i staldene

The Torridon har også mere enkle værelser, som i Nyhavn Rejsers kategorisering er 3* i de renoverede staldbygninger tæt på hovedhuset. Her er stadig fortrinlig komfort, og her finder I også store familieværelser med køjesenge til børnene. Der er adgang til alle faciliteter, uanset hvor I bor.

Håndplukkede rejser

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Scotland Isle Of Skye Sunset
Skotland, Europa

Nyhavns kompromisløse Skotland

11 dage fra

47.500 kr.

Glæd jer til

God tid til at komme ud af bilen og opleve undervejs

Edinburgh, Fort William og vandreture i Højlandet

Oplevelser væk fra den slagne vej, f.eks. sanketur på Isle of Skye

Vestkystens vilde natur og Cairngorms National Park

Hoteller og lodges, der giver en ekstra dimension til rejsen

Xl Scotland Eilean Donan Castle
Skotland, Europa

Skotland i særklasse

8 dage fra

42.500 kr.

Glæd jer til

Et eksklusivt eventyr i Skotland med de ypperste hoteller

Egen bil og en eventyrlig rute fuld af højdepunkter

Historiens vingesus og Michelin-gastronomi på The Balmoral Edinburgh 5*

Ikoniske Inverlochy Castle Hotel 5* og privat vandretur i Højlandet

Sublime naturoplevelser på vestkysten med The Torridon 4+*

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Skotland

Alt på denne rejse til Skotland kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Skotland.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.