Xl Sri Lanka Galle Amangalla Veranda
Galle, Sri Lanka

Amangalla

Luksuriøs kolonistemning midt i fæstningen Galle Fort

Et af de mest charmerende og stemningsfulde steder på Sri Lanka er inden for fæstningsvoldene i Galle Fort. Og et af de mest luksuriøse og smukke steder at opleve det fra er luksushotellet Amangalla.

Amangalla er et på alle måder unikt hotel i Galle Fort. Et hotel til jer, der vil give jer selv en vidunderlig luksusoplevelse i de smukkeste omgivelser.

Perfekt beliggenhed i Galle Fort

I Galle Fort går I rundt i et stykke UNESCO-beskyttet historie. Galle blev etableret af portugiserne i 1588 og senere overtaget af hollænderne i 1649. Hollænderne forstærkede fæstningerne, og Galle blev Sri Lankas vigtigste havn.

I de smalle gader i Galle Fort ligger cafeer, butikker, restauranter og hoteller i de smukkeste huse og palæer, der står i kolonitidens arkitektur krydret med lokal stil. Et af dem huser Amangalla. Få skridt bringer jer til de store attraktioner i Galle Fort.

Den Hollandske Kirke ligger på den anden side af vejen. Det maritime museum få skridt videre. Og krydser I vejen, kommer I til havet og stranden, hvor fiskernes både ligger. Perfekt.

Xl Sri Lanka Galle Amangalla Cow Drawn Cart
Xl Sri Lanka Galle Amangalla Dinner
Xl Sri Lanka Galle Amangalla Pool Waiter
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Stor have med pool

Galle Fort er godt nok et fæstningsområde, men stadig meget grønt med kæmpe gamle træer. Det mærker I også på Amangalla, hvor I kan slappe af i den store have, hvor der er solstole, skyggefulde steder og 21 meter lang pool. Her er det måske på sin plads at fortælle, at Aman er sanskrit for fred.

Gastronomi på Amangalla

Også på den gastronomiske side lever Amangalla op til sine 5 stjerner. Amangallas restaurant skifter dagligt menu efter de lokale tilbud på torvet, og hvis I ønsker det, kan i tage på markedet med kokken og fortsætte med en kokkeskole på hotellet.

I kan få serveret en romantisk middag i haven i faklernes lys og nyde en drink på balkonen med udsigt over byens røde teglstenstage.

Endelig viser Amangallas tilbud, at det ikke kun er hollændere og portugisere, der har været på Sri Lanka. Nyd en traditionsrig engelsk afternoon tea med finger sandwiches, kager, tærter, srilankansk te - og måske et glas champagne til?

Spa og Ayurveda wellness

Når I bor på Amangalla, bør I lægge vejen forbi deres spektakulære spa, The Baths. Sri Lanka er historisk set et center for ayurveda, verdens ældste holistiske behandlingsform for krop, sind og sjæl. I kan få velgørende behandlinger og også konsultere en ayurvedisk læge.

The Baths har hydroterapi med kolde og varme bade, sauna, dampbad og yoga pavillon med yoga hver morgen.

Værelser og suiter på Amangalla

Amangallas værelser og suiter er alle indrettet i den smukke stil fra kolontiden. Hvide vægge, møbler i mørkt træ, smukke trægulve og fornemme detaljer i alt fra tekstiler til træskærerarbejder. Mulighederne spænder fra smukke værelser på 40 m2 over suiter på 65 og 80 m2 til det enestående Garden House på 152 m2.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.